brade Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Zdá se mi to nebo zrcátka opravdu nemají mrtvý úhel? Jiná auta mají lom zrcadla mrtvého úhlu naznačen. Dají se koupit zrcadla, který úhel mají? Citovat
Laďa Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Taky jsem se nad tím zamyslel. A zda se mi že to má 407 taky, ale bez toho označeného lomu. Citovat
MatrixChose Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Stejně si myslím, že \"ohlídnutí\" to nenahradí... Citovat
Hamin Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Já to řeším pohledem do zpětného zracátka klasicky a pak se raději na mrtvý úhel místo ohlédnutí lehce předehnu a znovu mrknu do zpětného, tím se dá mrtvý úhel také zkontrolovat. Ale také jsem přemýšlel nad tím, zda v tomto zrcátku zobrazení mrtvého úhlu je, či ne ?? Citovat
AnotherOne Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Nie je tam, odráža rovnomerne po celej šírke. Citovat
Ferry Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 dle katalogu Autokelly se dela jak normalni pouze vypoukle (tzv konvexni) tak i asfericke zrcatko Citovat
AnotherOne Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Zaujímavé, podľa servisboxu je to dokonca na zrkadle vyznačené bodkovane. Zrkadlá mám origo a je to obyčajné sklo. [upravil dne 8.2.2010 AnotherOne] Citovat
Hamin Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 A to asférické je i s mrtvým úhlem, ale bez viditelného naznačení zony mrtvého úhlu, jako u jiných aut ? Tudíž na první pohled vypadá jako obyčejné, bez zony mú ?? Dá se to vůbec na první pohled nějak rozlišit ? Citovat
Hamin Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Tak já tam žádné vyznačené tečkování nemám a zrcátka jsou také origo. Citovat
Ferry Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 z obrazku z autokelly to neni mozne poznat, zda je tam asfericka zona oznacena nebo ne, nicmene v popisu je oznaceno jako asfericke a krome toho jsou tam obycejna skla konvexni, ktera sice taky eliminuji mrtvy uhel, ale ne tolik Citovat
brade Odesláno 8. únor 2010 Autor Odesláno 8. únor 2010 Mírně mne to zaráží a často na to nadávám - musím dvakrát koukat do zrcátka. A otáčet se? To na dálnici ujedeš 50m... Citovat
vimvsechno Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Obe origo zrcatka jsou celoplosne mirne asfericke (zmensuji). Pri tak male plose by bylo u obycejnych malo videt. Zrcatka se silnou asferikou na vnejsi strane oddelene teckovanim jsou na 406ce a jsou i vyznacena v sevice boxu pro 407. Pokud by tak byla jako ND, urcite je kvuli zvetseni zorneho pole vymenovat nebudu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.