Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak dnes som za veľkej pomoci Maja0777 - úspešne prečistil streky tiež TEC2000 - Bolo vidieť že predchádzajúci majitel sa o auto moc nestaral kedže tesne po naštartovaní sa v nádobe Tec zmenil z oranžova takmer na čierno:D

Dojem je že motor sa málinko stíšil a znížila sa mi pp zo 7.5 na 7.2 a hlavne dobrý pocit že som niečo spravil pre 407 :):mrk

Odesláno

Neľakaj sa tej zmenej farby ... tú zapríčinila nafta, ktorá ostala vo filtri :-) Inak som to dnes tiež napájal jednému členovi tuna z fóra, takže dnešok bol TEC2000 day :D

Odesláno

joj Zilina je sice kusok od Prievidze ale momentalne nemozem, bo som PN a vychadzky mam len dvojhdinove. a 1,6-kove motory som este necistil, takze neviem ci mi budu pasovat tie moje pripravene hadicky, neviem ako to v 1,6kovom motore vyzera, myslil palivovy filter,pretoze niesom automechanik, ale keby mi poslete foto palivaku na 1,6kovom motore tak nejako prisposobim hadicky. Majo

Odesláno

ak by mal niekto záujem o prečistenie vstrekov 1,6hdi a 2,0 hdi tak môžem pomôcť, mám na to vyrobené prípravky(hadičky s filtrom a pumpičkou) cez rýchlo spojky. P 407 Prievidza

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno
Tak ma napadá, nemá náhodou pal.čerpadlo 1,6hdi v nádrži? Ako sa to potom dá prečistiť? Keď to rozpojím pri pal.filtri ako to bude tlačené do vstrekov? :myslim

Nie,nemá ,palivové čerpadlo v nádrži;)

Odesláno

No a co chceš vědět víc než jsem napsal? Tak se ptej konkrétně. Do okruhu vřadíš čerpadlo to je vše. Jeslti vezmeš to z nádrže, nebo máš jiné je jen na tobě. Co nedoporučuju je čerpadlo z ostřikovačů - bývá chlazené tou kapalinou a tady se ten TEC dost zahřívá a tak hrozí zadření toho čerpadla a vnesení nečistot do systému.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...