mišák.piskle Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Ahoj pro všechny, dovolil jsem si k vám přihlásit. Vlastním sice sesterskou C8 , ale bohužel na stránkách Citroen clubu k tomuto modelu moc informací není, tedy téměř vůbec žádné . Předchozím vozidlem bylo Berlingo a na stránkách fóra jsem byl zvyklí dozvědět se spoustu důležitých věcí, stejně jako to funguje tady na 807. Pokud proti tomu nebudete tedy nic namítat, rád tady setrvám. Citovat
obaf Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 ja mam tiez jeden citron a nikto ma zato nebije. Takze ta pekne vitam:super Citovat
btl.a Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Vítáme Tě jen pod podmínkou, že na silnici mávneš na protijedoucího řidiče v P807 !!!!!!!!!!!!!!! Citovat
Jirka 807 Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 jj unás jich jezdí asi 5 a už sem některý naučil i zdravit ale něktarý jsou jak berani. Citovat
mišák.piskle Odesláno 7. březen 2010 Autor Odesláno 7. březen 2010 Budu se snažit, taky koukám jak beran, zatím se snažím koukat, jak vypadají ostatní káry na silnici a co bych na tu svojí časem měl a neměl shánět. Ahoj:D Citovat
plaz Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 vitej a radne zdrav to plati i pro pe.tra Citovat
Zodiak Odesláno 15. červenec 2015 Odesláno 15. červenec 2015 Tož já su též nový přírůstek. C8 V6. Jak to napsat.... Byl za velice zajímavou cenu. Na blind jsem s ním jel dom cca 160 km. Abych ho nepřechválil, asi pod deset nepůjde(automat), nicméně, chceš koně, kupuj oves. Zatím je vše, až na drobnosti - boční airbag, klaxon, ostřikovač zadního okna, sedačky řidiče a spolujezdce, prasklé táhlo v šoupačkách, naprosto ok. Třeba to bude dobrý kauf. Citovat
Milan+ Odesláno 15. červenec 2015 Odesláno 15. červenec 2015 Tož já su též nový přírůstek. C8 V6. Jak to napsat.... Byl za velice zajímavou cenu. Na blind jsem s ním jel dom cca 160 km. Abych ho nepřechválil, asi pod deset nepůjde(automat), nicméně, chceš koně, kupuj oves. Zatím je vše, až na drobnosti - boční airbag, klaxon, ostřikovač zadního okna, sedačky řidiče a spolujezdce, prasklé táhlo v šoupačkách, naprosto ok. Třeba to bude dobrý kauf. Kolik je ta zajímavý cena? Dnes je všeho přetlak. Citovat
Zodiak Odesláno 16. červenec 2015 Odesláno 16. červenec 2015 Neuvěřitelných 39000,-Kč. Až jsem se bál, že je to kradené, nebo bourané, nebo hůře kombinace obého. Uvidíme co převodovka při výměně oleje. Ale zatím necuká a řadí plynule. Kamarád, který dělá na stk mi to prohlédl na jámě a prověřil přední nápravu na té hrkací stolici a brzdy na válcích. Jeho verdikt - za ty prachy dost dobrý auto, tedy pokud ti nevadí ta spotřeba..... No a díky tomuto fóru to auto umí česky. Jo, je teda děsně špinavý, všude. Doslova zasraný jak jetel. Ale dutiny jsou čistý, takže pod vodou to nebylo. Citovat
radim.1008 Odesláno 16. červenec 2015 Odesláno 16. červenec 2015 Zajímavý, tak mu udělej vlastní vlákno v sekci Naše káry. Tohle bude zajímavý příběh. Držím palce. Citovat
Komar1981 Odesláno 17. červenec 2015 Odesláno 17. červenec 2015 No vidis, jestil budes mit s V6 spotrebu 10, tak ses na tom lip jak ja s C8 a 2.0i. ja mam kvuli popojizdkam po Praze pres k 11ti litrum a ty budes mit jeste navic pianko pohodlny a kultivovany svezeni s tim motorem a prevodovkou. drzim palec, at to drzi pokupe. ty prachy jsou neuveritelny... Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. červenec 2015 Odesláno 17. červenec 2015 Ja se s c8 V6 pod 11 nikdy nedostal, pri stylu duchodce 11,6 , prumer 13, tchan s V6 v 807 lita prumer 15, kdyz se teda jezdi na benzin plyn tak +dva litry Citovat
Zodiak Odesláno 17. červenec 2015 Odesláno 17. červenec 2015 Mám tu káru 10 dní, poznatky: asi mě bude čekat brzy servo (za studena hlučnější), spotřeba po městě - Hr.Králové 13,2/100. Dálku mám zatím jedinou, když jsem to vezl z Olomouce domů, to mě to napočítalo 10,3/100. Taky se mě potkaly stěrače, ale to byla brnkačka (měl jsem Picasso, tam mě to potkalo taky), klika el.šoupaček, opraveno díky návodu na tomto fóru. Boční airbag, závada identifikována a zakoupen jiný. Teď ještě čekám na jinou haubnu (ta moje je trošku pomačkaná), v sobotu přijede pan čistič autointeriérů, pak rozvody, oleje. Do konce prázdnin bude autí jako nový. Že nevím kolik má najeto mě netrápí. Citovat
Zodiak Odesláno 29. leden 2016 Odesláno 29. leden 2016 Tak tedy do konce prázdnin, ale asi až letošních. Mám totiž ještě větší díru na peníze než toto auto.... Novostavbu.... Ale, včera jsem koupil rozvodovou sadu Gates a vodní pumpu - sranda za 6500,- rovných.. Na 11.2. Jsem objednán u známého - mechány. Slíbil, že to 12ctého bude, předběžně za 2k. Jsem zvědav, jak to dopadne. Ale věřím mu, už pět let mi servisuje Pažouta. Držte palce kluci. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. leden 2016 Odesláno 29. leden 2016 (upraveno) Blazen bude plakat Upraveno 29. leden 2016 uživatelem Pe.Tr Citovat
Zodiak Odesláno 29. leden 2016 Odesláno 29. leden 2016 Snad ne, už to prý několikrát dělal na cé pětce 3.0i V6. Citovat
xpetrix Odesláno 29. leden 2016 Odesláno 29. leden 2016 C5 a C8 ma iny priestor pod kapotou.Bude plakat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.