Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Muzete mi prosim poradit, jak pridelat tlacitko centralu na klici? Vypadlo mi, nastesti jsem ho nasel, ale ted vidim ze po nacvaknuti tam moc nedrzi...

Ilustracni foto, jedna se o to velke tlacitko.

Premyslim ze bych ho po obvodu prilepil...

406_Key_1.jpg

Odesláno

Ja nevim, zadny vystupek tam nevidim.

Co mam to auto tak 3/4 roku tam to tlacitko drzelo, nenapadlo me ze tam je jen tak nacvaknute..

Foto:

img6401t.th.jpg

img6402g.th.jpg

Odesláno

zdar MACI mne se to tlačitko uplne rozpadlo vzal som gumu na gumovani vyrezal sem ju do kulata aby tam mala vuli prolepil sem to lepici paskou a jak to funguje ako nove a mam to tak uz 2 roky a som spokojny

Odesláno

Ta fotka té gumičky není moc jasná. Gumička má mít takovou obrubu - sukýnku. Mně se zdá, že Tobě úplně upadla, proto Ti to vypadává. A na té obrubě je ten výstupek, aby se lev neotočil dokola.

Případně dej fotku gumičky z profilu.

PS: na klíčku je vidět, že ta obruba, co mám na mysli, je uvnitř klíčku, zůstala tam utržená.

[upravil dne 21.2.2010 P607Olda]

Odesláno

Aha, vyndano, je mi te ted jasne.

Diky za pomoc. Ted to jen nejak slepit a nebo koupit nove tlacitko. Za 180 to neni tak hrozne.

[upravil dne 21/2/10 MACI]

Odesláno

Je to utržené, za 180 si kup v Peugeotu novou. Ale pozor, při objednávání by měli chtít vědět VIN, jsou dva typy, které se liší nepatrně (napohled jsme nezjistili, čím), ale jsou nezáměnné.

• O 2 týdny později...
Guest frenky64253
Odesláno

nemusis kupovat novu , staci ked si klucik rozoberies a tam najdes tu tkz. suknicku alebo plastovy kruzok. je to taka poistka ktora sa sa na suva od spodu na gum. tlacitko . potom sa len klucik zacvakne a hotovo..

Odesláno

Kupoval jsem kdysi tuto gumovou membránu na dálku u 406 ale bez super zamykání. Pokud se nemýlím, tak to bylo na 605ku obj. č. 9926CA a cena 36,- Kč. Už se tu někdy dávno o tom psalo.

Odesláno

No ja tam tu \"suknicku\" prilepil sekundovym lepidlem a pojistil si to troskou lepici pasky zeshora, takze tlacitko mi nevypadne a lepici paska neni ani videt :D

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Tak vyřešeno, koupil jsem tlačitko v Peu za 36,-- Kč, maličko ho říznul žiletkou a chodí to jak nové. Musím to sice maličko větší silou mačkat, ale pořád lepší, než novej klíč za 2.500,--

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...