Fusion Odesláno 19. únor 2010 Autor Odesláno 19. únor 2010 Tak altík opraven ale ten režim čerpadla se občas nesmyslně změní. Který to bylo čidlo? Citovat
oddie Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 snímač zdvihu jehly, od vstřiku. Koukni se na jeho konektor, občas bývá problém tam. Citovat
Fusion Odesláno 19. únor 2010 Autor Odesláno 19. únor 2010 A kde ho zhruba najdu? Prostříknu to kontaktolem. Děkuju! Citovat
Fusion Odesláno 20. únor 2010 Autor Odesláno 20. únor 2010 Tak sem tu křehce vypadajíci \"hadičku\" našel, rozpojil/spojil, zatím dobrý. Teď už mě trápí jen to, že po otočení klíčku někdy nežhaví vůbec, někdy až za 10s, někdy ihned tak jak má. Když nenažhaví tak vypnu, otočím zas, počkám, někdy takto až 5x. Připadne mě, že to auto má rádo todle počasí stejně jak já Teď mě jěště do prčic napadá, že posledně když sem tankoval tak sem skoro nemohl oddělat víčko jakej tam byl podtlak [upravil dne 20/2/2010 Fusion] Citovat
Fusion Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 Zvuk Boeing 747 při polosešláplé spojce = ložisko? Prukluz se nekoná. Citovat
twoolf Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 popraskaná pružina přítlačáku - naše 106 má taky občas popisovaný zvuk, obvykle ale stačí sešlápnout a pustit spojku a je klid... podtlak v nádrži fakt neni dobrej - ve víčku by měl být otvůrek ( nebo jinde ) žhavení může klidně dělat relé - sepne, ale nespojí kontakty, můžou být opálený. zaměřil bych se na to rele Citovat
ThorR Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Co se tyka spotreby v mojem partnerovi, tak nejde pres 5l, divim se tomu, ale je to tak. A to muzu jezdit i jako prase...ale mam tam novej motor tak je to asi tim Citovat
Fusion Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 Co to vydrží takovej přítlačák s prasklou pružnou? Je to v pedálu cítit, že je trochu tužší. Podtlak v nádrži už zas není, asi sem to otevřel po vyjetí celé nádrže. Žhavení a snímač jehly zas OK. To auto si žije svým životem Citovat
Fusion Odesláno 2. březen 2010 Autor Odesláno 2. březen 2010 Už se lepí pedál a křičí to jak přejetá kočka. Hurá do servisu. Toto je ta achilovka francouzů. Když se to má sypat, tak všechno hezky pohromadě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.