sweetyboy Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Ahoj..chci se zeptat jestli je to na aute znát když tam da clovek sportovni vzduchovy filtr..nevim jestli vetsi vzduchová propustnost pomuze lepe motoru...Mam dvoulitra 406 HDIčko.. Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 znat to trochu je, ale necekej moc velke zazraky, u myho benzina je to oproti papirovemu filtru znat az tak od 4500otacek, kdy i s uplne novym papirakem je citelnejsi mensi ochota motoru jit do vyssich otacek Citovat
sweetyboy Odesláno 23. únor 2010 Autor Odesláno 23. únor 2010 jo ja jen kvuli ty vetsi propustnosti vzduchu..myslim ze to je pro motor lepsi..nevim jen tak hadam Citovat
Capy Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 je to znát ale na peněžence na výkonu to nepoznáš Citovat
BoneDaddy Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Hlavně na HDIčko to je blbost. Alespoň tady někdo psal, že mu potom odešla váha. Citovat
omegascream Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 osobne to moc necítim ani na benzíne:myslim Citovat
georgegg Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 no podle mě to ani tak není o nárustu výkonu jako o tom že ten filtr když je znečištěnej tak omeješ a nemusíš kupovat novej Citovat
sweetyboy Odesláno 23. únor 2010 Autor Odesláno 23. únor 2010 jo to jsem taky prave cetl ze ten filtr je proste naveky ze staci jen oklepavat Citovat
georgegg Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 no oklepávat možná taky, ale prodávaji se k tomu čištící a napouštěcí sady kterýma se to dělá Citovat
sekaj Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Taky nad tim přemíšlim ho tam hodit,ale né kvůli spotřebě a tak pod. ale kvůli přístupu k němu.Jelikož u tohoto motoru je k vzduchovému filtru žalostnej přístup.A zároveň by se i zlepšil přístup k palivovému filtru a k výměně baterie jelikož by ubylo 10km trubic a i samotný aerobox.To vše by šlo ven. Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 problem je ten, ze pokud nandate jen tu hrusku a nijak se neodstini teplo do motoru, bude vysledek zalostnej a to tak, ze ten motor pak skoro nejede. Nejlepsi je asi vlozka K&N do origo filtrboxu, kdy neni treba nic upravovat, jen se zvysi ta propustnost vzduchu. Cistici sada na filtr stoji tusim kolem 500-600Kc, filtr se cisti cca po 20-30tis km, nebo dle potreby, pokud se jezdi nekde v prasnem prostredi, takze na tom, ze se filtr nemeni, ale jen cisti se v podstate taky neusetri, pac papirak stoji dejme tomu 150-200Kc a ve vysledku nula od nuly pojde. Ten prinos vykonu opravdu necekejte nejak extremni, za normalnich jizdnich podminek neni rozdil vubec zadny, projevi se to, jak uz jsem psal, az pri vysokych otackach motoru, u benzinu nad 5000 Citovat
sekaj Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Toto moje řešení nepotřebuje tepelně odstínit jelikož bude umístěnej na stejnym místě kde je původní nasávaní . Citovat
kovi306 Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 to je jedno ale obyč filr je odstíněnej v airboxu, jelikož ty vindáš airboxtak už tam nic nebude:aut Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 ja to mel puvodne takhle ale v lete to vubec nejelo, takze jsem to musel upravit do originalniho airboxu Nebyt to tenkrat tak, ze jsem tu hrusku dostal zadarmo, tak bych ji tam nepasoval Citovat
sekaj Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Když se dobře podíváš tak nasávání je též v krabici. Citovat
Strejdakopec Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 sekaj: prostě když to uděláš jak říkáš ty tak v létě za horka ti to nepojede....ten vzduch kterej se ti ohřeje ještě víc když prostoupí chladičem ti lýtá po celám motorovém prostoru protože ti vzduch jde maskou pod tlakem ale nemáš v kapotě vysávání vzduchu který funguje tak že prouděním vzduchu po kapotě na ní vzniká podtlak a tím ti otvorem vysává vzduch z podkapoty...to tam nemáš tudíš ti výměna chladícího vzduchu jde po celém motorovém prostoru a i vzhledem k tomu že motor saje tak ti ho spíš natáhne k filtru.chce nechce musíš ten filtr odstínit nebo vzduch prohnat přes intercooler Citovat
Strejdakopec Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 co se týče výkonu se sportovním filtrem....nevím zda se zvýší ale já mám vyzkopueno že motor jde mnohem lépe do otáček a je mnohem živější....sice jsem to rovnal s originál filtrem kterej jsem nikdy před tím neměnil ale v tom uzavřeném airboxu to nešlo tak hezky jako s otevřeným kuželem.navíc tomu dodá pěknej zvuk takže já bych určitě do airtboxu vložku nekoupil a raději si koupil bavlněný sport kužel....v létě ho každých 14 dní vyperu v horké vodě a nastříkám silikonovým olejem a je klid....sice dělám asi čatěji než je třeba ale.... Citovat
ozzy56 Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Původně zaslal: Capy je to znát ale na peněžence na výkonu to nepoznáš ,nejlepší pro motor je pravidelně měnit standard. vložku filtru--ale když nemáte kam ty prachy dávat,tak se nedá nic dělat... Citovat
Strejdakopec Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 když to dobře odstíníš tak jer úplně jedno co tam máš ale v boxu ti neudělá hezkej zvuk a tak jako tak bys tam měl dát něco s větší porpustností....origo filtr motor brzdí Citovat
kovi306 Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 ale.....výsledek stojí za to, ten zvuk je fakt nádhernej no, a to že se ti zvýší spotřeba je kravina, spotřeba se zvýší možná tim že jakto má pěknej zvuk tak tě to nutí na to pořád šlapat abys ho slyšel ... jinak pokud se chcete bavit o sport. sání tak je tu na to přímo vlákno ted sem ho zrovna oživil svým výtvorem(stejně to budu muset předělat:( ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.