Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se konečně dočkal, dovez jsem si 807ku, 2.0hdi 16v fap 79kw. Není to žádnej dravec ale na pohodovou jízdu to stačí. K tomu bych měl nějaký dotazy 1. nejde vytáhnou cd, když zmáčknu tlačítko pro vysunutí tak v tom jenom křupe a nic se neděje, 2. když vyndám rádio po opětovné instalaci budu potřebovat nějakej kod? (rádio je obyč na cd a ovl. pod volantem myslím že RD3)3. když zdechnu motor tak ještě chvilku asi někde pod autem něco jakoby fouká nevím co.4.mám jenom jeden klíč dá se udělat aji jinde než v peugeotu jestli to nějakej zámečník v krámě dokáže nakódovat. 5. když se rozjedu auto se zamkne jde to zrušit? Díky předem za rady

Upraven název vlákna. CAPS LOCK příště vynech. Díky, Béďa

[upravil dne 16/2/2010 Béďa]

Odesláno

to foukání je přídavný topení,funí nebo píská a za chvíly to přestane.A to zamykání-podrž chvíli zámeček mezi ovl.zadníchdveří(pod zpětným zrcátkem(a ono to cinkne a červená kontrolka zhasne

Odesláno

Gratuluju - autobus vypadá falt hezky (sám jsem jeden čas i o 807ě uvažoval, ale nějak jsem ztratil odvahu vzhledem k tomu, jak je auto prošpikováno elektronikou). Každopádně držím palce a přeju, ať slouží k Tvé naprosté spokojenosti.

Jak sis zvykl na budíky uprostřed?

[upravil dne 15/2/2010 Medvěd]

Odesláno

Ty budíky se mi líbí je to takový retro, rpto jsem volil radši peugeot před nejakým koncernem, nedej bože espacem, spíš ta ruční brzda vlevo ne a ne. Ale mám ji teprve druhý den

Odesláno

gratulace :potlesk:potlesk:potlesk.,funění je přídavný top. a jak vypneš tak dochlazuje,taky jsem čučel jak puk než mě tady poučili. přečti si příspěvky o 807mě najdeš toho dost, jinak jen kilometry bez nehody :papa

Odesláno

Zkusím vysvětlit ale také nejsem žádný ostřílený kozák, ale zase už jsme něco pochytil.

Přídavné topení je někde zhruba pod sedadlem řidič a zapíná se pokud teplota venku poklesne pod 10C a dotápí auto hlavně když třeba jedeš z kopce a motor netopí (ale nic moc to netopí, aspoň mě ne) a po vypnutí motoru to ještě chvilku dochlazuje, trochu to smrdí kdo má garáž tak s tím nerad zajíždí hned dovnitř. Má to svůj malý výfuk pod vozem.

Popis vypnutí automatického zamčení už tu byl vysvětlen. Já to považuji za velmi příjemnou a užitečnou věc. Jednou mi v Praze na přechodu ze zadního sedadla šlohli kufřík.

Pokud vyndáš radio tak po zapojení zpět se samo skoduje s řídící jednotkou. Speciální kod by jsi potřeboval jen kdyby jsi musel dávat jiné radio. Skusil bych napřed nějakým skaženým CD ho jakoby zespodu při pokusu o vysunutí pozdvednout nahoru a tím vyloupnout ven.

Klíč nevím.

Odesláno

a to topení má hned topit?? nebo to je jenom nějakj ventilátor kterej pomáhá foukat ale netopit?? s tím cd jsem to zkoušel ale nejde to, budu ho muset vytáhnout jenom jsem měl strach že tam bude nějakej kód kterej samozdřejmě nevím

Odesláno

Ne je to samostatné spalovací topení, které automaticky dotápí a pomáhá dřív ohřát auto, ale jak říkám nějak si nedovedu představit jak by to málo topilo bez toho a nebo výkon nic moc, protože ujedu asi 5 km než se to vůbec trochu ohřeje. Jinak se dá napojit i na ruční ovládání o čemž silně uvažuji abych si mohl zatopi dopředu a ohřát motor. To víš my ze severu.

Odesláno

Zapne se po nastartování a vypne se po vypnutí motoru plus pár minut. Proto to smrdí protože tam \"hoří nafta\",

Odesláno

Dloubání CDčkem do rádia nepomůže. Je to s největší pravděpodobností poškozenej přítlačnej kryt přecodovky co má na starosti vysouvání CD. Už jsem o tom psal v jiným vlákně. Musí se to rozebrat a kryt převodovky opravit. Už jsem to tak udělal na svým rádiu. Je to asi choroba těchto rádií.

Jinak vítej mezi autobusáky :-) a ať ti dobře slouží a bez nehod.

Odesláno

Auto chytá nadrc, baterka to asi nebude. A nikdo jste se s tím ještě nesetkal?? Jinak to rádio můžu v klidu vyndat? Kód teda není potřeba?Aby to semnou nevyje.... A jak se to rádio vyndává? To se tam do těch dírek strčijou nějaký dráta a je to, že?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...