godzila.01 Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Ahoj lidi přidávám odkaz na elektronickou servisní knížku v online podobě,kterou spracoval kamarád,je to celkem užitečná věc co vám pomůže udržet si online informace o vašem voze..... převážně to slouží jako úložiště dat o vašem voze,oprav co jste realizovali,případně opravy na které se chystáte i s cenovou kalkulací,dají se nahrát PDF soubory faktur,kontrola STK s infem.... A spousta dalších užitečných věcí.... Dále připravujeme i online evidenci vaší spotřeby. plus to co si dále vymyslíte že by bylo užitečné 22.2.2010 : Dnes přidána nová funkce evidence tankování a počítání průměrné spotřeby je dostupná už i na ESK (včetně generování ikonky) http://www.elektronicka-servisni-knizka.cz/ [upravil dne 21/2/10 godzila.01] [upravil dne 22/2/10 godzila.01] [upravil dne 2/7/10 godzila.01] Citovat
dolly1010 Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Zajímavý Ale na druhou stranu tam může každej napálit co chce [upravil dne 14.2. 10 dolly1010] Citovat
godzila.01 Odesláno 14. únor 2010 Autor Odesláno 14. únor 2010 Původně zaslal: dolly1010 Zajímavý Ale na druhou stranu tam může každej napálit co chce [upravil dne 14.2. 10 dolly1010] To nevím jak myslíš. Je to určeno pro lidi,aby si každej mohl archivovat svoje auto a kdekoli se podívat na důležitý věci od kud chce... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Tak ja nevim, ale ja servisna knizka bola skorej od toho, aby sa mohlo dalsiemu majitelovi predlozit, ako bolo auto servisovane.. Bezne konroly, a vymeni si snad zapametam Neni to az tak zlozite + kdyz ne, tak nalepka v motorvem prostoru staci ... Ostatne veci jako vymena stabilizatorov, tlmicov a podobne, ty moze byt scela jedno, vpodstate mi je jedno v kolkych km som menil tlmice, budem ich menit az budu zase naprd Ale tak to je mozna jen muj pripad ... Citovat
Ferry Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 pekny, ja uz nejakej ten rok jedu na www.spritmonitor.de pisu tam taky vsechno, hlida mi a vcas hlasi vymenu oleje, jsou tam statistiky a prumerna spotreba lze vlozit do podpisu, treba zde na foru Citovat
godzila.01 Odesláno 14. únor 2010 Autor Odesláno 14. únor 2010 Tak já tu nechci diskutovat co je lepší bo není lepší,je to nový projekt a v česku jsme nikde nic podobného nenašli tak jsme si říkali že někomu to třeba pomůže.... Nestojím o kritiku,vím že je toho ještě třeba spoustu dodělat,ale je to funkční a přehledné Citovat
godzila.01 Odesláno 21. únor 2010 Autor Odesláno 21. únor 2010 Přidány nové funkce Případně bych poprosil jestli se někdo registroval a začal používat jestli by mi sdělil svoje skušenosti,případně výtky,díky Citovat
dolly1010 Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Nějak moc jsem tu servisní knížku nezkoumal, ale něco podobnýho už je na http://www.spotreby.cz/ krom spotřeby se tam daj zaznamenávat i jiný věci - včetně datumu, stavu km apod. Citovat
godzila.01 Odesláno 21. únor 2010 Autor Odesláno 21. únor 2010 Původně zaslal: dolly1010 Nějak moc jsem tu servisní knížku nezkoumal, ale něco podobnýho už je na http://www.spotreby.cz/ krom spotřeby se tam daj zaznamenávat i jiný věci - včetně datumu, stavu km apod. spotřebu plánujeme přidat také,zatím je to v režimu technických info a přehledu oprav,STK a podobně.... Ale každopádně děkuji za postřehy:) Čím více mi toho řeknete,tím lepší to uděláme :-P Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Sorry, ale prijde mi to jako komercni reklama Najskor si napisal ze ju robi kamarat, a ted uz ju chces udelat co nejelpe Citovat
