Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Najdrahsi videoklip v dejinach SK music (zrejme aj CZ)

Recommended Posts

Odesláno

No vidim ze nepoznas celu historiu...

Ty si o nich pocul az ked zacali byt \"komercni\"...

Ja ich poznam tak od roku 1990, aj ked to bolo este Rytmus v podstate sam a snazil sa cosi robit a kazdy sa vtedy nad nim tak nanajvys pousmial, no vydrzal a prerazil.

Kapelu rozbiehali velmi pomaly a od zakladov...nevznikli v roku 2005 a ich prva vec nebola Dava mi...ako by sa mohlo zdat :papa

Odesláno

No nepoznam, ale clovek ma robit nejako dojem a ja ked vidim jeho a tie jeho \"hlasky\" tak sa mi chce akurat tak grcat, je to asi subjektivne, co uz:)

...ale tento topic je o klipe a ten je pekne (aj ked zbytocne) spraveny, to sa musi uznat, skoda ze klipy nekukam, ale pocuvam skor hudbu:super

Odesláno

Robit zo seba kkta slusne povedane, nechapem preco, ale to je jedno, hlavne ze mu to kyvaci a skakaci zeru:aut ... to je lepsi uz Laco - Majster slova, ten to povysil na uplne inu uroven:roll

Odesláno

Mno hudba neni zrovna moje tonina, ale budiz... jinak klip je da se rict nalozen PostApo naladou. Jinak uprimne musim priznat tomuhle tematu se docela venuji a je to celkem dobre zpracovane, lae jsou i lepsi. Jinak priznam se taky tohoto interpreta neznam... Protoze moje zaliba k tomuto stylu muziky skoncila pred hodne lety kdesi u Indy & DJ Witch My tri, Cypress Hill... a jim podobne.. ale uz hodne dvno zpet a ta muzika se za tu dobu hooodne zmenila... takze jak rikam neni to muj sale kavy.

PostApo - Post Apocalyptic - da se rict: je to staze po nejake velke pohroma, neboli temer zniceneho sveta ruznymi zpusoby.

Odesláno

1. Qcko naozaj je vidiet, ze o Rytmusovi, vies s prepacenym velke HO*NO :) Neber to zle, ale sudis niekoho, o kom nevies ani len to, co sa da volne docitat na internete :)

Tak mi dovol nieco malo, z jeho BIOGRAFIE :)

- na hip hopovej scene posobi od roku 1992 - kontrafakt vznikol v 2001 takze uz 9 rokov pred tym bol aktivny :)

- na zaciatku zacal s BreakDancom, uz ako velmi mali, so znamimi slovenskymi BD hviezdami ako Fredy Ayisi atd ...

- v roku 1994 sa stava clenom kapeli GEOTGAX3 kde ho \"prijal\" vtedy znamy David zo Senca ...

- v roku 1997 vychadzaju ZVUKY ULICE kde posoby ako METAMORFOLORD PAT3K . Dovolim si povedat ze zvuky ulice bol prvy prienik na verejnost, aj ked je to dost amaterske :)

- spolupracuje aj s kapelami ako Trosky a Nazov stavby , teda zrovna s tymi troskami co podla teba davali aky taky zmysel :)

- pocas celej tejto doby sa venuje BEATBOXU, s ktoreho mu vznikla prezivka RYTMUS. Ako perlicka, v juni roku 2006 sa v medzinarodnej uznavanej BEATBOXOVEJ sutazi AUSTRIAN BEATBOX BATTLE CHAMPIONSHIP umiestnuje na 2. mieste kde ho porazil American LEE-JAY

Az potom sa hovori o kontrafakte :) Takze vidim ako ho dobre poznas, ked ho chces sudit ... A to myslim ze staci aj na vyjadrenie co on vybudoval. Inac zbezne najdes jeho BIOGRAFIU aj TU

2. Zase reci o zbytocnom klipe :) Ked vida klip hocijaka ina Slovenska hudobna skupina, ci uz rapova, ci noname atd, tak si to zdaleka nevsimne tolko ludi, ako toto. Pozri KLIP vydani dnes, a je o nom plny internet, diskusie, vadenice, vsetci sa o to zaujimaju ... Urobilo to vecsie reklamu, ako keby za tych 170 tis. EUR zaplatil TV reklami na Markize :P Ja si myslim, ze uz to dost hovori o tom, aky je \"hlupak\"

Teraz ale spet, myslis si, ze keby investoval 170 tis. EUR do radii, TV, billboardov ze by urobil lepsie ? Zdaleka by si ho nepozrelo tolko ludi, ako teraz. Napr ty nemas hip hop rad, keby ti na funku omielali ze zajtra vide jeho dalsi novy seriovy klip, urcite by si si ho nepozrel... Teraz ? Uz len s titulu ze je najdrahsi si ho kazdy trocha zvedavi zapne...

Ja si myslim ze toto nie je primitivne, ale krok ktory urobi len velmi sikovny clovek ...

