Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj pro všechny,

dovolil jsem si k vám přihlásit. Vlastním sice sesterskou C8 :roker, ale bohužel na stránkách Citroen clubu k tomuto modelu moc informací není, tedy téměř vůbec žádné :(. Předchozím vozidlem bylo Berlingo a na stránkách fóra jsem byl zvyklí dozvědět se spoustu důležitých věcí, stejně jako to funguje tady na 807.

Pokud proti tomu nebudete tedy nic namítat, rád tady setrvám. :mrk

• O 5 let později...
Odesláno

Tož já su též nový přírůstek. C8 V6. Jak to napsat.... Byl za velice zajímavou cenu. Na blind jsem s ním jel dom cca 160 km. Abych ho nepřechválil, asi pod deset nepůjde(automat), nicméně, chceš koně, kupuj oves. Zatím je vše, až na drobnosti - boční airbag, klaxon, ostřikovač zadního okna, sedačky řidiče a spolujezdce, prasklé táhlo v šoupačkách, naprosto ok. Třeba to bude dobrý kauf. :)

Odesláno

Tož já su též nový přírůstek. C8 V6. Jak to napsat.... Byl za velice zajímavou cenu. Na blind jsem s ním jel dom cca 160 km. Abych ho nepřechválil, asi pod deset nepůjde(automat), nicméně, chceš koně, kupuj oves. Zatím je vše, až na drobnosti - boční airbag, klaxon, ostřikovač zadního okna, sedačky řidiče a spolujezdce, prasklé táhlo v šoupačkách, naprosto ok. Třeba to bude dobrý kauf. :)

Kolik je ta zajímavý cena? Dnes je všeho přetlak.

Odesláno

Neuvěřitelných 39000,-Kč. Až jsem se bál, že je to kradené, nebo bourané, nebo hůře kombinace obého. Uvidíme co převodovka při výměně oleje. Ale zatím necuká a řadí plynule. Kamarád, který dělá na stk mi to prohlédl na jámě a prověřil přední nápravu na té hrkací stolici a brzdy na válcích. Jeho verdikt - za ty prachy dost dobrý auto, tedy pokud ti nevadí ta spotřeba..... No a díky tomuto fóru to auto umí česky. :) Jo, je teda děsně špinavý, všude. Doslova zasraný jak jetel. Ale dutiny jsou čistý, takže pod vodou to nebylo.

Odesláno

No vidis, jestil budes mit s V6 spotrebu 10, tak ses na tom lip jak ja s C8 a 2.0i. ja mam kvuli popojizdkam po Praze pres k 11ti litrum a ty budes mit jeste navic pianko pohodlny a kultivovany svezeni s tim motorem a prevodovkou. drzim palec, at to drzi pokupe. ty prachy jsou neuveritelny...

Odesláno

Mám tu káru 10 dní, poznatky: asi mě bude čekat brzy servo (za studena hlučnější), spotřeba po městě - Hr.Králové 13,2/100. Dálku mám zatím jedinou, když jsem to vezl z Olomouce domů, to mě to napočítalo 10,3/100. Taky se mě potkaly stěrače, ale to byla brnkačka (měl jsem Picasso, tam mě to potkalo taky), klika el.šoupaček, opraveno díky návodu na tomto fóru. Boční airbag, závada identifikována a zakoupen jiný. Teď ještě čekám na jinou haubnu (ta moje je trošku pomačkaná), v sobotu přijede pan čistič autointeriérů, pak rozvody, oleje. Do konce prázdnin bude autí jako nový. Že nevím kolik má najeto mě netrápí.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Tak tedy do konce prázdnin, ale asi až letošních. :) Mám totiž ještě větší díru na peníze než toto auto.... Novostavbu.... Ale, včera jsem koupil rozvodovou sadu Gates a vodní pumpu - sranda za 6500,- rovných.. Na 11.2. Jsem objednán u známého - mechány. Slíbil, že to 12ctého bude, předběžně za 2k. Jsem zvědav, jak to dopadne. :) Ale věřím mu, už pět let mi servisuje Pažouta. Držte palce kluci.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...