godzila.01 Odesláno 22. únor 2010 Autor Odesláno 22. únor 2010 Původně zaslal: Lubk0 Sorry, ale prijde mi to jako komercni reklama Najskor si napisal ze ju robi kamarat, a ted uz ju chces udelat co nejelpe Jistě stránku dělá kamarád na svojí registrované doméně a já mu s tím trochu pomáhám. Je to asi tak trochu reklama,leč my na tom nic nevyděláváme... Stojí nás to čas,nervy i peníze a máme s tím hromadu práce,takže si nemyslím že trocha reklamy by mohla být škodlivá Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Komerční reklama?? On nic neprodává, ani nechce nijaké poplatky za registraci. viz: Kolik to všechno stojí ? Odpověď je velice jednoduchá. Vůbec nic, tato \"služba\" je Vám poskytována zcela zdarma a to se v průběhu vývoje nezmění. Takže nevidím žádný duvod k podezření z komerce Ale ten odkaz na prodej autodílů v podpise bude muset Godzila odstranit, ten už komercí docela zavání [upravil dne 23/2/10 Radek Hurvajz] Citovat
Berkoff Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 online servisni knizku sme delali pro jeden mensi autoservis tady, ale pise tam servisak, a lidi se po loginu muzou podivat, napopak jemu tam vyskoci dyz nekdo prejizdi rozvody nebo olej, a muze jim hned poslat emailem pozvanku, myslim ze sme to nekde okoukali, ale fakci to skvele. s tim ze je tam samozrejme i volba tisku, a je to pro vsechny druhy vozidel ... Tohle je v podstate odoba s tim ze si tam muzes psat i sam, a nejsi omezen na 1 servis. Citovat
punkac Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Radku, já bych tak zlej nebyl, projekt se mi líbí a nikde na stránce nemaj banery, který by jim vydělávaly peníze. Opravdu to vypadá jako neziskovka a to že tam mají konto, kam může někdo přispět, mi jako komerce nepřipadá Citovat
Péťa Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 punkac: Přečti si to pořádně. Web nikomu nevadí, ale podpis ve fóru je na hraně... (spíš za hranou) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Tak ono to vetsinou zacina tym, ze je malo navstevnikov, tak sa zdvihne navstevnost, a potom sa az zavadza reklama a zisky Takze ja som narazal len na to, dobre vedet, ze sa to tu moze takto prezentovat Citovat
Péťa Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Lubk0: Taky mě to napadlo. Ale to by byli podezřelí všichni, kteří tady něco nabízejí. Začnou jedním kolem, pak přidají výfuk, sedačky, motor, spojku,... ... a najednou z nich může být autovrakoviště... ... může, ale NEMUSÍ Citovat
punkac Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Původně zaslal: Peta punkac: Přečti si to pořádně. Web nikomu nevadí, ale podpis ve fóru je na hraně... (spíš za hranou) po litru pravého portského jsem si samozřejmě všiml jen prvního webu, který se mi líbí, ten druhej je opravdu komerce a pryč s ní 2 Lubk0: Vidíš přeci jsem si našel čas na chlandění Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Ty co mas s tym portskym stale A neni piatok Inak i treba Facebook je zadarmo Ja som len proste pesimista, neverim v to, ze si nekdo da namahu neco takoveho vypracovat, premakavat to, nechat tam svuj volnej cas, platit si hosting a tak dale, bez vidiny ze na tom zacne vydelavat Proste mne o opaku nikdo nepresvedci, je to v pohode ze chalani nieco spravili, nic proti ... Len mi to pripada jako ista forma vydelavani, a zda se mi to nespravedlive voci tym ludom, co si za to aby tu mohli mit reklamu zaplatili ... Ale ja nejsem moderator ani admin, takze rozhodnuty necham na nich [upravil dne 22/2/10 Lubk0] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.