Tazman Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Vcerejsi sraz se jako vzdy povedl, DEKUJI MEDOVI za zprostretkovani {rozeslani e-mailu clenu} mozna diky tomu byla hojna ucast. Akorat skoda ze to nekdo nezdokumentoval:bojim , ale i tak to bylo velmi pekne. Je skoda ze o tom musim mlivit ale na konci se stala takova neprijemna vec:> po zaplaceni posledniho clena tam jeste zustalo k uhrazeni par veci, vzhledem k tomu ze jsme tam jeste zustali{SIMAKO, JA, a jeste jeden clen [omlouvam se ale nezapamatoval jsem si jeho jmeno] tak se to nastesti vyridilo a dalsi rezerve bude v poho. Nevim jestli udelala chybu obsluha nebo clenove, ale nebylo to prijemne ani jedne strane. Omlouvam se jestli jsem se tim nekoho dotkl {nebylo to tak mysleno - OPRAVDU}. Ale jinak 21.10 uz se tesim. Jsem zvedavi jake auto tentokrat OPERATOR objedna:D;)
Operator Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Já jsem z obliga, nestačil jsem si vybrat prachy, tudíž jsem měl k dispozici pouze jednu 70 kč stravenku a ta padla za 3 mattoniho vody! :D:D:( Ale tohle by se mělo vyřídit, o jakou částku šlo? Navrhuju, aby každý nějakou tou korunou přispěl, aby to nemusel platit jen Tazmi, Shimako a mr. No name! Jelikož pan Cigánik říkal, že se tu začíná prodávat 407sw, co vy na to, že bysme příště zkusili štěstí právě s tímto modelem?
Medvěd Odesláno 24. září 2004 Autor Odesláno 24. září 2004 Napsán autorem Tazman Je skoda ze o tom musim mlivit ale na konci se stala takova neprijemna vec:> po zaplaceni posledniho clena tam jeste zustalo k uhrazeni par veci, vzhledem k tomu ze jsme tam jeste zustali{SIMAKO, JA, a jeste jeden clen [omlouvam se ale nezapamatoval jsem si jeho jmeno] tak se to nastesti vyridilo a dalsi rezerve bude v poho. Nevim jestli udelala chybu obsluha nebo clenove, ale nebylo to prijemne ani jedne strane. Omlouvam se jestli jsem se tim nekoho dotkl {nebylo to tak mysleno - OPRAVDU}. Tak to mě teda dost mrzí, o kolik se jednalo a co tam teda vlastně zbylo??? Třeba se dotyčný chytne za nos a vzpomene si - NECHCE SE MI VĚŘIT, ŽE BY TO BYL ÚMYSL, a to ani z jedné strany (pažoutisti - personál). Jinak díky, že jste to vzali na sebe a zachovali čest celého P - clubu.
Tazman Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Napsán autorem Medvěd Napsán autorem Tazman Je skoda ze o tom musim mlivit ale na konci se stala takova neprijemna vec:> po zaplaceni posledniho clena tam jeste zustalo k uhrazeni par veci, vzhledem k tomu ze jsme tam jeste zustali{SIMAKO, JA, a jeste jeden clen [omlouvam se ale nezapamatoval jsem si jeho jmeno] tak se to nastesti vyridilo a dalsi rezerve bude v poho. Nevim jestli udelala chybu obsluha nebo clenove, ale nebylo to prijemne ani jedne strane. Omlouvam se jestli jsem se tim nekoho dotkl {nebylo to tak mysleno - OPRAVDU}. Tak to mě teda dost mrzí, o kolik se jednalo a co tam teda vlastně zbylo??? Třeba se dotyčný chytne za nos a vzpomene si - NECHCE SE MI VĚŘIT, ŽE BY TO BYL ÚMYSL, a to ani z jedné strany (pažoutisti - personál). Jinak díky, že jste to vzali na sebe a zachovali čest celého P - clubu. Ja si taky myslim ze to nebyl umysl jak pezotaku - tak obsluhy nikomu nic nevicitam/e. Psal jsem to z duvode ze takoveto situace by asi nedelali dobri dojem na obsluhu Restaurace Sarka. Zdrezeli jsme se tam z duvodu predavani kontaktu meyi sebou a tak jsme i pockaly jestli je vse v poradku. A zbytek uz vite. Snad obsluha na nas nebude koukat jako na (nenapada me zpravne slovo):cool: [Editován dne 24/9/04 Tazman]
Guest DD Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Originally posted by Tazman Je skoda ze o tom musim mlivit ale na konci se stala takova neprijemna vec:> po zaplaceni posledniho clena tam jeste zustalo k uhrazeni par veci, vzhledem k tomu ze jsme tam jeste zustali{SIMAKO, JA, a jeste jeden clen [omlouvam se ale nezapamatoval jsem si jeho jmeno] tak se to nastesti vyridilo a dalsi rezerve bude v poho. Aj, to je skoda. Ja svoji cast platil zcela 100% celou (prave protoze mam s hromadnymi akcemi spatnou zkusenot), kazdopadne myslim, ze bud prispejem vsichni do Vaseho rozpoctu nebo se nejak slozime na pristim srazu .
