Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte klubáci,chci se zeptat zdali nemáte někdo zkušenosti z čištěním vstřiků prostředkem TEC 2000 a nebo s něčím podobným?měl jsem starší auto v servise a tam mi řekli,že mám asi špatnej vstřik,nebo že může být zasviněn po špatné naftě což je možný,dával jsem naftu UNICORN do motoru hdi common rail a to je prý špatná volba.Takže myslíte že to čištění funguje?http://www.pkmotorsport.eu/tec2000.html

Odesláno

Ahoj vyčkej na zkušenější,ale u Unicormu bych netankoval,ja tankuji na Benzine naftu VERVU a jestě dávám aditivum.... já si taky myslím,že to bude naftou,protože jsem už slyšel více případů s podobnýma zkušenostma.... Tak držím palce,ať tě to nevýjde moc draho... :papa

[upravil dne 24/2/10 ace11]

Odesláno

Vždyť píše, že je to naftou. Ale otázka zní jestli může použít tento přípravek nebo podobný. To já nevím, ale taky mě to zajímá abych byl zase chytřejší.:D

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

Unicornu se vyhnout hodně velkým obloukem.

TEC 2000 je výborný, používáme několik přípravků na čištění motorů, palivové soustavy . Je ofiko doporučen Peugeotem.

super,hned zítra to vyzkouším napojit a uvidíme zdali to pomůže,aspoň trochu.Ono dlouho trvá,než to chytne víte.Ale dík pak písnu jak jsem dopad
Odesláno

Podle návodu se při použítí TEC 2000 (naftová soustava) má nastarovat a nechat běžet na čístý přípravek napojený na okruh.

Já jsem měl trochu problem taky s jedním vstřikem po natankování u dobré pumpy na dálnici. Zvolil jsem lehčí cestu, nalil jsem celou pixlu do 10 l nafty a vyjel co nejvíc. Pomohlo.

Odesláno

Tady jsem něco našel

TEC2000

Odstraňuje nečistoty a úsady v celém palivovém systému a spalovacím prostoru motoru, obnovuje kvalitní rozprašování paliva na vstřikovacích tryskách a tím příznivě ovlivňuje spotřebu paliva a výkon motoru. Prodlužuje životnost vstřikovacích trysek a palivového čerpadla, snižuje výrazně obsah emisí škodlivin ve výfukových plynech, hlavně pak sazových emisí (kouřivost). Obsahuje speciální mazací komponenty.

APLIKACE

Produkt nalít do palivové nádrže při minimálním množství paliva a nastartovat. Po 15ti až 20ti minutách motor vypnout a doplnit palivo. Pro rychlý účinek při specifickém problému použít přístroj FLO-TEC nebo podobný a motor nechat běžet na samotný produkt. Pokud toto není možné, rozpojit palivový systém, hadičku od nádrže a přepadovou hadičku zasunout do nádoby s DIC (vytvořit vlastní okruh) a motor nechat běžet na samotný produkt. Čištění provádějte průběžně po10.000 km nebo pravidelně přidávat do nádrže při každé předepsané kontrole (výměně oleje).

Odesláno

Měl jsem 407 1,6HDI (89000) na pročištění tecem 2000 přímo v peugeotu (1250,-) .1,5h jsem se prošel po městě a auto si vyzvedl zpět.Ale upřímě řečeno nějaký výraznější rozdíl jsem nezaznamenal.Akorát člověk může mít pocit že palivová soustava s čerpadlem a vstřikami je čistá.Tec 2000 je prej docela dryják a když nepomůže tohle tak nějaký aditivum z benzínky nemá šanci.

Záleží na konkrétním případě v čem je u vozu vlastně problém.Tohle vám pomůže v případě nečistot ale díly samotný musejí být vpořádku a to se někdy špatně pozná.

No zkrátka nestojí to tolik a jako první pokus při řešení problému to asi za to stojí ale úspěch zaručen není.

Odesláno

ahoj, taky jsem vyzkousel TEC 2000 ...

nejdrive jsem ho koupil z jejich oficialniho webshopu ... po par mesicich jsem zjistil, ze v AK ho maji o mnoho levneji ... :grr to jen tak pro informaci

nicmene, osobne jsem tedy nic zvlastniho na chodu motoru nepozoroval :) , ale ten dobry pocit, ze jsem neco pro auto udelal tam byl :D

uz jsem zkousel ruzne cistice commonrailu, od Wynns, od Sonaxu, TEC2000, od STP, od FUCHSe, no a ted mam pripraveny jeden od Liqui Moly ... i kdyz si myslim, ze to slozeni bude u vsech vyrobcu vicemene stejne :aut

Odesláno

Když už jsme u té aplikace, tak bych měl jenom drobnou otázečku a to takovou, jak je to s minimálním množstvím paliva? Ještě nikdy jsem nejel v nádrži na doraz, tak by mě jenom zajímalo, když by na dojezdu byl dojest 0km, je v nádrži ještě nějaká rezerva, nebo je to konečná? Díky :papa

• O 6 měsíců později...
Odesláno

jo s tim minimem paliva by me to zajimalo, jak to bude pro nejlepsi ucinek, kolik v nadrzi mit? Kdyz nemam moznost napojit na vlastni okruh a jet jen na pripravek?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...