pepinelo30 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Ahojte klubáci,chci se zeptat zdali nemáte někdo zkušenosti z čištěním vstřiků prostředkem TEC 2000 a nebo s něčím podobným?měl jsem starší auto v servise a tam mi řekli,že mám asi špatnej vstřik,nebo že může být zasviněn po špatné naftě což je možný,dával jsem naftu UNICORN do motoru hdi common rail a to je prý špatná volba.Takže myslíte že to čištění funguje?http://www.pkmotorsport.eu/tec2000.html Citovat
ace11 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Ahoj vyčkej na zkušenější,ale u Unicormu bych netankoval,ja tankuji na Benzine naftu VERVU a jestě dávám aditivum.... já si taky myslím,že to bude naftou,protože jsem už slyšel více případů s podobnýma zkušenostma.... Tak držím palce,ať tě to nevýjde moc draho... [upravil dne 24/2/10 ace11] Citovat
Laďa Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Vždyť píše, že je to naftou. Ale otázka zní jestli může použít tento přípravek nebo podobný. To já nevím, ale taky mě to zajímá abych byl zase chytřejší. Citovat
ace11 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Ja vím,jen jsem to špatně napsal.... :mrk Citovat
Milhaus65 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Unicornu se vyhnout hodně velkým obloukem. TEC 2000 je výborný, používáme několik přípravků na čištění motorů, palivové soustavy . Je ofiko doporučen Peugeotem. Citovat
pepinelo30 Odesláno 24. únor 2010 Autor Odesláno 24. únor 2010 Původně zaslal: Milhaus65 Unicornu se vyhnout hodně velkým obloukem. TEC 2000 je výborný, používáme několik přípravků na čištění motorů, palivové soustavy . Je ofiko doporučen Peugeotem. super,hned zítra to vyzkouším napojit a uvidíme zdali to pomůže,aspoň trochu.Ono dlouho trvá,než to chytne víte.Ale dík pak písnu jak jsem dopad Citovat
ace11 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 a pak doporucuju lit do nafty pred tankovani aditivum,je to dobry tez i pro vstrikovaci trysky Citovat
Milhaus65 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Podle návodu se při použítí TEC 2000 (naftová soustava) má nastarovat a nechat běžet na čístý přípravek napojený na okruh. Já jsem měl trochu problem taky s jedním vstřikem po natankování u dobré pumpy na dálnici. Zvolil jsem lehčí cestu, nalil jsem celou pixlu do 10 l nafty a vyjel co nejvíc. Pomohlo. Citovat
pepinelo30 Odesláno 24. únor 2010 Autor Odesláno 24. únor 2010 takže mám to normálně nalít do nádrže a pak jezdit,výborně,je to opravdu nejschůdnější Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 S panem Jamrichem s TeC2000 jsem v kontaktu a jedname o spolupraci s klubem, jejich vyrobky jsou opravdu učinne, sam je využívám . Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 nejlepsi je zalit naft filtr po vymene a vycisteni toho telesa filtru Citovat
pepinelo30 Odesláno 24. únor 2010 Autor Odesláno 24. únor 2010 zkus to vysvětlit.Mámvycucnout naftu z filtru,nalít tam tec a nastartovat. Ale to vše půjde do nádrže,kolik tam má být nafty a jak dlouho to mám nechat brblat Citovat
pkr Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Tady jsem něco našel TEC2000 Odstraňuje nečistoty a úsady v celém palivovém systému a spalovacím prostoru motoru, obnovuje kvalitní rozprašování paliva na vstřikovacích tryskách a tím příznivě ovlivňuje spotřebu paliva a výkon motoru. Prodlužuje životnost vstřikovacích trysek a palivového čerpadla, snižuje výrazně obsah emisí škodlivin ve výfukových plynech, hlavně pak sazových emisí (kouřivost). Obsahuje speciální mazací komponenty. APLIKACE Produkt nalít do palivové nádrže při minimálním množství paliva a nastartovat. Po 15ti až 20ti minutách motor vypnout a doplnit palivo. Pro rychlý účinek při specifickém problému použít přístroj FLO-TEC nebo podobný a motor nechat běžet na samotný produkt. Pokud toto není možné, rozpojit palivový systém, hadičku od nádrže a přepadovou hadičku zasunout do nádoby s DIC (vytvořit vlastní okruh) a motor nechat běžet na samotný produkt. Čištění provádějte průběžně po10.000 km nebo pravidelně přidávat do nádrže při každé předepsané kontrole (výměně oleje). Citovat
Kawa Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Měl jsem 407 1,6HDI (89000) na pročištění tecem 2000 přímo v peugeotu (1250,-) .1,5h jsem se prošel po městě a auto si vyzvedl zpět.Ale upřímě řečeno nějaký výraznější rozdíl jsem nezaznamenal.Akorát člověk může mít pocit že palivová soustava s čerpadlem a vstřikami je čistá.Tec 2000 je prej docela dryják a když nepomůže tohle tak nějaký aditivum z benzínky nemá šanci. Záleží na konkrétním případě v čem je u vozu vlastně problém.Tohle vám pomůže v případě nečistot ale díly samotný musejí být vpořádku a to se někdy špatně pozná. No zkrátka nestojí to tolik a jako první pokus při řešení problému to asi za to stojí ale úspěch zaručen není. Citovat
BV406 Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 ahoj, taky jsem vyzkousel TEC 2000 ... nejdrive jsem ho koupil z jejich oficialniho webshopu ... po par mesicich jsem zjistil, ze v AK ho maji o mnoho levneji ... to jen tak pro informaci nicmene, osobne jsem tedy nic zvlastniho na chodu motoru nepozoroval , ale ten dobry pocit, ze jsem neco pro auto udelal tam byl uz jsem zkousel ruzne cistice commonrailu, od Wynns, od Sonaxu, TEC2000, od STP, od FUCHSe, no a ted mam pripraveny jeden od Liqui Moly ... i kdyz si myslim, ze to slozeni bude u vsech vyrobcu vicemene stejne Citovat
Laďa Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 A co na to FAP? Když se to pročistí, tak se všechen ten bordel usadí v něm? Citovat
urdemala Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 pokud se ty nečistoty rozpustí tím čističem, tak by se měly následně spálit, něco asi proletí, ale neřekl bych, že toho bude nějak enormě moc Citovat
Ondrus23 Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Když už jsme u té aplikace, tak bych měl jenom drobnou otázečku a to takovou, jak je to s minimálním množstvím paliva? Ještě nikdy jsem nejel v nádrži na doraz, tak by mě jenom zajímalo, když by na dojezdu byl dojest 0km, je v nádrži ještě nějaká rezerva, nebo je to konečná? Díky Citovat
byny Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 používám na čištění pal. soustavy xeramic a jsem spokojen cca po 10000 koupím za 130kč a naliju do nádrže plné a mám klid. Citovat
Skullman Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 jo s tim minimem paliva by me to zajimalo, jak to bude pro nejlepsi ucinek, kolik v nadrzi mit? Kdyz nemam moznost napojit na vlastni okruh a jet jen na pripravek? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.