Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

stajny 306 dufam ze sa neurazis ale 6,7 rocna kara (hociakej znacky)za stopade v bezchybnom stave v takej triede a vybave asi tazko zozenies jedine nahoda alebo vazne este pockaj alebo asi uz len si priplatit

Odesláno

Neurazim se,chapu to. Ale tenhle nazor mam jen proto ze jeste minuly rok do leta takovy auta byly a od leta co mam prachy tak nic. A rok cekat na auto to je sila. V lete sem chtel ject na dovcu v novym (ojetym) ale vypada to blede. Ale znam svy stesti, sotva koupim nejakou znouzectnost tak vzapeti se ty auta zacnou objevovat. No cekam do jara a pak budu muset vymyslet alternativu

Odesláno

kupovat auto to je stres zvlast ak sa na to velmi namotas to mas pravdu a to som ho zhanal mesiacapol nez som kupil neviem si predstavit ho kupovat rok ,to by som asi osivel ono zalezi to aj od povahy cloveka aky prah stresu ma.ja by som rok nevydrzal a asi by som kupil co prve by pod ruku prislo (je to najnevhodnejsi sposob kupi) tak som kupil levika na burze v holandsku este rano ked bola ciastocne tma je tam zhon auto mrknes tak na 2;3minuty a beries alebo nie za tebou stoja dalsi traja kupci si pod tlakom a tak sa najlahsie obabres nastastie som kupil v peknom stave aj papierovo ok. je to loteria uz by som na burzu asi nesiel ak by som chcel auto pre seba jedine na inzerat dufam ze sa na mna dovozcovia nenastvu moj osobny nazor

Odesláno

Ono se da cekat kdyz mas cim jezdit, kdyz sem kupoval 306 tak sem jeste jezdil sockou a tudis sem vzal prvni slusny auto (vybiral jsem jen 14 dni) ale nelitoval jsem. Proti 306 nereknu nikdy krivy slovo. Muj problem je ze ted vim presne co chci, pred tim jsem chtel co nejdriv jezdit. Ted sem narocnejsi. Hlavne aby se mi po 3 a pul roce nevysypalo neco drahyho na 306 a nemusel jsem o to snizit rozpocet na 406. Toho se desim. Stacilo ze my ji v zari vykradly, vzaly supr radio,ale hlavne mi zlomily dvere vejpul, moc se s tim neparali, takze jsem uz rozpocet o 5000 tisic snizoval! Y2K: 18 mesicu? To uz je o nervy.

[upravil dne 8/2/10 stajny306]

Odesláno

Je hezka, ale 10 let je opravdu darda. Zajimavy je ze sedan s 2.2 benzinem jsem tady v CR mladsi na prodej ani nevidel. Jen jednu z roku 2001, samozrejme minuly jaro, dokonce tady v plzni, cerna,ale interier dost zhuntovanej od kuraka.

Odesláno
Původně zaslal: stajny306

18 mesicu? To uz je o nervy.

[upravil dne 8/2/10 stajny306]

No jo...len ked zas ja som mal take poziadavky co sa len velmi tazko dali naplnit...ale nakoniec sa podarilo :papa

Odesláno

V pohode :)

Ja som nijak s kupou neponahlal az pokial som nenasiel presne co som chcel, ziadne kompromisy nepripadali v uvahu...

Aj ked teda vyzeralo to aj tak ze z toho nic nebude....ale nakoniec sa podarilo :super

Odesláno

stajny 306 tie 2.2benziny niesu u nas sa ani nekupuju ako nove (vysok poistka,spotreba oproti inym autam nahrad diely atd)a taktiez dovozcovia to nevozia lebo by to tazko predali, par ich poznam kazdy z vonka chce diesel ,ked som jednemu povedal ze chcem 1.8 16v pozeral na mna asi 5 sekund nechapavo a potom sa ma opytal preco benzin?a zvlast 1.8 ked kazdy chce diesel nakoniec ma presviecal rovno na dvojliter ,keby nebola vysoka poistka tak do neho urcite idem.take auto si kupi len fajnsmeker ako ty alebo ostatni v klube a taky sa neradi lucia so svojimi milacikmi .bude ich velmi malo ale verim ze ak vydrzis tak najdes drzim palce

Odesláno

Ja bych nerek ze ty vetsi benziny nikdo nechce, dokonce i ta kuracka stara 406 s 2.2 benzinem tady v plzni byla prodana do tydne. To auto se proda,ale mas pravdu ze bazarysti vzdycky radsi pritahnou jistotu, tudiz diesel. Kazdopadne diky za podporu

Odesláno

Chálím Tvůj výběr, taky jsem sháněl pokud možno nejmladší 406, je to prostě super čupr auto:D;)

Ale z 2004 se da sehnat bohužel jen pár kousků, chce to čas a hledat a hledat:)

Odesláno

MR2003 => rv. 2002. Navi jsem tam nenašel a podle všeho to je minimálně po druhém majiteli, který to koupil dotažené z ciziny. Tady to trochu votunil, pojezdil a prodává dál. Podle červených třmenů a výraznější koncovky bych tipoval na mladší ročník. Ale jinak auto vypadá pěkně udržovaně, to zase jo.

Odesláno

O tomhle aute samozrejme vim, jediny na prodej v rozpeti mych pozadavku. Uz je v nabidce dyl. Ale ma to par vad, taky to je docela drahy na to kolik ma najeto. Mam pocit ze ta cena je nadsazena jen kvuli ty navigaci. Ve 406 je malo. Nechci delat kompromisy.

Odesláno

tak můžeš zkusit snima smlouvat najdi si pár vad a oni půjdou dolu kámoš kupal mondeo a 65 to dal na 53 shnilý lemy rozbitej central a tak a podle mě bude mít víc najeto nebo sis to už zjišťoval? a to modelový rok musí být jinej jako rok výroby?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...