3. Pozri sa, napr preberal si cenu, za predaj albumov, a je*ol ju o zem ... Co by sa stalo, keby si ju prebral, podakoval a isiel si sadnut ? Nic, kazdy by uz zabudol, ze niekedy nejaku cenu vyhral, teda hlavne taky, ako ty... A vidis to, hodil ju o zem, a aj ty, co HIP HOP nepocuvas, a neznasas ho, si to do dnesneho DNA pametas, aj ked to bolo nejake tie roky dozadu :) Myslis ze to nesplnilo jeho plan ? Zase jeden velmi slusny krok na to, ako sa zviditelnit, ako sa dostat do vsetkych novin a TV ... Pretoze po tom co ju hodil o zem sa pisalo o nom vsade, vsade :) Reklama zadarmo, ale nie, to vymyslel jeden velky \"HLUPAK\"

4. Co tu hovoris o drogach v zilach :) Je vseobecne viacmenej zname, ze nepije, nefajci a nedroguje ... To myslim uplne vazne, nenajdes nikde ani zmienku o tom ze by ho niekto videl brat drogy, pit ci fajcit, a teda aj sam to o sebe tvrdi ... Takze neviem co splietas o drogach v zilach, alebo bol si s nim ked si ich daval ? Zase uplne primitvne obvinenia bez dokazov :)

5. Kde je Lyrik, Trosky ale i ine kapeli ? Neni to o peniazoch, nedokazali zaujat, dokazali zaujat len ludi, co si ich cielene vybrali, a chceli pocut ... Nic viac ... A to ich potopilo :) Reci o 13 rocnych skakacoch mam tiez rad, zhodou okolnosti som bol jednak na jednom jeho koncerte... Klub bol narvany, a nebolo tam jedneho decka :) Kto pozna Planet4 bude vediet, ze tam sa deti ziadne nenachadzaju ... Takisto si ty 13 rocny skakaci jeho albumi nekupuju, ale stahuju s internetu, tak ako je mozne ze predosli album mal predaj cez 20 tis. kusov :) A nehovor o tom, ze im na to davaju rodicia peniaze :P :P :P

To ze hresi, ma nejak vobec nezaujima. Vystihol to vo viacerych pesnickach uplne dobre. Ty nehresis ? Pozname viacerych ludi, na vysokych poziciach, aj v politike, co si zahresia a ? Ze kazi deti ? Ake ? Dnesne deti su skazene uz skorej, nez o rytmusovi vobec poculi :) Ina doba ... Proste ked niekto od*be stat o miliony eur, tak sa nad tym ludia tolko nepohorsuju, ako nad textom v jeho pesnicke. Pride mi to smiesne a detinske ...

Qcko myslel som ze mas triezvejsi pohlad na vec.

PS: Medved, verim ze ked sa ta aj za 10 rokov kto je na SK rytmus, tak si aspom spomenes, ze je to nejaky clovek, co ma nieco docinenia z hudbou, a aj to je pokrok u tipu cloveka, ako si ty, ktory by sa k tomu nikdy nijako inak nedostal...

[upravil dne 9/2/10 Lubk0]

Odesláno

Lubk0: mne to uz Y2K vysvetlil, ze Rytmus robi zo seba kkta naschval aby sa predal ;) ... to som nevedel, za take \"pretvarovanie\", to chce gule :) ... ale moj pohlad nanho sa nejako nezmenil ...

...o tom 2. mieste v beatboxe viem, drzal som palce Lee-jayovi, lebo ho mam rad, Rytmus na 2. mieste ma prekvapil ...

...a to ze nadava neriesim, kto nenadava:D (hlavne ked rozoberas nieco v aute, musis si zanadavat, inak by si to rozbil ;-)) .... a myslim si ze triezvy pohlad na vec mam, ale ako sa taky niekto proste snazil cele tie roky dostat hore je mi lahke a vobec to nemeni moj pohlad nanho...

A o narvanych kluboch je uplne irelevantne pisat, lebo to zalezi od kraja a socialneho postavenia fanusika...mal si si zistit, kolko ludi tam bolo z Trnavskeho kraja (myslim ze vsetci) a kolko z inych krajov... Rytmus si kupil Blavu a Trnavu, je to uplne iny svet ako zbytok Slovenska, ale napriklad tu je uplne neznamy, ziadny koncert a dokonca ani neviem o skupinkach ktore by ho vynasali do neba (a ako hovori kamarat co chodi na vysku do Blavy, tak tam nemoze povedat krive slovo nanho, lebo by bol ten najhorsi :bojim )...

