Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vcerejsi sraz se jako vzdy povedl, DEKUJI MEDOVI za zprostretkovani {rozeslani e-mailu clenu} mozna diky tomu byla hojna ucast. Akorat skoda ze to nekdo nezdokumentoval:bojim , ale i tak to bylo velmi pekne.

Je skoda ze o tom musim mlivit ale na konci se stala takova neprijemna vec:> :( po zaplaceni posledniho clena tam jeste zustalo k uhrazeni par veci, vzhledem k tomu ze jsme tam jeste zustali{SIMAKO, JA, a jeste jeden clen [omlouvam se ale nezapamatoval jsem si jeho jmeno] tak se to nastesti vyridilo a dalsi rezerve bude v poho. Nevim jestli udelala chybu obsluha nebo clenove, ale nebylo to prijemne ani jedne strane. Omlouvam se jestli jsem se tim nekoho dotkl {nebylo to tak mysleno - OPRAVDU}. :(

Ale jinak 21.10 uz se tesim. Jsem zvedavi jake auto tentokrat OPERATOR objedna:D;):cool::papa

Odesláno

Já jsem z obliga, nestačil jsem si vybrat prachy, tudíž jsem měl k dispozici pouze jednu 70 kč stravenku a ta padla za 3 mattoniho vody! :D:D:D:( Ale tohle by se mělo vyřídit, o jakou částku šlo? Navrhuju, aby každý nějakou tou korunou přispěl, aby to nemusel platit jen Tazmi, Shimako a mr. No name! ;):papa

Jelikož pan Cigánik říkal, že se tu začíná prodávat 407sw, co vy na to, že bysme příště zkusili štěstí právě s tímto modelem? ;):papa

Odesláno
Napsán autorem Tazman

Je skoda ze o tom musim mlivit ale na konci se stala takova neprijemna vec:> :( po zaplaceni posledniho clena tam jeste zustalo k uhrazeni par veci, vzhledem k tomu ze jsme tam jeste zustali{SIMAKO, JA, a jeste jeden clen [omlouvam se ale nezapamatoval jsem si jeho jmeno] tak se to nastesti vyridilo a dalsi rezerve bude v poho. Nevim jestli udelala chybu obsluha nebo clenove, ale nebylo to prijemne ani jedne strane. Omlouvam se jestli jsem se tim nekoho dotkl {nebylo to tak mysleno - OPRAVDU}. :(

Tak to mě teda dost mrzí, o kolik se jednalo a co tam teda vlastně zbylo??? Třeba se dotyčný chytne za nos a vzpomene si - NECHCE SE MI VĚŘIT, ŽE BY TO BYL ÚMYSL, a to ani z jedné strany (pažoutisti - personál). Jinak díky, že jste to vzali na sebe a zachovali čest celého P - clubu.

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem Tazman

Tak to mě teda dost mrzí, o kolik se jednalo a co tam teda vlastně zbylo??? Třeba se dotyčný chytne za nos a vzpomene si - NECHCE SE MI VĚŘIT, ŽE BY TO BYL ÚMYSL, a to ani z jedné strany (pažoutisti - personál). Jinak díky, že jste to vzali na sebe a zachovali čest celého P - clubu.

Ja si taky myslim ze to nebyl umysl jak pezotaku - tak obsluhy nikomu nic nevicitam/e. Psal jsem to z duvode ze takoveto situace by asi nedelali dobri dojem na obsluhu Restaurace Sarka.

Zdrezeli jsme se tam z duvodu predavani kontaktu meyi sebou a tak jsme i pockaly jestli je vse v poradku. A zbytek uz vite. Snad obsluha na nas nebude koukat jako na (nenapada me zpravne slovo):papa:cool::D

[Editován dne 24/9/04 Tazman]

Odesláno
Originally posted by Tazman

Je skoda ze o tom musim mlivit ale na konci se stala takova neprijemna vec:> :( po zaplaceni posledniho clena tam jeste zustalo k uhrazeni par veci, vzhledem k tomu ze jsme tam jeste zustali{SIMAKO, JA, a jeste jeden clen [omlouvam se ale nezapamatoval jsem si jeho jmeno] tak se to nastesti vyridilo a dalsi rezerve bude v poho.

Aj, to je skoda. Ja svoji cast platil zcela 100% celou (prave protoze mam s hromadnymi akcemi spatnou zkusenot), kazdopadne myslim, ze bud prispejem vsichni do Vaseho rozpoctu nebo se nejak slozime na pristim srazu :).

Odesláno
Napsán autorem Tazman

Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem Tazman

Ja si taky myslim ze to nebyl umysl jak pezotaku - tak obsluhy nikomu nic nevicitam/e. Psal jsem to z duvode ze takoveto situace by asi nedelali dobri dojem na obsluhu Restaurace Sarka.

Zdrezeli jsme se tam z duvodu predavani kontaktu meyi sebou a tak jsme i pockaly jestli je vse v poradku. A zbytek uz vite. Snad obsluha na nas nebude koukat jako na (nenapada me zpravne slovo):papa:cool::D

Pořád jsem se nedozvěděl, co tam zbylo nezaplacené a kolik to stálo, třeba fakt někdo zapomněl, že měl 3 koly místo 2, co zaplatil, a vzpomene si. Doufám, že se jednalo o takovéto chyby - kdyby třeba zbylo jídlo, to by se blbě vysvětlovalo.

