Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Spínač dveří je v zámku a spíná zem, stačí se připíchnout na kablík pred konektorem zámku.... nemusíš tahat dráty přes celý auto a hlavně průchodkama ve dveřích...

Odesláno

ZzipCZ: Jenže když to zapojíš na stropní světlo tak při otevření jedněch dvěří Ti budou svítit všechny dveře, ale na ten spínač se rozsvítí jen ty dveře který jsou otevřený:myslim, nebo se pletu?? Chystám se na to jak bude venku trošku líp, ale ten spínač dveří sem taky nenašel:nevim

Odesláno

spínač dveří máš mínus, ale mušíš tam dostat plus a to je jen u dveří řidiče, protože ten má jako jediny automatický dojezd. pokud bys do každých dveří dovedl stále napájené + , tak by ti svítili jen ty otevřené dveře.

Odesláno

Takže bude jednodušší to natáhnout třeba z toho stropního světla, jen se vždy rozsvítí všechny dveře:myslim

Ale zase to bude pěkně pomalu zhasínat:)

Docela by mě zajímalo jak je to řešený když jsou tam origo už z výroby??

[upravil dne 23/2/10 Šalda]

Odesláno

to jo, ale musíš protahovat průchodkama dva kablíky. no ikdyž na to mínus se můžeš opět napojit na čidlo dveří a bude znova svítit jen otevřené dveře :-)

já sem si to dělal jen na řidičovy dveře, ty se otvítají do vozovky. A nalepil jsem si tam na starý tapec místo světýlka diody.:aut

Odesláno

To je fakt, na to čidlo se budu muset podívat kde je:D

Já bych to právě chtěl do všech dveří a s origo světýlkama;)

Když bude to mínus ze dveří tak to taky bude pohasínat??

A nebude mě to svítit když si jen v autě rozsvítím stropní světlo, protože nebude funkční mínus při zavřených dveřích, chápu to dobře??:aut

[upravil dne 23/2/10 Šalda]

Odesláno

No to nebude, zavřeš - odpojí se mínus a je tma. No protahování kabliku do dveří jsem vzdal (taky proto jsem udělal jen do řidičových)

Myslím že to byl šedivý kablik docela tenký, jen jsem ho obnažil a svorkou se na něho chytl.

Odesláno

Ano šedivý je (-)

Našl jsem ho u zámku. Tu krytku z konektoru jsem raději nesundaval, byla ztuhlá a praskala. Takže na vytaženém konektoru bude někde pořád (-) potom si odvodíš kde se to mínus zastrkává do zámku a na ten dáš jeden pol zkoušečky a pak hledáš který je s ním propojený při ootevřených dveřích. Zkouška když zavřeš (stačí šroubovákem zamáčknout jazýček zámku) spojení se přeruší. Dále odvodíš do jakého káblíku ten přerušený (-) jde a na ten se napíchneš. baha na odstranění bužirky drátek je tenký a dá se lehce přeříznout.

Odesláno

mmmb: Díky za vyčerpávající info:super

marohdi: pokud při otevření třeba jen jedněch dveří svítí hned všechny dveře tak je lepší k tomu + ze stropního světla natáhnout i to - za stropního a bude pokoj:super

Odesláno

mám origo světla v tapecu, ale nefunguje, v servisboxu píšou bez osvětlení prahů, takže asi nebudou natažené dráty,,,,( nemáte někdo nafocenej postup?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...