Cune Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Všechny zdravím. Poslední dobou mám problém s brzděním. Občas se mi stane, že při běžném brzdění na suché silnici začne účinkovat ABS. Někdy v pedálu cítím jen lehké škubání, ale naposledy se mi stalo, že mi to v pedálu kopalo tak intenzivně, jakobych brzdil na ledovce. Myslel jsem, že to nedobrzdím... To už bylo docela nebezpečné Při dalším brzdění už se to neprojevilo. Projeví se to jen občas a při jakékoliv rychlosti. Na jaře se chystám na brzdy podívat (výměna brzdové kapaliny, odvzdušnění...), protože brzdnej účinek v závislosti na sešlápnutí pedálu nic moc a brzdovka už je tam něco přes dva roky Myslíte, že stav brzovky (stáří, zavzdušnění...) může zapříčinit můj problém s ABS? Nebo by mohla chyba být někde jinde? Díky za každou radu! Citovat
Cune Odesláno 19. únor 2010 Autor Odesláno 19. únor 2010 Tak tomu jsem se právě chtěl vyhnout... platit v servisu Citovat
čakom Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 kamošovi to dělalo to samy. bylo to čidlem u kola. Citovat
Cune Odesláno 19. únor 2010 Autor Odesláno 19. únor 2010 Tak jo, děkuju za radu, zajedu s tim do servisu hned jak to bude možný. A dokážete někdo zhruba odhadnout přibližnou cenu za diagnostiku a výměnu toho umírajícího čidla? Dokážu to čidlo vyměnit sám? [upravil dne 19/2/10 Cune] Citovat
georgegg Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 jj, vyměnit bys to měl zvládnout sám, na dia ti řeknou který je vadný a to si pak vyměníš Citovat
ozzy56 Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 čidlo vyměníš i sám,někdo si ho umí i proměřit,zda je špatné,já to neumím Citovat
Cune Odesláno 19. únor 2010 Autor Odesláno 19. únor 2010 Super, dík Teď jsem na stránkách Autokelly zjistil cenu. 1700,- Kč za čidlo BOSCH... Citovat
Cune Odesláno 19. únor 2010 Autor Odesláno 19. únor 2010 Hmmm, šikovný pán! Pokud by se dal stav čidla zjistit pouhým změřením odporu, neměl by to býti zas až takový problém... [upravil dne 19/2/10 Cune] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 No, ještě by to mohl dělat sníh a led v kroužku ABS na některém kole, pokud se zanesou zuby tak se to pro snímač tváří jako že kolo stojí a sepne se ABS,muže být zanesená jen část, pak to nejspíš při vyšší rychlosti neudělá a při nižží to muže blbnout Citovat
Cune Odesláno 19. únor 2010 Autor Odesláno 19. únor 2010 Taky mě napadlo, že to tam bude zasviněný, ale včera jsem jel po dálnici z Plzně do Hradce K. a těsně před cílem se mi to stalo. Celou cestu se auto nedostalo do kontaktu se sněhem. Stejně se se na to při vhodné přípežitosti podívám. Dík Citovat
Guest servisman Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 mělo by to jíti proměřit asi u jednotky ABS kde je svorkovnice [upravil dne 21/2/10 honza406-komisar] Citovat
AnotherOne Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Krúžok môže byť aj prasknutý to je ten najhorší variant poruchy. Citovat
Cune Odesláno 19. únor 2010 Autor Odesláno 19. únor 2010 Momentálně nejsem doma a nemám vhodné podmínky pro to, abych pod auto lez. Každopádně se na to příští týden zespoda mrknu, případně zkusím proměřit ty odpory. Dám potom vědět, co jsem zjistil nebo nezjistil. Při nejhorším s tim zajedu někam do servisu... Zatím všem díky za rady a informace, určitě mi to pomůže Citovat
Guest SB Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Diagnostika snimača ABS Zkontrolujte konektor(y): Zkontrolujte konektor(y) a pokud je to potřeba vyčistit nebo přichytit je pro zajištění dobrého připojení. Zkontrolujte odpor: Vypněte zapalování. Demontujte konektor senzoru snímání. Změřte odpor mezi oběma piny snímacího senzoru. Porovnejte se specifikovaným odporem. Pokud je přítomno, zkontrolujte stínění: Přesvědčete se, že vedení snímače nejsou zkratována připojením stínění. Přesvědčete se, že stínění je připojeno ke kostře. Zkontrolujte připojení k řídicí jednotce (ECU): Vypněte zapalování. Demontujte konektor senzoru snímání a elektronické řídící jednotky (ECU). Změřte odpor mezi oběma svorkami konektoru a odpovídajícími svorkami v konektoru řídicí jednotky (ECU). Měl by být < 1 ohm. Pokud ne, kontrolujte vedení. Zkontrolujte signál senzoru: Připojte osciloskop k oběma signálovým pinů řídicí jednotky (ECU). Natočte kolo a porovnejte se zobrazenou obrazovkou. Citovat
Guest servisman Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 co jsem dal obr tak pod auto nemusíš Citovat
Cune Odesláno 19. únor 2010 Autor Odesláno 19. únor 2010 Původně zaslal: honza406-komisar co jsem dal obr tak pod auto nemusíš Ten obrázek je super, ale chtěl bych se podívat na spodek, jestli to tam neni někde mechanicky poškozený. Zkusím se tady zeptat, jestli tu někdo náhodou nemá multimetr, abych to alespoň moh proměřit. Citovat
Guest servisman Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 ten mám ale jsi nějak dál a hodnoty máš napsané nahoře dodatek http://www.xantiaclub.cz/view.php?cisloclanku=2005062902 [upravil dne 19/2/10 honza406-komisar] Citovat
AnotherOne Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Na pretrhnutý kábel to nevyzerá, to by ti vkuse svietila kontrolka. Tipujem nejaký konektor s prechodovým odporom, preto rj chybne vyhodnocuje priebeh signálu, vadné čidlo, alebo ten prasknutý alebo špinavý krúžok na poloosi/náboji. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.