marohdi Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 nazdar zohnal som tapaciry na dvere s osvetlenim neviete ci je vo dverach predpriprava alebo ci to niekto zvas uz napajal vdaka Citovat
mmmb Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 já jsem připravu neměl , tak jem to píchl na zámek - a + ze stahování oken Citovat
marohdi Odesláno 23. únor 2010 Autor Odesláno 23. únor 2010 ked to tak zapojim ako ty a otvorym jedny dvere budu svietit vsetky Citovat
Guest frenky64253 Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 zapoj to na snimac otvorenia dveri.. Citovat
zzipCZ Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 hmm a ten je kde??? nejjednoduší a nejrychleší je to natáhnout od stropního světly:papa [upravil dne 23/2/10 zzipCZ] Citovat
koblih69 Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Spínač dveří je v zámku a spíná zem, stačí se připíchnout na kablík pred konektorem zámku.... nemusíš tahat dráty přes celý auto a hlavně průchodkama ve dveřích... Citovat
Šalda Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 ZzipCZ: Jenže když to zapojíš na stropní světlo tak při otevření jedněch dvěří Ti budou svítit všechny dveře, ale na ten spínač se rozsvítí jen ty dveře který jsou otevřený, nebo se pletu?? Chystám se na to jak bude venku trošku líp, ale ten spínač dveří sem taky nenašel:nevim Citovat
mmmb Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 spínač dveří máš mínus, ale mušíš tam dostat plus a to je jen u dveří řidiče, protože ten má jako jediny automatický dojezd. pokud bys do každých dveří dovedl stále napájené + , tak by ti svítili jen ty otevřené dveře. Citovat
Šalda Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Takže bude jednodušší to natáhnout třeba z toho stropního světla, jen se vždy rozsvítí všechny dveře:myslim Ale zase to bude pěkně pomalu zhasínat:) Docela by mě zajímalo jak je to řešený když jsou tam origo už z výroby?? [upravil dne 23/2/10 Šalda] Citovat
mmmb Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 to jo, ale musíš protahovat průchodkama dva kablíky. no ikdyž na to mínus se můžeš opět napojit na čidlo dveří a bude znova svítit jen otevřené dveře :-) já sem si to dělal jen na řidičovy dveře, ty se otvítají do vozovky. A nalepil jsem si tam na starý tapec místo světýlka diody. Citovat
Šalda Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 To je fakt, na to čidlo se budu muset podívat kde je:D Já bych to právě chtěl do všech dveří a s origo světýlkama;) Když bude to mínus ze dveří tak to taky bude pohasínat?? A nebude mě to svítit když si jen v autě rozsvítím stropní světlo, protože nebude funkční mínus při zavřených dveřích, chápu to dobře?? [upravil dne 23/2/10 Šalda] Citovat
mmmb Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 No to nebude, zavřeš - odpojí se mínus a je tma. No protahování kabliku do dveří jsem vzdal (taky proto jsem udělal jen do řidičových) Myslím že to byl šedivý kablik docela tenký, jen jsem ho obnažil a svorkou se na něho chytl. Citovat
Šalda Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Ten šedivej káblík to je to mínus??Kdes ho našel, u zámku a nebo u pantu?? Citovat
mmmb Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Ano šedivý je (-) Našl jsem ho u zámku. Tu krytku z konektoru jsem raději nesundaval, byla ztuhlá a praskala. Takže na vytaženém konektoru bude někde pořád (-) potom si odvodíš kde se to mínus zastrkává do zámku a na ten dáš jeden pol zkoušečky a pak hledáš který je s ním propojený při ootevřených dveřích. Zkouška když zavřeš (stačí šroubovákem zamáčknout jazýček zámku) spojení se přeruší. Dále odvodíš do jakého káblíku ten přerušený (-) jde a na ten se napíchneš. baha na odstranění bužirky drátek je tenký a dá se lehce přeříznout. Citovat
marohdi Odesláno 24. únor 2010 Autor Odesláno 24. únor 2010 nazdar som v anglicku a mam tu 406 v plnej palbe a staci otvorit len jedny dvere a svietia vsetky Citovat
Šalda Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 mmmb: Díky za vyčerpávající info:super marohdi: pokud při otevření třeba jen jedněch dveří svítí hned všechny dveře tak je lepší k tomu + ze stropního světla natáhnout i to - za stropního a bude pokoj:super Citovat
MiliVFR Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 mám origo světla v tapecu, ale nefunguje, v servisboxu píšou bez osvětlení prahů, takže asi nebudou natažené dráty,,,,( nemáte někdo nafocenej postup? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.