Raiser Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 To jste tam ty trubyčky jen nasadily?Teda jedna musí přijít na holendr.To je mi jasné.A druhou nacpat do vnitřku,ale ta se nebude moct utáhnout,nebo se pletu? Citovat
Přema Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 Když ji tam pořádně zatlačíš tak nemusíš nic utahovat......ale pozor to je právě ta sací ...abys to nezavzdušnil...... Citovat
Marcel00 Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 pomylil som sa... vnutorny 8mm pasuje na spiatocku a vonkajsi 10mm hadicku som strcil do filtra... http://pg.infopress.sk/P1050869.JPG [upravil dne 7/10/11 13:41 od Marcel00] Citovat
Raiser Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 Sakra chtělo by to ty koncovky co má Straky.Přemo nemáš volné na půjčení,že by jsme zainterosovali poštu.Fakt vrátim. Citovat
Marcel00 Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 neni su nutne tie koncovky, kukni prispevok nad tvojim a zvacs si tu foto ako Prema pise dobre zatlac do filtra a bude to gut... [upravil dne 12/7/11 13:23 Marcel00] Citovat
Přema Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 Nemám je ...... dělám to přesně tak jak má na fotce Marcel.... Citovat
Raiser Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 Chlapi děkuji za návody.Vrhnu se na to,až na jihu přestane lejt a dám vědět výsledek. Citovat
Raiser Odesláno 16. červenec 2011 Odesláno 16. červenec 2011 Tak jsem dneska aplikoval ten TEC 2000.Výsledek:Zakydanej celej motor,celý montérky a tak jsem se vytočil,až jsem skoro začal tahat nohu a nalil jsem to do nádrže.Nechtělo mi to sát z flašky.Udělat nějaký program,nebo češtinu to jo,aletohle :mad:.Nejni někdo z Jihu Čech,kdo by ajťákovi pročistil TEC em,abych si neublížil.Dojedu kamkoliv. Prosím,prosím... Citovat
Marcel00 Odesláno 16. červenec 2011 Odesláno 16. červenec 2011 Ja som tiez ajtak a zvladol som to... mal si si niekoho na pomoc zavolat ... robilo by sa ti lahsie. Citovat
DERT123 Odesláno 16. červenec 2011 Odesláno 16. červenec 2011 ja som mal tiez z toho boja ako to napojit .... ale zvladol som to len mne to ukazal sam \"Strakinator\" kde to treba napojit Citovat
Lukas.407 Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 Dnes jsem zkousel TeC 2000 na cisteni palivove soustavy diesel. Napojeni jsem vyresil tak, ze jsem zajel k nam na vrakac a chlapek mi tam ustrihnul ty origo hadicky i s koncovkama (cca 1m). chtel za to 50kc. A neni co resit. 1. Nejprve jsem pres papirovej filtr na vracecce nechal cirkulovat z flasky jen naftu-filtr jak novej. 2. Pote jsem flasky vymenil a nechal cirkulovat TEC 2000-filtr plnej cernych kousku bordelu. Zaver: Rozdil v chodu ani zvuku motoru jsem nepoznal (nebyl problem ani predtim). Ale urcite to neco vycistilo, protoze ten filtr byl humus... Citovat
janik6163 Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 Zdravím.Tiež budem čistiť TEC om.Robím to každú výmenu oleja,filtrov atď.No ja musím použiť 2 plechovice.1 je málo keď idem cez filter.Za mňa je to dobrá vec. Citovat
janik6163 Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Dnes vyčistené,spapkalo 2 plechovky a nový filter Purflux.Sledoval som aj korekcie aj zvuk motora.Jedna báseň.Pomáha to úrčite na 100%. Citovat
Mohy Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 ja pred mesicem cistil VIFem...a pomohlo to..spotreba klesla o 0.2dcl.. Citovat
Mortis Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Když už jsme u té aplikace, tak bych měl jenom drobnou otázečku a to takovou, jak je to s minimálním množstvím paliva? Ještě nikdy jsem nejel v nádrži na doraz, tak by mě jenom zajímalo, když by na dojezdu byl dojest 0km, je v nádrži ještě nějaká rezerva, nebo je to konečná? Díky Měl jsem na dojezdu jen 3 čárky a dojel jsem . V návodě píšou že se objeví min. 30 nebo 40 km dojezd a pak naskočí ty 3 čárky, takže těch 30 km by jsi pak měl dojet. Citovat
VIP3R Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 Měl bych dotaz ohledně nasávání TECu - zkoušel jsem metodu s hadicí zasunutou do filtu (místo balonku) - přesně jako na obrázku od Marcela, ale TEC to vůbec nesálo, naopak se to celé zavzdušnilo a chcíplo. Má si to palivo nasávat samo z lahve nebo je potřeba to nejdřív nějak nacucnout, aby v hadici nebyl vzduch? Druhá možnost je, že si to vzduch sálo kolem té hadice ve filtru (možná úplně netěsnila) - ale než to budu zkoušet znovu, radši se ptám... Díky Citovat
Lukas.407 Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 Měl bych dotaz ohledně nasávání TECu - zkoušel jsem metodu s hadicí zasunutou do filtu (místo balonku) - přesně jako na obrázku od Marcela, ale TEC to vůbec nesálo, naopak se to celé zavzdušnilo a chcíplo. Má si to palivo nasávat samo z lahve nebo je potřeba to nejdřív nějak nacucnout, aby v hadici nebyl vzduch? Druhá možnost je, že si to vzduch sálo kolem té hadice ve filtru (možná úplně netěsnila) - ale než to budu zkoušet znovu, radši se ptám... Díky Za normalnich okolnosti se to samo nasava, ale melo by to tesnit. 1. Nechal jsi ve filtru naftu, nebo jsi ho vypustil? 2. Mas vracecku zapojenou zpatky do lahve? Ja doporucuji zajit na vrakoviste a zeptat se jich jestli by ti neustrihly z nejakyho vraku ty origo hadicky se spojkama (po me za ne chteli 50kc- mam je cca 1 metr dlouhy) Pak to tesni jak ma a vse jede super. [upravil dne 13/7/13 18:39 od Lukas.407] Citovat
koblih69 Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 Tesnit to musi dokonale jinak to dopadne presne jak popisujes... Citovat
mmartinkovic Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Da sa to pouzit aj na starsie motory ? Mam 2,5 td r.v. 99, vsetci pisete len o HDI a pod. Tiez mi do dymi pri vyssich otackach ale tah ma a ani spotreba nie je mimo priemeru. Dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.