Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To mas pravdu ale moj nazor je taky:

Zimne pneu na plechoch boli ok

letne na hlinikoch, vyvazovane v servise kde mali problem s bezdierovym elektronom + hucanie loziska... hmmm oriblem s prevazenim? Asi ano...

Odesláno

Ložisko to nebude, teda pokud by to bylo tak už je asi tak 3 hodiny po 12 na výměnu....

Budou to pneu. Může být i poškozená uvnitř ( přebržděná... ) a to nepoznáš. Vyvážení proběhne OK a po krátké jízdě je ot zase rozhozené. Pro začátek můžeš prohodit přední nápravu za zadní nebo vyzkoušet zpět zimáky.

Odesláno

pyrone: skoda rad by som si precital ten filozoficky prispevok, lebo sam vela krat rozmyslam nad tym co je to dobry servis.

koblih69: vymena naprav? :) to snad nemyslis vazne...

Odesláno
Zbehni do Peugeotu tam ti ich vyvážia bez problému, ak nenájde iný servis čo ich dokáže vyvážiť.

noo tak to min. pr BA moze byt problem niekedy;-) naposledy mi to vyvazovali nedohustene a ked sa im masina pokazila tak ani dopredu neoznamili, az ked som dorazil... a na prosbu \"tak zavolajte do inej pobocky ze za par minut dojdem\" - to si musite sam ;-)

Odesláno

Nechcem ich obhajovať ale stať sa môže že nejaký ten stroj vypovie poslušnosť, no je fakt že keď si bol objednaný mohli ti aspoň zavolať aby si nechodil zbytočne, prípadne preobjednať.

[upravil dne 2/4/12 16:46 od Judes]

Odesláno
Budou to pneu. Může být i poškozená uvnitř ( přebržděná... ) a to nepoznáš. Vyvážení proběhne OK a po krátké jízdě je ot zase rozhozené.

Skús pohľadať pneuservis čo dokáže nasimulovať na vyvažovačke ako keby šlo koleso po vozovke, na tej by sa problém s pneu mohol prejaviť.

Odesláno

Paráda, tak to máš v poriadku a ani to tak nebolelo :D.

Nemusela to byť odfláknutá robota, to olovko mohlo za jazdy odpadnúť a už to nie je ono ;).

Odesláno

Zkusím více popsat co se stalo mě, třeba to někomu pomůže.

Začalo to přezutím ze zimních pneu na letní. Po ujetí cca 100 km začal být velký hukot od zadních kol.

Myslel jsem, že za to můžou pneu, že už mají svoje odježděné, jejich stáří bylo 5 let, tak jsem je vyměnil. Jenže ono to bylo pořád stejné, ba po ujetí dalších asi 500 km to bylo horší, auto začalo ve vyšších rychlostech (nad 120 km/h) vibrovat. Dalším znamením bylo, že při projíždění pravotočivé zatáčky větší rychlostí hukot zcela utichl. Takže bylo jasno, pravé zadní ložisko to mělo za sebou, auto má najeto 158 000 km.

Zašel jsem do peugeotu, za 3200 koupil celý náboj s ložiskem a ABS/ESP kroužkem a vyměnil.

Jenom podotknu, že k výměně je zapotřebí zmiňovaný stahovák, ale taky nestandartní gola ořech o velikosti 40 mm, na povolení zajišťovací matice na náboji.

Po výměně krásné tichoučko a bez vibrací :)

[upravil dne 7/4/12 15:08 od Lukeczech]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Kua, mám v pi*i ložisko. Díky za to vlákno, teď už jsem si tim jistej. Až bude volná chvíle, zkusim který to je. Bych se po*ral, jsou to dva měsíce, co jsem zaplatil 10 litrů za opravu zkroucený hlavy. Sem doufal, že bude na chvíli klid a já se finančně ztopořim :blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...