Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nekupuj to, kup si raději vůz z koncernu VW. Opraví to všude v každé garáži, hodně dílů je stejných a levných. Vstřiky už nikdy nebudou problém, když tak opraví za polovinu ceny vstřiků Peugeot.

Ale budeš mít bolavé záda, budeš roztřepaný ze super sportovního podvozku. A mechanici nebudou nadávat zase ten žabožroutský vůz s přístupem k motoru na houno.

Ale cena VW je zase vyšší.

Odesláno

Tak rozoberal som uz motor na VW passat a nadaval som skoro stale, neprehladne a nepristupne, vsade lacne plasty, vsetko praskalo furt :D:D

Inak co sa tyka 2.0HDi 80kW, tak som ho kupil 10 dni dozadu, nemozem sa stazovat, komfortne a prijemne zvezenie a s dobrou nohou aj dobra spotreba...mimo mesta sa to da zajazdit za 5,7 - 6,4, ja mam momentalne priemernu 7l/100km, ale to je len dialnica/mesto, cize spoko :)...

...a nemusis sa bat, 80kW FAP nema, vyvaruj sa 79kW a motora 2.2;)

Odesláno

no mne sa nejako nepáči ten zvuk pri VW , zatiaľ čo som počul diesle od peugeotov. tie išli krásne ako benzínove. teda o jednej 406 diesli som myslel že to je benzín . a išlo to peckovo. ja som už od malička bol zaťaženy na peugeoty neviem prečo nejako som sa do nich zalubil. išlo hlavne o 405. ale mal som sa česť viezť aj v 607 to je tiež pekný voz :D ale nejako mi nezarezal. 406 sa mi vždy páčila. ma krásny vzhľad. netreba do nej zasahovať. možno fakt nejake drobnosti, auto je samo o sebe nadherné. ja si tiež myslím že ak kupim 406 v super stave. a budem sa o nu starať. tak to nebudem ľutovať. preto sa pýtam na prípadne nastrahy, ktoré mi môžu byť podstrčene pri kupe. Poznam veľa motoristov čo nejako francuzske autá neoblubuje. ale poznam aj kamarátov. ktorý sú zastancami nemeckých aut , konkretne audi, bmw. a pred 406 maju rešpekt.čo sa týka výkonu. ked som mal mi16 tak nemec na bavoráku len tak kukal ked som ho dal hore čertovicou :D (Nizke Tatry ).

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

...a nemusis sa bat, 80kW FAP nema, vyvaruj sa 79kW a motora 2.2;)

Opravím dvě nepřesnosti

a) i některé 2,0 HDI FAP mají (tuším po roce 02)

b) motor 2,2 HDI určitě NEMÁ jen 79 kW

Odesláno

Hej, myslel som to tak :)

tomik: no to je tazke, urco neber auto z bazaru, skus najst sukromneho predajcu, najlepsie stareho pana na dochodku :D ... kupa auta je vzdy loteria:ticho

Odesláno

Vsetky klimu nemaju, resp. maju, ale manualnu, su aj 2004ky s manualnou klimou...pocitac najdes v kazdej, uz len zalezi ci typ B alebo C, ten C je \"krajsi\", ma aj navigaciu (ktoru tu vsak nikde nevyuzijes)...

Odesláno
Původně zaslal: tomik1987

ja chcem len aby mi to ukazovalo spotrebu. a také jednoduche veci.

Ne každá 406ka po r. v. 2000 Ti bude ukazovat spotřebu, ta moje to třeba zrovna neumí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...