AKCZ Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Původně zaslal: Lubk0 Pytam sa znova, preco su neni aj oni taky uspesni dnes, ako Rytmus ? Kopa s tych chalanov v tych kapelach mala vecsie vzdelanie, neboli to cigani, a mali ovela lepsie rodinne zazemie pre zacatie svojej rapovej karieri ako Rytmus. Tak preco su teraz neni hore ? Ved spievali o tom istom, mali taktiez klipy o tom istom, tak preco ? Treba proto? Rejlp Původně zaslal: Y2K Ja poznam aj tych ostatnych co Lubk0 menoval Este doplnim... Ukazte mi dakoho kto sa na to lepsie hodi ako on, kto ma taky face, taky hlas, take vystupovanie... Ja teda len velmi tazko viem dakoho takeho najst... Samozrejme ostatne uz bolo popisane Citovat
KingSpade Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Y2K: jestli teda nemyslíš jen slováky...tak bych ti hnedka předhodil kdo je lepší jako on \"Tech N9ne\"...člověk který začal z ničeho...a dostal se na špičku nezávislých raperů v USA (ne-li na světě) a to vše bez nějaké přehnané komerce jako to můžeme vidět u CZ/SK scény. pro příklad jeden videoklip: Citovat
Y2K Odesláno 9. únor 2010 Autor Odesláno 9. únor 2010 No lenze tu prave bola spominana iba CZ/SK scena. Ak by sme to brali v svetovom meradle tak by to asi boli nizsie priecky PS: Neberte tu prosim ze obhajujem Rytmusa, to nie. Len sa mi nepacia famy tipu to je taky kkt a sedlak....a pri tom su to len vyroky zavistlivcov. Treba mat na to triezvy pohlad. Napriklad aj to co dokazal tymto videoklipom sa len tak nevidi u nas. [upravil dne 9.2.2010 Y2K] Citovat
Medvěd Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Původně zaslal: Lubk0 Shark, lenze to je jeho ciel ... Preto je stale o nom hovori, preto je ho plny internet, preto vsetci vedia co znamena Rytmus... Můžeš mi věřit nebo ne, ale fakt jsem až do cca 14 hodin dne 9. 2. 2010 vůbec nevěděl, že někdo takový na Slovači je (a při tom žiju) - asi ho ten interfernet zas není až tak plný. Co se týče hudby - tento styl není moje parketa, ale když se to někomu líbí ...... klip je celkem zajímavý, ale stejně jako AkCz se domnívám, že by šlo stejného výsledku dosáhnout za míň peněz. Citovat
BV406 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 nemam rad **** hop jeee, a to jsem netusil, ze tady jsou nektera slova zakazana [upravil dne 9/2/10 BV406] Citovat
KingSpade Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 joo jasný jasný...pokud se jedná o CZ/SK scénu tak nemůžu sloužit...neboť tu já neposlouchám, protože mi nic neříká Citovat
Šalda Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Rytmus je klasika:super A videoklip taky super:super Víc k tomu nemám co dodat:aut Citovat
shwaara Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Původně zaslal: OK406 Jak si na to přišel, že je to nejdržší videoklip??? Myslím, že ento vidoklip je mnohem držší : http://www.youtube.com/watch?v=2flyWcFJfQc Super klip. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Medved Tak zaprve myslim ze si Cech V cesku se nenachadzi v X relacich a radiach, aby si mohol pravidelne pocut ci vidiet kto tento clovek je ... Samozrejme ze ho nebude poznat 100 percent ludi, hlavne u tve vekove kategorie Proste netreba to brat tak doslova. Co sa tyka klipu, mam rad ako vsetci hovoria, ze by to vedeli urobit lacnejsie, hoc s videom a tvorenim takeho klipu nemaju ani najmensie skusenosti ... Nevim ci si sa stretol niekedy s tvorenim takeho videa a s grafikou samotnou To iste se da povedat o AKCZ, ktory sice nejake video tvoril, ale staci kliknout teda na jeho odkaz a jde videt, na jake profesionalni urovni sa tomu zaobera Cize taky o te spickove grafice, ktera je tu pouzita, nebude vela vedet AKCZ Rejp Ja o nej takisto viem PRD, a preto si neodvazim tvrdit, kolko to ci ono video stalo ... Šalda neverim vlastnim ociam Skorej od teba som cakal vetu **** hip hop Ja nepotrebuju, aby ste hned zacali hip hop pocuvat To ani zdaleka, kazdemu sa paci nieco ine ... Ale milujem primityvne nazori tipu skur**** hip hop a podobne To je teda uzasna tolerance ... To ja sa mozem postavit, a hovorit sk** metal, pop, techno, trance, rock a podobne ... Chce to trocha viacej tolerancie, a nezrat informacie len s bulvaru a s toho, na co sa pozrem na internete ... Citovat
