Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Teda pánové, když vidím to složení, nejraději bych se rozjel taky, kdyby jste to neměli ve čtvrtek, ale bohužel. Nemusím být všude. Mějte se dobře a dobře se bavte.

P.s. : \"To zas bude v aleji na...\":D:o:D

Odesláno
Napsán autorem Bohumil

Teda pánové, když vidím to složení, nejraději bych se rozjel taky, kdyby jste to neměli ve čtvrtek, ale bohužel. Nemusím být všude. Mějte se dobře a dobře se bavte.

Už jsi viděl, že by někdo hodil šavli po pitu??? :D:D:D:papa

Odesláno
Napsán autorem Operator

Napsán autorem Bohumil

Už jsi viděl, že by někdo hodil šavli po pitu??? :D:D:D:papa

Nebude to tim, ze nikdo nevydrzi sedet u pita dost dlouho na to, aby vypil basu? :):papa

Odesláno

omlouvam se ale dnes me v praci preveleli na jednani do Brna, ne ze by to bylo daleko..da se to za trictvrte hodinky;) ale kdo vi jak to dopadne, a jak to znam tak v sest budu teprv v praze. Jestli to ale budu stihat tak urcite dorazim:)

Odesláno
Napsán autorem ART

omlouvam se ale dnes me v praci preveleli na jednani do Brna, ne ze by to bylo daleko..da se to za trictvrte hodinky;) ale kdo vi jak to dopadne, a jak to znam tak v sest budu teprv v praze. Jestli to ale budu stihat tak urcite dorazim:)

Si koukám můžete udělat s Lugerem soukromej sraz v Brně, co? Anebo bysme mi ostatní mohli přijet za vámi. :D:D:D:D

Odesláno

Přátelé elektronicky jsem kontaktoval společnost AVcar Peugeot, zda by nebylo možné na dnešní sraz přivézt ukázat 407čku, ale zatím se mi neozvali, takže to spíš nevyjde. Nicméně, můžeme se pokusit o podobnou akci i příště s větším časovým předstihem. Napadlo mě to dneska, což je poměrně šibeniční termín něco podobného zařizovat.

No uvidíme, necháme se překvapit. ;):papa

Těším se, čus v šest!

Odesláno

Destiny - hlel nbut labut a privez aspon HANKU at ji pozname. Pokud privezes Hanku tak neber Lenku ta bz asi rada nebzla co?:D:P:papa

Odesláno

A co takhle se jed podivat do salonu rovnou na 407.

Na Peugeot CR si muze kazdy skusebku objednat + samozrejme prohlidku jakeoho koli modelu dostupnemho PCR:cool:

Odesláno

Kluci, kluci, kluci, snažte se tam dorazit co nejdřív, poňádž 407čka bude!!!!!!!!!!!!!!! Proběhne pár testovacích jízd a hlavně si můžeme \"pokecat\" se školenými lidmi, kteří o tom určitě budou vědět více než jen my, spekulanti.

Tímto firmě AVcar velice děkuji za vstřícný postoj a ochotu!!!!

Snad v tuto hodinu ještě někdo bude tohle číst! :o:D:D:D:D:D:D:D;):papa

Odesláno

Nakonec snad dorazim i ja, byt jsem ted nepojizdnej... Veme me Garfield, tak doufam, ze vas vsechny poznam... Cekejte mladocha (19):D:papa

Odesláno
Napsán autorem Fx

Nakonec snad dorazim i ja, byt jsem ted nepojizdnej... Veme me Garfield, tak doufam, ze vas vsechny poznam... Cekejte mladocha (19):D:papa

Jo, a tohohle mlaďocha vezme kalendářně nejstarší člen klubu (snad mimo Oddieho, který je cca v mém věku)... Páč mi slíbil, že mi pomůže nafotit to moje modré podsvícení palubky svým digi?ákem, který já nemám, HEČ! A fotku vystavím, aby všichni viděli, že to mám v noci na palubce skoro tak hezký jako Hics.:P

Odesláno
Napsán autorem Operator

Kluci, kluci, kluci, snažte se tam dorazit co nejdřív, poňádž 407čka bude!!!!!!!!!!!!!!! Proběhne pár testovacích jízd a hlavně si můžeme \"pokecat\" se školenými lidmi, kteří o tom určitě budou vědět více než jen my, spekulanti.

:D:D:D

Odesláno
Napsán autorem Garfield

Napsán autorem Operator

:D:D:D

BRAVO patří společnosti AVcar!!! Ale i přesto dík! :papa

Odesláno

FOR OPERATOR - Dobra pracicka, na priste by jsi mohl objednat 307CC 2.0 co ty nato?:cool::papa:D

Na suchu se podvozek 407 drzel jako pribyti tak uvydime co udela dest.

PS> Kolk ji privezou, ja jen kdyby se jedna dostala mimo provoz tak aby bzla dalsi:D

[Editován dne 23/9/04 Tazman]

Odesláno

Kucíí, ja se tam pkusim dorazit do sesti, kdyz ne, tak toho pana s tou 407-kou trosku pozdrzte :D:D¨

BTW, kdyz sem 407-mu zkousel, tak chcilo jak z konve a ve vyjetich kolejich kde bylo hodne vody a do zatacky sem vlitnoul asi ve 130-ti a ani se nehnula, swine :D:D

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...