...a ak je pravda to, ze je to taky superabstinent, tak beriem spat, ale drogy k takemu zivotu patria, hold si to clovek lahko spoji, toz pardon:ticho

[upravil dne 9/2/10 Qcko]

Odesláno

jj pěkně udělaný, ale je to udělaný mi příde podle fi,mu OKRSEK 13 pokud ste to někdo viděl tak určitě vám tonto klipp připomene tento film:papa ani moj styl to neni, ale nic proti nemam;)

Odesláno

Qcko, pokial pozrem na predosle tvoje preslovy, tak mi ten pohlad moc triezvy nepripada :)

1. Ako sam pises, pochopil si preco sa pretvaruje, naozaj to je nezvycajne, ale ocividne to vynasa ...

2. Hresenie ty nevadi

3. Vies ze je abstinent

Tak triezvo, v com ty vadi ? Preco si stale o nom myslis, ze je kkt :)

Na vychode, aj v strede slovenska dakedy bol, a nie raz, bohuzial pokial viem, nemalo to tam uroven. Je logicke, ze radsej spravi koncert trebars v BA, kde ma zarucenu navstevnost ... Ani v mojom okoli, ho nikto nevynasa do nebies, a uz dlho som sa nestretol s niekym, kto by vynasal, ako to bolo dakedy, ked mali deti s tym osial :)

Ja ho len respektujem, pretoze dokazal z hovna urobit nieco ... Neni to ziadny milionar, ktory by uz dokonca zivota nemusel pohnut prstom. Ale s polocigana, s vyucnym listom na takehoto \"pana\", to je to, za co ho respektujem. A respektujem ho zato, ze to dokazal inak, ako hocikto iny ... Tym ze sa pretvaruje, a robi zo seba chuja, si v podstate zadarmo, vybudoval silnu reklamu na jeho meno ...

Uz len tym, ze na toto prisiel, a vyuzil to, je u mna niekto ... Vobec som neni clovek, co pocuva len hip hop :) Vypocujem si naozaj cokolvek, uplne hocico ... Ale dokazem niekomu uznat, ked nieco dokaze ...

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Šalda neverim vlastnim ociam :D Skorej od teba som cakal vetu **** hip hop :)

To víš, asi před 15 lety jsem byl \"těžkej raper\":D:D:aut

A je vidět že pořád z \"toho\" období ve mě něco zůstalo:D

Proti hip hopu a rapu nic nemám, pokud je to dobře udělaný tak si to poslechnu rád, a celkově slovenská hip hopová scéna je na tom o dost líp než naše( bohužel)

To co tady o Rytmusovi píšeš to jsi věděl a nebo teď naštudoval na netu???:D

Odesláno

Tak jsem ze zvědavosti nakoukl a i mne tento thread obohatil o poznatek, že existuje nějaký slovák, který si říká Rytmus a tváří se jak největší gangsta (zřejmě charakterová vlastnost všech hip-hoperů a rapperů). :) Člověk se každý den doví něco nového. :) Na klip jsem se ze zvědavosti kouknul (raději bez zvuku, protože si pod slovem \"hudba\" představuju něco zcela jiného) a můžu říct, že se teda moc nevyznamenali. Je tam sice spousta dokreslovaček, ale za ty prachy by šlo natočit něco daleko působivějšího, byť by to neobsahovalo tolik detailů rozdupanýho města. Nicméně co se nákladů na tento výtvor týče, s těmi odhady, že by to šlo levněji, bych byl opatrný. Zda je to moc, nebo není, si teda osobně hádat netroufám, a to jsem od fochu.

[upravil dne 10/2/10 Fakir]

Odesláno

Doteď byl nejdražší česko/slovenskej videoklip tuším tento

Tady nejde o to, že by to stálo asi nějaký hollywoodský částky, ale když si představím český klipy tak je to buď záznam z koncertu (Divokej Bill, Kabát, apod.) nebo rádoby umělecký dílo (Langerová), popř. sestřih z filmu (Buty, Bárta, plno dalších).

Jedinej videoklip, kterej tak nějak musel utkvět v paměti každýmu kdo ho viděl je http://www.youtube.com/watch?v=1djI5fQJQaU protože je celkem originálně udělanej.

Nebo pokud víte o jiných zajímavých videoklipech tak nahoďte.

Odesláno

Lubk0: respektujem to, ze sa snazi a tie 3 body si zhrnul pekne, ale proste je mi od pohladu nesympaticky a vadi mi jeho hlas, proste je to tak ja s tym nic nenarobim, ako som uz pisal, tak ja mam zas rad inych umelcov a ti zas vadia inym ludom, tak to chodi, ja sa nebudem snazit nikomu vtlkat do hlavy ze to co pocuvam ja je to naj, vec nazoru:papa ... kazdopadne teraz viem, ze ho rad pocuvas a budem to brat v uvahu;)

Šalda: no kazdy si tym obdobim prejde okolo 15 roku zivota (aj ja som si :D:D)...

Odesláno

Qcko neda mi to, ale zda sa ty normalne, ze niekoho podla vyzoru a hlasu odsudit ??? :P

Inak Fusion ano, aj o tom sa pisalo mrte, tam bolo najdrahsie to auto co nechal vybuchnut :) Aj o tom boli plne spravy a bulvar :P

Odesláno

To auto v spominanom klipe az tak drahe nebolo ;)

Lubk0: Si zabil....:D

Ma tesi ze konecne dakto vidi aj dalej ako len na telku ;)

[upravil dne 10.2.2010 Y2K]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...