Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mě to nikdo nevymluví....mám to vyzkoušený....otevřenej kužel je prostě lepší než to mít v bedně...mě o opaku asi nepřesvědčíte....když vím jak je můj motor pružnej s otevřeným filtrem a jak je udušenej s obyč v boxu a ještě se tu hádáte tak sorry ale nemám co říct...vím svý...

kovi 306: máme pravdu ,vůbec je neřeš :D

Odesláno

U mě filtr do originálního boxu pomohl celkem hodně. Původní filtr už byl hodně černej a přejetej (kilometrově), takže nárůst výkonu byl znatelnej. Myslel jsem, že mi to nejede kvůli váze vzduchu, ale problém byl ve filtru.

Odesláno

4 sweetyboy: Měl jsem vložku KN do origo boxu v sedanu 2,0 HDi Xsaře (80 kW \"ChipBox\" Musketier na údajných 100 kW), zdálo se mi to po výměně malinko živější, ale nárůst výkonu jsem nepostřehl, jestli to vůbec něco přidá, tak to bude v rámci tolerance=neměřitelné...Dřív jsem tuhle vložku cpal do každého auta. Nějak to u mě v posledních letech vyšumělo a dnes si spíš za tu cenu ( za to co to tady stojí v maloobchodě, tj 3x tolik co na e bay) dopřeju komplet kvalitní náplně s filtry. Prostě je to luxusní díl do auta od dodavatele filtrů vojenských vrtulníků U.S Air Force, ale to je tak podle mě z hlediska přínosu vše, ale nic proti luxusu ten do auta taky patří :cool:...

[upravil dne 27/2/10 rootsky]

Odesláno
Původně zaslal: Cliwe

Čau, jenom taková otázečka KN filtr se po zakoupení rovnou nainstaluje? Nebo se musí \"napustit\".....to asi neni ten správnej výraz ;)

treba to silikonovym sprejom prestriekat a potom namontovat...teda myslim ze staci obycajny silikonovy sprej...:myslim

Odesláno

Po zakoupeni ho muzes rovnou namontoval. mel by prijit zabalenej a uz napustenej ;)

Nevim jak je na tom silikonovy sprej ale kdyz to budes chtit vratit do puvodniho stavu tak pouzij cistici sadu k tomu urcenou.

Obsahuje cistic a olej kterym se to ma spravne napoustet.

Odesláno
Původně zaslal: Choze406

Po zakoupeni ho muzes rovnou namontoval. mel by prijit zabalenej a uz napustenej ;)

Nevim jak je na tom silikonovy sprej ale kdyz to budes chtit vratit do puvodniho stavu tak pouzij cistici sadu k tomu urcenou.

Obsahuje cistic a olej kterym se to ma spravne napoustet.

Díky :super. Za chvili ho jdu nainstalovat

A hotovo. Zvukově je to hned o něčem jiném. Motor zní mnohem dravěji

[upravil dne 4.3.2010 Cliwe]

[upravil dne 4.3.2010 Cliwe]

• O 4 týdny později...
Odesláno

U 106 tky ( gti ) je rozdíl oproti sérii naprosto nesrovnatelný. Když jsem tam dal náporové sání + KN a dostínil to tak se takovým způsobem změnil projev motoru že to nejde ani popsat. Do 3 tisíc otáček naprosto stejný ticho jako před tím ale po překročení to má tak razantní a hlubokej zvuk že mě to až zarazilo.

No o víkendu se to chystám natočit tak jsem pak dám odkaz....

V UK se měřilo před a po instalaci a nárůst cca 5 koníků ( no nevim kdo to pozná ) ale díky bohu za ten zvuk :D

Guest Scratch
Odesláno

a co filtry HPS? Rozhodne lepsi nez KN, porovnani na 406 2,2 16V, a 3,0 V6

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...