AKCZ Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Původně zaslal: Lubk0 To iste se da povedat o AKCZ, ktory sice nejake video tvoril, ale staci kliknout teda na jeho odkaz a jde videt, na jake profesionalni urovni sa tomu zaobera Cize taky o te spickove grafice, ktera je tu pouzita, nebude vela vedet AKCZ Rejp ? To je teda uvaha srovnavat znalosti a mnou vytvorene video I jako rejp to nejak nechapu Mel jsem za to ze podstatou techto lidi je neco vyjadrit.. a ne se predhanet v tom jakym zpusobem je tvoreny video.. a jen proto ze vlakno je v duchu nejdrazsiho videoklipu tak si rikam ze to slo vyjadrit urcite stejne dobre i za min korun.. ne ze ta technologie kterou pouzil se da udelat levneji ale asi uz tomu prestavam rozumet [upravil dne 9/2/10 AKCZ] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 No samotnou podstatou najdrahsieho klipu je to, ze sa o nom hovori a kazdy si ho chce pozret. Teda nie kazdy, ale ovela viac ludi, ako normalne ... Tj sa vydarilo, pretoze i teraz si to pozeraju nezainteresovany ludia, a treba ted uz i Medved vie kto je rytmus ... Jeho podstatu to splnilo, a plny myslim podla ocakavani. Na nete je o tom kopa diskusii ... AKCZ, hovoril resp. pisal som to nejak pro to, protoze si nemyslim ze mas nejake skusenosti s tvorenim teto grafiky a zapracovavanim do klipu, pokial klipy robis bezne, tak sa ty ospravedlnujem. Podla toho som usudil, ze nevies odhadnut, kolko moze taky klip takejto kvality stat. Pokial si to myslel iba tak, ze sa to dalo vyjadrit inak lacnejsie, tak potom ta odkazujem na prvu cast prispevku ... Keby sa to urobilo bezne, za par korun, nebol by okolo toho taky poprask ... Inak som rad, ze proste uz mame neco takeho i na SK Proste je to kvalita ... Citovat
dolly1010 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Toto nei je môj štyl...ale jinak video pěkně udělaný Citovat
Qcko Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Tak to si vypocujem co Rytmus sam vybudoval a co ma, sam vytvoril tak hovno a nebyt Kontrafaktu a jeho clenov s velmi bohatymi rodicmi, tak po nom ani pes nestekne ... Citovat
Qcko Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Tak ked nesuhlasis tak napis co Rytmus vybudoval... okrem hlasky \"Si zabil\" (ta je super ) a \"Som kral\" ... lepsia je \"Baca ovcu kuruje\" od HS a ti su aj lepsi ako on a to ani nefusuju do toho zanru (aj ked neviem kam sa on vlastne radi, ked vsetci su sedlaci podla neho a komercne sracky, preto ma klip za 170000e :D) ... a rozbija ocenenia ktore dostane, sak pohoda, drogy v zilach, prazdno v hlave:roll Citovat
Medvěd Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Původně zaslal: Lubk0 Tj sa vydarilo, pretoze i teraz si to pozeraju nezainteresovany ludia, a treba ted uz i Medved vie kto je rytmus ... ...... Pravdou je, že jsem se až do dnešního odpoledne domníval, že Rytmus je hudební pořad na Slovensku (něco jako býval TRIANGEL). Teď tedy vím, KDO je to Rytmus (tedy nevím nic víc, než že rapuje a pro hodně slováků je z nějakého důvodu asi docela kontroverzní), ale protože - jak jsem už psal jinde - není taková hudba v mém okruhu zájmu, obávám se, že za měsíc, dva či za půl roku už si na něj ani nevzpomenu. Citovat
Y2K Odesláno 9. únor 2010 Autor Odesláno 9. únor 2010 No vidiet ze to hodnotis len z verejnej prezentacie (myslim to tvrdenie ze vsetci su podla neho sracky a ze rozbija ocenenia)....to praveze on robi cielene, by som povedal ze hra ze sa na nieco hra... A ze nema nic v hlave? Skor naopak... To som uz pisal vyssie. Slovo Kral (Som Kral asi nikdy ani nepovedal, mozno tak som Pan ) momentalne pouziva v uplne inom kontexte ako to vacsina berie, staci si vypocut album, pripadne tu jednu skladbu. A dovolim si tvrdit ze KF by prave bez Rytmusa nebol to co je... Bohaty bol vtedy ked zacinali jedine Ego ale to s ich hudbou nic nemalo. PS: Mal som par krat moznost ho stretnut, pokecat a spoznat ho osobne....preto mam takyto nazor [upravil dne 9.2.2010 Y2K] Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Mi přijde, že zpívá skoro tak dobře jako Mareš. Hrozná muzika, divný klip, divný styl... Citovat
Qcko Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Původně zaslal: Y2K No vidiet ze to hodnotis len z verejnej prezentacie (myslim to tvrdenie ze vsetci su podla neho sracky a ze rozbija ocenenia)....to praveze on robi cielene, by som povedal ze hra ze sa na nieco hra... A ze nema nic v hlave? Skor naopak... To som uz pisal vyssie. Slovo Kral (Som Kral asi nikdy ani nepovedal, mozno tak som Pan ) momentalne pouziva v uplne inom kontexte ako to vacsina berie, staci si vypocut album, pripadne tu jednu skladbu. A dovolim si tvrdit ze KF by prave bez Rytmusa nebol to co je... Bohaty bol vtedy ked zacinali jedine Ego ale to s ich hudbou nic nemalo. PS: Mal som par krat moznost ho stretnut, pokecat a spoznat ho osobne....preto mam takyto nazor [upravil dne 9.2.2010 Y2K] Jo, ten Ego, tak jeho rodicia financne zahojili KF a na tom sa lahko stava, 13 rocnych poskakovacov bude vzdy dost:aut ... a nech mi niekto nepovie ze ziskali nejaku kuzelnu almuznu z ktorej rozbehli tu kapelu, ked mali take milionove vybavenie a od zaciatku obrovsku reklamu, to je ako zdedit imperium v serialy Dalas:nevim Ale to je jedno, ja nikomu neberiem jeho hudbu, o tom hudba je, pre mna je zas velka osobnost Varg Vikernes a tiez to nikto nechape, takze neriesim, ako by to bolo, keby sme vsetci pocuvali a uznavali to iste:papa A kde je LyrikH, kde su Trosky a spol, ha? Vsak ti to rozbalili paradne, ale kde niesu love, ani kura nehrabe a dovolim si tvrdit, ze nazorovo a textovo boli uplne inde ako Som pan:bacha [upravil dne 9/2/10 Qcko] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.