Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prečo myslíš, že ja ju mám na 100%?

Dnes keď som si vypočul, čo všetko vedia v jednom originálnom ŠKODA servise vymeniť, tak som si po dnešnom zistení ohľadom vyhrievania zadného skla dal otázku či nie je dôvod nefungovania náhodou jej výmena. Je to síce silná konšpirácia, ale... Som skrátka nasratý.:bacha

PS: Ja sa do serviceboxu nepozriem.:fnuk

[upravil dne 3.3.2010 PEUGEOTIK307]

Odesláno

BSI se zacaly davat kolem 1999/2000 a vsechny novejsi modely peugeotu, zvlast 7-ckove rady ji maji

jeji vymena neni zas tak jednoducha, jestli mas na mysli, ze by ti ji v servisu vymenili za jiny typ

[upravil dne 3/3/10 Ferry]

Odesláno

Pegeotikovi nejde o to jestli ji má, ale jestli má původní z výroby.

Bubaku:D byl jsi rychlejší.

Ale podle mě měli všechny 307 vyhřívané okno, takže i vyměněná BSI by to měla přece mít.

[upravil dne 3/3/10 Laďa]

Odesláno

nesouhlasím s tím, že výměna je složitá ! :bojim

Měnil jsem a trvalo to cca 20 minut ( půlku času zabralo párování imobilizéru ). Je fakt, že bez P 200 to nejde a je to docela nákladná záležitost ( cca 10tis )

Odesláno

Stále mi nejde do hlavy prečo mi povedali, že sa ide skúsiť s autom previezť a že potom ešte raz skúsi v softvéri zapnúť tempomat?:bacha

Lebo predsa ak je raz kolónka v softe vyšedená a nedá sa zmeniť tak tomu určite nepomôže prebehnutie auta.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...