ibalu Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Včera se mi zaseklo pravé zadní sklo ve dveřích. Začalo v něm šíleně \"praskat“. Okno zůstalo pootevřené. Nešlo zavřít ani otevřít. Po odstranění krytu dveří a demontáži motorku bylo vymotané lanko z plastového navijáku. První bylo skřípnuté na začátku, druhé v 1/4. Seženu lanko a pustím se do reinstalace. Jaký zvolit postup při instalaci lanek do dveří a namotávání na plastová kolečka? Jak zabezpečit správné napnutí? Citovat
Přema Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Vyměnit celou stahovačku.......asi se ti nepodaří uplné přesné napnutí atd atd Citovat
ibalu Odesláno 10. únor 2010 Autor Odesláno 10. únor 2010 Stahovačka objednaná. Má někdo přístup do servisboxu na montážní návod? [upravil dne 10/2/10 ibalu] Citovat
čakom Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 vím že si ju objednal nějakej navod ti zkusim pohledat jak budu mit čas [upravil dne 10.2.2010 čakom] Citovat
Hamin Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Hmm, já mám zase problém se zadním levým oknem. Normálně jsem jej stáhl (od začátku zimy nebylo stažené), ale při automatickém zavírání (okno vyjíždí nahoru samo po jednom stisku tlačítka) se zhruba 10 cm před dovřením zarazí a opět sjede až dolu. Jako kdybych tam měl ruku a okno narazilo na překážku a tím sjelo automaticky dolu. Tak jsem to zkusil opět a znovu před dovřením opět sjelo dolu. Zavřel jsem jej tak, že jsem ovladačme okno vysouval stídavým krátkým zapínáním a vypínáním. Nechal jsem tedy okno vyjíždět postupně po kouskách. A to jsem jej normálně zavřel. Nyní v zimě to nechci pokoušet, tak jsem uvnitř uzamkl ovládání oken ze zadních sedadel a raději to nepokouším. Spíše se chci optat. Je v pytli stahovací mechnismus? Jaká je jeho objednací cena ?? Citovat
AnotherOne Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Podrž niekoľko sekúnd ovládanie okna v krajnej polohe. Pravdepodobne len stačí nastaviť dorazy. Nemal si odpojenú batériu? Citovat
petertn1 Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Původně zaslal: Hamin Hmm, já mám zase problém se zadním levým oknem. Normálně jsem jej stáhl (od začátku zimy nebylo stažené), ale při automatickém zavírání (okno vyjíždí nahoru samo po jednom stisku tlačítka) se zhruba 10 cm před dovřením zarazí a opět sjede až dolu. Jako kdybych tam měl ruku a okno narazilo na překážku a tím sjelo automaticky dolu. Tak jsem to zkusil opět a znovu před dovřením opět sjelo dolu. Zavřel jsem jej tak, že jsem ovladačme okno vysouval stídavým krátkým zapínáním a vypínáním. Nechal jsem tedy okno vyjíždět postupně po kouskách. A to jsem jej normálně zavřel. Nyní v zimě to nechci pokoušet, tak jsem uvnitř uzamkl ovládání oken ze zadních sedadel a raději to nepokouším. Spíše se chci optat. Je v pytli stahovací mechnismus? Jaká je jeho objednací cena ?? Tak ako pise AnotherOne. Treba nastavit dorazy. Spust okno uplne dole, potom ho davaj hore po malych kuskoch a ked dojde uplne hore podrz packu aspon 3 sek. Citovat
Hamin Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Děkuji za rady!! Hned jak budu u auta, tak to vyzkouším . Jináč autobaterii jsem neodpojoval... Citovat
Sokol Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Když už jsme u toho zadního okna, měl bych jeden, možná tak trochu hloupý dotaz... Jde nějak ošéfovat, aby zadní okna sjely dolů úplně celé, nebo to kontrukčně není možné?? Citovat
Hamin Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Myslím si, že to konstrukčně není možné .... Ale třeba se mýlím... Citovat
HonzaZ Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Když se podíváš na tvar zadních dveří pod okny vzadu, tak hned uvidíš, že nemají kam sjet níže.. Citovat
Hamin Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Tak jsem to zkusil, ale nepomohlo to .... Teď si nejsm jistý, zda jsem okno spustil až dolu. A potom to tlačítko 3 s mám držet až okno úplně zavřu, nebo v té poloze, co se vždy samo vrátí dolu ?? Okno jsem úplně zavřel a pak jsem podržel ovladač okna 3-4s jako kdybych chtěl okno zavřít.. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Ak toto nepomohlo pravdepodobne mechanizmus okna chodí ťažko a okno sa vracia kvôli ochrane proti privretiu. Stáva sa to najmä na oknách, ktoré sa často nepoužívajú. Možno pomôže namazať mechanizmus a rozchodiť ho. Skús mu trochu pomáhať pri ceste hore rukou či sa bude zasekávať. Ak nie potom je príčina ako som písal. Citovat
tibko42 Odesláno 19. červen 2017 Odesláno 19. červen 2017 Ahoj všetci, nevie mi niekto povedať, či je sťahovačka zadného okna rovnaká na Peugeot 407 sedan a na Peugeot 407 SW? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.