pyrone Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Kotuce bolu v poriadku aspon co som tak na rychlo pozrel. Auto pojde cez tyzden na STK tak ho necham pred tym pozriet v dobrom servise Citovat
Judes Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Vlnitosť kotúčov volným okom nezbadáš, až po premeraním úchylkomerom. Citovat
pyrone Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 To mas pravdu ale moj nazor je taky: Zimne pneu na plechoch boli ok letne na hlinikoch, vyvazovane v servise kde mali problem s bezdierovym elektronom + hucanie loziska... hmmm oriblem s prevazenim? Asi ano... Citovat
Judes Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Zbehni do Peugeotu tam ti ich vyvážia bez problému, ak nenájde iný servis čo ich dokáže vyvážiť. Citovat
Frantic Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 pyrone definuj pojem \"dobry\" servis... Citovat
pyrone Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Fratic: mal som rozpisany dlhy filozoficky prispevok o \"dobrom servise\" ale to by bolo tazke na rano... [upravil dne 2/4/12 05:31 od pyrone] Citovat
koblih69 Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Ložisko to nebude, teda pokud by to bylo tak už je asi tak 3 hodiny po 12 na výměnu.... Budou to pneu. Může být i poškozená uvnitř ( přebržděná... ) a to nepoznáš. Vyvážení proběhne OK a po krátké jízdě je ot zase rozhozené. Pro začátek můžeš prohodit přední nápravu za zadní nebo vyzkoušet zpět zimáky. Citovat
Frantic Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 pyrone: skoda rad by som si precital ten filozoficky prispevok, lebo sam vela krat rozmyslam nad tym co je to dobry servis. koblih69: vymena naprav? to snad nemyslis vazne... Citovat
Mike407 Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Pročpak ne. Zatáčel bys zadními koly jako zdvižka...:D:aut Koblih měl samozřejmě na mysli přehodit kola z přední nápravy na zadní a naopak. Citovat
koblih69 Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Šmarjá nejsou nějkaý erupce na slunci? :D:D Tíímto děkuji svému mluvčímu Mike407 - vyjádřil mě přesně Citovat
merlin99 Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Zbehni do Peugeotu tam ti ich vyvážia bez problému, ak nenájde iný servis čo ich dokáže vyvážiť. noo tak to min. pr BA moze byt problem niekedy;-) naposledy mi to vyvazovali nedohustene a ked sa im masina pokazila tak ani dopredu neoznamili, az ked som dorazil... a na prosbu \"tak zavolajte do inej pobocky ze za par minut dojdem\" - to si musite sam ;-) Citovat
Judes Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Nechcem ich obhajovať ale stať sa môže že nejaký ten stroj vypovie poslušnosť, no je fakt že keď si bol objednaný mohli ti aspoň zavolať aby si nechodil zbytočne, prípadne preobjednať. [upravil dne 2/4/12 16:46 od Judes] Citovat
Judes Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Budou to pneu. Může být i poškozená uvnitř ( přebržděná... ) a to nepoznáš. Vyvážení proběhne OK a po krátké jízdě je ot zase rozhozené. Skús pohľadať pneuservis čo dokáže nasimulovať na vyvažovačke ako keby šlo koleso po vozovke, na tej by sa problém s pneu mohol prejaviť. Citovat
pyrone Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Judes, u mna to boli zle vyvazene kolesa. Boze ako mam rad odflaknutu robotu... Citovat
Judes Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Paráda, tak to máš v poriadku a ani to tak nebolelo . Nemusela to byť odfláknutá robota, to olovko mohlo za jazdy odpadnúť a už to nie je ono . Citovat
Lukeczech Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Zkusím více popsat co se stalo mě, třeba to někomu pomůže. Začalo to přezutím ze zimních pneu na letní. Po ujetí cca 100 km začal být velký hukot od zadních kol. Myslel jsem, že za to můžou pneu, že už mají svoje odježděné, jejich stáří bylo 5 let, tak jsem je vyměnil. Jenže ono to bylo pořád stejné, ba po ujetí dalších asi 500 km to bylo horší, auto začalo ve vyšších rychlostech (nad 120 km/h) vibrovat. Dalším znamením bylo, že při projíždění pravotočivé zatáčky větší rychlostí hukot zcela utichl. Takže bylo jasno, pravé zadní ložisko to mělo za sebou, auto má najeto 158 000 km. Zašel jsem do peugeotu, za 3200 koupil celý náboj s ložiskem a ABS/ESP kroužkem a vyměnil. Jenom podotknu, že k výměně je zapotřebí zmiňovaný stahovák, ale taky nestandartní gola ořech o velikosti 40 mm, na povolení zajišťovací matice na náboji. Po výměně krásné tichoučko a bez vibrací [upravil dne 7/4/12 15:08 od Lukeczech] Citovat
Cune Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 Kua, mám v pi*i ložisko. Díky za to vlákno, teď už jsem si tim jistej. Až bude volná chvíle, zkusim který to je. Bych se po*ral, jsou to dva měsíce, co jsem zaplatil 10 litrů za opravu zkroucený hlavy. Sem doufal, že bude na chvíli klid a já se finančně ztopořim Citovat
Joozino Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 a ako si zistil ze je to urcite lozisko ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.