Medvěd Odesláno 24. září 2004 Autor Odesláno 24. září 2004 Napsán autorem Tazman Napsán autorem Medvěd Napsán autorem Tazman Je skoda ze o tom musim mlivit ale na konci se stala takova neprijemna vec:> po zaplaceni posledniho clena tam jeste zustalo k uhrazeni par veci, vzhledem k tomu ze jsme tam jeste zustali{SIMAKO, JA, a jeste jeden clen [omlouvam se ale nezapamatoval jsem si jeho jmeno] tak se to nastesti vyridilo a dalsi rezerve bude v poho. Nevim jestli udelala chybu obsluha nebo clenove, ale nebylo to prijemne ani jedne strane. Omlouvam se jestli jsem se tim nekoho dotkl {nebylo to tak mysleno - OPRAVDU}. Tak to mě teda dost mrzí, o kolik se jednalo a co tam teda vlastně zbylo??? Třeba se dotyčný chytne za nos a vzpomene si - NECHCE SE MI VĚŘIT, ŽE BY TO BYL ÚMYSL, a to ani z jedné strany (pažoutisti - personál). Jinak díky, že jste to vzali na sebe a zachovali čest celého P - clubu. Ja si taky myslim ze to nebyl umysl jak pezotaku - tak obsluhy nikomu nic nevicitam/e. Psal jsem to z duvode ze takoveto situace by asi nedelali dobri dojem na obsluhu Restaurace Sarka. Zdrezeli jsme se tam z duvodu predavani kontaktu meyi sebou a tak jsme i pockaly jestli je vse v poradku. A zbytek uz vite. Snad obsluha na nas nebude koukat jako na (nenapada me zpravne slovo):cool: [Editován dne 24/9/04 Tazman] Pořád jsem se nedozvěděl, co tam zbylo nezaplacené a kolik to stálo, třeba fakt někdo zapomněl, že měl 3 koly místo 2, co zaplatil, a vzpomene si. Doufám, že se jednalo o takovéto chyby - kdyby třeba zbylo jídlo, to by se blbě vysvětlovalo.
destiny Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Tak to já měl jednou naprosto opačnou zkušenost. Byl jsem kalit s dalšími asi 30ti lidmi. Chalstalo se a jedlo celou noc a jako na Džbáně, tak i z téhle akce lidi odcházeli postupně a ja šel plati jako poslední. Musím říct, že jsem měl celkem obavy, co tam na mě všechno zbylo. Chyby vznikají i na Džbáně, kde nikdo nepil alko, natož na akci, kde se chlastá celý večer. Přijdu za číšníkem, že jsem poslední a a? mi spočítá, co tam zbylo. Sáhnul pro účet do kasírky, usmál se a říká \"jedna tatranka a dva katechupy\" Byl jsem nalitej jako dělo a myslel jsem si, že si ze mě dělá srandu. Tak na mě otočil ten účet, který měl formát podobný A4 a jediné, co fakt nebylo škrtnuté, tak byly ty dva katechupy a tatranka. Tak jsem mu dal 50,- a šel jsem spát To byla jednoznačně moje nejlevnější opice v životě. Každopádně oceňuji i poctivost toho barmana, muselo mu být jasný, že takhle určitě nevypadám po tatrance s katechupem :D [Editován dne 24/9/04 destiny]
Tazman Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Napsán autorem Medvěd Napsán autorem Tazman Napsán autorem Medvěd Napsán autorem Tazman Je skoda ze o tom musim mlivit ale na konci se stala takova neprijemna vec:> po zaplaceni posledniho clena tam jeste zustalo k uhrazeni par veci, vzhledem k tomu ze jsme tam jeste zustali{SIMAKO, JA, a jeste jeden clen [omlouvam se ale nezapamatoval jsem si jeho jmeno] tak se to nastesti vyridilo a dalsi rezerve bude v poho. Nevim jestli udelala chybu obsluha nebo clenove, ale nebylo to prijemne ani jedne strane. Omlouvam se jestli jsem se tim nekoho dotkl {nebylo to tak mysleno - OPRAVDU}. Tak to mě teda dost mrzí, o kolik se jednalo a co tam teda vlastně zbylo??? Třeba se dotyčný chytne za nos a vzpomene si - NECHCE SE MI VĚŘIT, ŽE BY TO BYL ÚMYSL, a to ani z jedné strany (pažoutisti - personál). Jinak díky, že jste to vzali na sebe a zachovali čest celého P - clubu. Ja si taky myslim ze to nebyl umysl jak pezotaku - tak obsluhy nikomu nic nevicitam/e. Psal jsem to z duvode ze takoveto situace by asi nedelali dobri dojem na obsluhu Restaurace Sarka. Zdrezeli jsme se tam z duvodu predavani kontaktu meyi sebou a tak jsme i pockaly jestli je vse v poradku. A zbytek uz vite. Snad obsluha na nas nebude koukat jako na (nenapada me zpravne slovo):cool: [Editován dne 24/9/04 Tazman] Pořád jsem se nedozvěděl, co tam zbylo nezaplacené a kolik to stálo, třeba fakt někdo zapomněl, že měl 3 koly místo 2, co zaplatil, a vzpomene si. Doufám, že se jednalo o takovéto chyby - kdyby třeba zbylo jídlo, to by se blbě vysvětlovalo. SORRY!!!!!! 8x cola 2x cappy 1x nealko cenu dohromadi nevim ja platil coly a OPRAVA SIMAKO ten zbytek (OMLOUVAM se SIMAKOVi za mylku) tim padem ten treti je ze hry DOUFAM ze jsem to napsal spravne (pokud ne doticnemu se omlouvam)
Fx Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Huh, tak to je dost veci teda... No ja nealko nemel vubec, ale je to teda blby...
Tazman Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Napsán autorem Garfield Napsán autorem Fx Nuze, dekuji Garfieldovi za odvoz tam a Operatorovi za odvoz zpatky, bylo to fajn a doufam, ze na pristim srazu poznam dalsi lidi:papa Tak snad příště to vyjde líp, abych se nemusel zvedat po pár minutách. Ale hele, Fx, že jsme se hezky povozili po Praze, co? Zpátky úplně neuvěřitelný, NIKDE ANI KOLO, přes Holešovice jsem byl na Čerňáku za 31 minut, a to jsem ještě jel opatrně, aby mě někde nečapli s tím mým pivem... A celkem zbytečně, stoupačky praskly u sousedů nad náma, a my jsme měli vodu jen na záchodě a nikde jinde, a jen protékala dál dolů, to jsme tedy na tom Džbáně mohli zůstat A jak to doma dopadlo? Velka skoda?
Vvitty Odesláno 25. září 2004 Odesláno 25. září 2004 Napsán autorem Tazman SORRY!!!!!! 8x cola 2x cappy 1x nealko cenu dohromadi nevim ja platil coly a OPRAVA SIMAKO ten zbytek (OMLOUVAM se SIMAKOVi za mylku) tim padem ten treti je ze hry DOUFAM ze jsem to napsal spravne (pokud ne doticnemu se omlouvam) To je docela dost... navrhuji se na ten zbytek slozit na pristim sraziku, teda pokud se nekdo nerozvzpomene ze zapomel nejakou tu colu...
Guest Masinka Odesláno 25. září 2004 Odesláno 25. září 2004 ja sem pro se taky slozit ale 8xcola je moc, ted ve me nezadrzitelne hloda pocit, ze v tom ma prsty personal . Priste si kazdej napise na listecek co si objednal kdyz nam zapocitaji neco navic, tak s nima vy.ebeme:mad:
John Odesláno 25. září 2004 Odesláno 25. září 2004 Fakt 8x cola to se mi zda moc, každopadně se příšte teda složíme na tu útratu. Ja osobně jsem měl 2x pito a jidlo. Colu vůbec ale to je jedno. Na příšte to chce nějak tohle pojistit aby nedošlo k takovým nedorozuměním. :papa
Ferry Odesláno 26. září 2004 Odesláno 26. září 2004 hmm, 8x cola, to je bud nekdo poradnej cokakolik a nebo skoro polovina lidi co tam byli musela mit povinne jednu, to je naky divny Ja mel pivko a jidlo.Bohuzel nekdy se to na vetsich akcich stava, na pristim srazu to nejak vyresime. :papa:papa
Tazman Odesláno 27. září 2004 Odesláno 27. září 2004 Napsán autorem Masinka ja sem pro se taky slozit ale 8xcola je moc, ted ve me nezadrzitelne hloda pocit, ze v tom ma prsty personal . Priste si kazdej napise na listecek co si objednal kdyz nam zapocitaji neco navic, tak s nima vy.ebeme:mad: Ja se priklanim take spise k nazoru jestli nekdo tak obsluha! Ale nechci se nekoho nepravem dotknout. Priste si dame pozor a bude:cool:
Recommended Posts