Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To jste tam ty trubyčky jen nasadily?Teda jedna musí přijít na holendr.To je mi jasné.A druhou nacpat do vnitřku,ale ta se nebude moct utáhnout,nebo se pletu?

Odesláno

Tak jsem dneska aplikoval ten TEC 2000.Výsledek:Zakydanej celej motor,celý montérky a tak jsem se vytočil,až jsem skoro začal tahat nohu a nalil jsem to do nádrže.Nechtělo mi to sát z flašky.Udělat nějaký program,nebo češtinu to jo,aletohle :mad::mad:.Nejni někdo z Jihu Čech,kdo by ajťákovi pročistil TEC em,abych si neublížil.Dojedu kamkoliv.

Prosím,prosím...

• O 1 rok později...
Odesláno

Dnes jsem zkousel TeC 2000 na cisteni palivove soustavy diesel.

Napojeni jsem vyresil tak, ze jsem zajel k nam na vrakac a chlapek mi tam ustrihnul ty origo hadicky i s koncovkama (cca 1m). chtel za to 50kc. A neni co resit.

1.

Nejprve jsem pres papirovej filtr na vracecce nechal cirkulovat z flasky jen naftu-filtr jak novej.

2.

Pote jsem flasky vymenil a nechal cirkulovat TEC 2000-filtr plnej cernych kousku bordelu.

Zaver: Rozdil v chodu ani zvuku motoru jsem nepoznal (nebyl problem ani predtim). Ale urcite to neco vycistilo, protoze ten filtr byl humus...

Odesláno

Zdravím.Tiež budem čistiť TEC om.Robím to každú výmenu oleja,filtrov atď.No ja musím použiť 2 plechovice.1 je málo keď idem cez filter.Za mňa je to dobrá vec.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Když už jsme u té aplikace, tak bych měl jenom drobnou otázečku a to takovou, jak je to s minimálním množstvím paliva? Ještě nikdy jsem nejel v nádrži na doraz, tak by mě jenom zajímalo, když by na dojezdu byl dojest 0km, je v nádrži ještě nějaká rezerva, nebo je to konečná? Díky :papa

Měl jsem na dojezdu jen 3 čárky a dojel jsem :D. V návodě píšou že se objeví min. 30 nebo 40 km dojezd a pak naskočí ty 3 čárky, takže těch 30 km by jsi pak měl dojet.

Odesláno

Měl bych dotaz ohledně nasávání TECu - zkoušel jsem metodu s hadicí zasunutou do filtu (místo balonku) - přesně jako na obrázku od Marcela, ale TEC to vůbec nesálo, naopak se to celé zavzdušnilo a chcíplo.

Má si to palivo nasávat samo z lahve nebo je potřeba to nejdřív nějak nacucnout, aby v hadici nebyl vzduch?

Druhá možnost je, že si to vzduch sálo kolem té hadice ve filtru (možná úplně netěsnila) - ale než to budu zkoušet znovu, radši se ptám...

Díky

Odesláno
Měl bych dotaz ohledně nasávání TECu - zkoušel jsem metodu s hadicí zasunutou do filtu (místo balonku) - přesně jako na obrázku od Marcela, ale TEC to vůbec nesálo, naopak se to celé zavzdušnilo a chcíplo.

Má si to palivo nasávat samo z lahve nebo je potřeba to nejdřív nějak nacucnout, aby v hadici nebyl vzduch?

Druhá možnost je, že si to vzduch sálo kolem té hadice ve filtru (možná úplně netěsnila) - ale než to budu zkoušet znovu, radši se ptám...

Díky

Za normalnich okolnosti se to samo nasava, ale melo by to tesnit.;)

1. Nechal jsi ve filtru naftu, nebo jsi ho vypustil?

2. Mas vracecku zapojenou zpatky do lahve?

Ja doporucuji zajit na vrakoviste a zeptat se jich jestli by ti neustrihly z nejakyho vraku ty origo hadicky se spojkama (po me za ne chteli 50kc- mam je cca 1 metr dlouhy) Pak to tesni jak ma a vse jede super.

[upravil dne 13/7/13 18:39 od Lukas.407]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...