Odesláno

Tak to já měl jednou naprosto opačnou zkušenost. Byl jsem kalit s dalšími asi 30ti lidmi. Chalstalo se a jedlo celou noc a jako na Džbáně, tak i z téhle akce lidi odcházeli postupně a ja šel plati jako poslední. Musím říct, že jsem měl celkem obavy, co tam na mě všechno zbylo. Chyby vznikají i na Džbáně, kde nikdo nepil alko, natož na akci, kde se chlastá celý večer. Přijdu za číšníkem, že jsem poslední a a? mi spočítá, co tam zbylo. Sáhnul pro účet do kasírky, usmál se a říká \"jedna tatranka a dva katechupy\" :D Byl jsem nalitej jako dělo a myslel jsem si, že si ze mě dělá srandu. Tak na mě otočil ten účet, který měl formát podobný A4 a jediné, co fakt nebylo škrtnuté, tak byly ty dva katechupy a tatranka. Tak jsem mu dal 50,- a šel jsem spát :D To byla jednoznačně moje nejlevnější opice v životě. Každopádně oceňuji i poctivost toho barmana, muselo mu být jasný, že takhle určitě nevypadám po tatrance s katechupem :D :D :D

[Editován dne 24/9/04 destiny]

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem Tazman

Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem Tazman

Pořád jsem se nedozvěděl, co tam zbylo nezaplacené a kolik to stálo, třeba fakt někdo zapomněl, že měl 3 koly místo 2, co zaplatil, a vzpomene si. Doufám, že se jednalo o takovéto chyby - kdyby třeba zbylo jídlo, to by se blbě vysvětlovalo.

SORRY!!!!!!

8x cola

2x cappy

1x nealko

cenu dohromadi nevim ja platil coly a OPRAVA SIMAKO ten zbytek (OMLOUVAM se SIMAKOVi za mylku) tim padem ten treti je ze hry DOUFAM ze jsem to napsal spravne (pokud ne doticnemu se omlouvam) :cool:

Odesláno
Napsán autorem Garfield

Napsán autorem Fx

Nuze, dekuji Garfieldovi za odvoz tam a Operatorovi za odvoz zpatky, bylo to fajn a doufam, ze na pristim srazu poznam dalsi lidi:papa

Tak snad příště to vyjde líp, abych se nemusel zvedat po pár minutách. Ale hele, Fx, že jsme se hezky povozili po Praze, co? :D Zpátky úplně neuvěřitelný, NIKDE ANI KOLO, přes Holešovice jsem byl na Čerňáku za 31 minut, a to jsem ještě jel opatrně, aby mě někde nečapli s tím mým pivem... A celkem zbytečně, stoupačky praskly u sousedů nad náma, a my jsme měli vodu jen na záchodě a nikde jinde, a jen protékala dál dolů, to jsme tedy na tom Džbáně mohli zůstat :(

A jak to doma dopadlo? Velka skoda?:o

Odesláno
Napsán autorem Tazman

SORRY!!!!!!

8x cola

2x cappy

1x nealko

cenu dohromadi nevim ja platil coly a OPRAVA SIMAKO ten zbytek (OMLOUVAM se SIMAKOVi za mylku) tim padem ten treti je ze hry DOUFAM ze jsem to napsal spravne (pokud ne doticnemu se omlouvam) :cool:

To je docela dost... navrhuji se na ten zbytek slozit na pristim sraziku, teda pokud se nekdo nerozvzpomene ze zapomel nejakou tu colu...:papa

Odesláno

ja sem pro se taky slozit

ale 8xcola je moc, ted ve me nezadrzitelne hloda pocit, ze v tom ma prsty personal :(.

Priste si kazdej napise na listecek co si objednal kdyz nam zapocitaji neco navic, tak s nima vy.ebeme:mad:

Odesláno

Fakt 8x cola to se mi zda moc, každopadně se příšte teda složíme na tu útratu.

Ja osobně jsem měl 2x pito a jidlo.

Colu vůbec ale to je jedno.

Na příšte to chce nějak tohle pojistit aby nedošlo k takovým nedorozuměním.

:papa:papa

Odesláno

hmm, 8x cola, to je bud nekdo poradnej cokakolik a nebo skoro polovina lidi co tam byli musela mit povinne jednu, to je naky divny :)

Ja mel pivko a jidlo.Bohuzel nekdy se to na vetsich akcich stava, na pristim srazu to nejak vyresime. :papa

:papa:papa:papa

Odesláno
Napsán autorem Masinka

ja sem pro se taky slozit

ale 8xcola je moc, ted ve me nezadrzitelne hloda pocit, ze v tom ma prsty personal :(.

Priste si kazdej napise na listecek co si objednal kdyz nam zapocitaji neco navic, tak s nima vy.ebeme:mad:

Ja se priklanim take spise k nazoru jestli nekdo tak obsluha! Ale nechci se nekoho nepravem dotknout. Priste si dame pozor a bude:cool:

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...