godzila.01 Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: Jirkap a kde jsi je koupil? No já si je objednávám u nás v práci,ale vy si je můžete koupit kdekoliv ve škodovce nebo VW originální číslo je 6Y0941855 Citovat
twoolf Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 taky mi praskaly žárovky 1ks na cca 14dnů. Vyměnil jsem baterku ( nějaký noname od Benexu s 58Ah ) za Varta silver dinamic 77Ah a už třetí měsíc jezdím na jednu sadu Citovat
Haryk Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 mám taky H7 i na Laguně a musím zaklepat, kupuju jen ty nejlevnější a žádný problém na 807 přes rok a na Lag snad už tři roky musím je vyměnit páč začínají černat ,na nechci to zakřiknout klepu na dřevo a čelo Citovat
jofo Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: shark734 este som zabudol napisat ako to funguje...v takomto zapojeni ked zapnes svetla tak asi 7s svietia slabo(ohreje sa vlakno) a potom sa rozsvietia do maxima...ziarovky najviac likviduje narazovy prud inak niekde v sekcii 307 mas popisane ako to presne funguje Myslis ze je to narazovy prud? Ked som to meral osciloskopom a prudovou sondou tak som nameral ze prud narastal postupne a nepresvihol viac nez 5A. Bolo to sposobene prechodovymi odpormi na konektoroch a ciastocne odporom na vodicoch. Z mojej skusenosti viem ze skor ziarovky odchadzaju prepetim a tiez castejsie pri vypinani. Ked vypnes svetla tak trva cca 10 sekund kym vlakno uplne vychladne. Do tych desat sekund staci riadne buchnut s dverami a ak mas trosku volnu parabolu tak ziarovka je v prdeli. Citovat
AnotherOne Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Ale to by ti odišli všetky žiarovky keď svietiš a vletíš do diery. Vadí prepätie a časté zapínanie. Citovat
shark734 Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 jofo: mne zacali castejsie praskat odkedy sa mi rozsvecuju svetla hned pri starte...kazdopadne odkedy mam to zapojenie tak som h7 nemenil Citovat
jofo Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Ja som len pisal co som nameral a co som mal skusenost. Skusal som to na H4. Tych som mal za krabicu. Rozsvietil som ju a mohol som s nou triast a vydrzala aj tukance do stola. Stacilo ked som ju vypol a jemne tukol a bola v haji. Citovat
Cune Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Původně zaslal: shwaara To věřím, ale zas pak postrádám smysl těch světel. Nemyslím, že by se mělo tak nějak svítit, jen proto, aby se splnila dikce zákona. Věřím, že svícení ve dne má svůj smysl. Ale asi jsem hnidopich Souhlasim. I ty LEDkový světla stojej za h***o, pač to auto při slunečným počasí neni vůbec vidět. Obzvlášť v hustším provozu se auto s LEDkama stává neviditelným. Podle mě má svícení \"normálníma\" světlama velkej smysl. Navíc, když je pod mrakem, jsou ty diody dost ostrý a vadí mi. Ani se mi to nelíbí, vypadá to šmuckově. A další věc jsou xenony. Když si je nějakej mamlas nacpe na auto, aniž by na to bylo dělaný, je to docela nezodpovědný vůči ostatním, pač to oslňuje jak sviň. Když takový auto potkávam, mám chuť mu do xichtu vpálit dálkový Tak, teď mi to tady někdo spočítá Citovat
koblih69 Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 To bych podepsal... ledkový světla ( když pominu vestavěný Audi, Bmw... ) jsou fakt hnus fialovej, navíc nejsou nastavený a tak časo nepříjemně řežou do očí. No a komentovat ty pseudoxenony ani nemá smysl, naštěstí životnost je natolik úděsná, že se každej z nich brzy poučí... Mimochodem ani třeba Kloktávky, který svítí \"půlkou mlhovek\" nevypadají hezky. Takže pěkně denní svícení zapojené jen na přední potkávačky přes diodu a vypadá to OK a H7 nehoří. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.