Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl sem připojit notebooku LCD vga kabelem a obraz se rozpadá a na TV obraz neni přes celou obrazovku nevíte jak to nastavit.TV je Thomson intuiva .

[upravil dne 27/2/10 74dave]

Odesláno

Je jedno jestli je to NB nebo PC. Buď můžeš nastavit rozšířenou plochu nebo duplikovat plochu na NB. dělá se to přes nastavení grafiky nebo můžeš použít i nejakou utilitu ke grafárně pokud jí máš nainstalovanou, bývá tam tato možnost přímo uvedená. A samozřejmě nastavit správné rozlišení.

[upravil dne 27/2/2010 Driver]

Odesláno

S takou konfiguráciou to musí fungovať úplne bez problémov. Tiež mám HP noťas tejto rady, na HDMI ho prepínam tak, že najskôr telku prepnem na HDMI vstup až potom pripojím kábel, inak to nezdetekuje.

Odesláno

Takže keď pripojíš HDMI ani sa neozve zvuk z NB ako pri rozpoznaní nového hardvéru (podobne ako keď strčíš USB kľúč)?

Takže ti to funguje len cez VGA kábel? V okamihu keď to máš pripojené choď do nastavení gr. karty, pre pripojený LCD alebo TV bude treba zmeniť rozlíšenie alebo frekvenciu aby sa obraz nerozpadal resp. aby bol na celú šírku obrazovky.

Odesláno

ještě by to mohlo jít následovně...(takhle to dělám já pokud se televize na nb nedekuje)...zapojím HDMI kabel jak do televize tak i do nb....přepnu televizi do režimu HDMI a vyrestartuju nb...poté mi to samo najede

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...