MirasCC Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Původně zaslal: Lubk0 3. Proti moderatorum tiez nic nemam, zatial je vsetko OK... Mirasovy by som len vytkol poznamku aby nekdo nebrecel v rohu. To mi vyzni naozaj trocha arogantne, a myslim ze nevhodne... Inak temu sem naznal, tak kecat nemuzu ... Ad tohle: Ono téma je stále k vidění zde: http://www.peugeot-club.com/topic/50105-red-dwarf-konec/. Příspěvek z 5. 2. 2010 12:37 od tommase11 a pak dál. Nechť každý posoudí sám... Za sebe vznik tohohle téma v Pokecu vidím celkem pozitivně. Trošku se to tu vyhrotilo, ale zas jsme si to jednou vyříkali a zdá se, že někteří, kteří byli s prací moderátorů nespokojení, zde došli detailnějšího vysvětlení a snad i pochopení. (A moderátoři se zas dozvěděli, co se lidem nelíbí a dít by se nemělo ) Omlouvám se, jestli moje poznámka s brečením v koutku vyzněla arogantně. Snažil jsem se tím pouze naznačit, že stesky uživatelů na špatnou práci moderátorů jsou k ničemu, když se o nich moderátoři nedozví a nemají tak šanci svoje chování v rámci možností uživatelům přizpůsobit. [upravil dne 6/2/10 MirasCC] Citovat
Fr3sh Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 Ja jsem to nevydrzel a proste jsem to sem musel napsat a dostalo se mi na vsechno jakz takz vysvetleni a sem spokojenej. Pochopil jsem to a to me staci. Nemam duvod tu dal neco resit. Pro me tohle tema je uz pase Citovat
mr.SM Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Koukam ze na posledni dva prispevky lze aplikovat - \"Rano moudrejsi vecera\". Moderatori delejte svou praci dal jak delate, urcite to nemate jednoduche... Citovat
Fr3sh Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 To ani ne, se podivej kde mam posledni prispevek vcera..uz sem nemel duvod psat, pac mi to nekdo vysvetlil Citovat
Dopiťák Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Mno jelikoz sem mozna zapricinil vznik tohodle topiku tak bych se taky vyjadril a uvedl to na spravnou miru.. Nenastvalo me ze mi miras smazal prispevky nebo ze mi byla odectena cislovka za prispevky ale to ze smazal dulezite informace a neupravil topik na spravnou miru..vzdit kdyby to auto kupoval on taky by chtel presne informace..a tim ze smazal ty prispevky jako by dal za pravdu tomu kdo psal neprave informace..a tim padem ze me udelal jeste vetsiho k.... ale nadruhou stranu sem i ja udelal chybu ze sem to mel nahlasit driv... a timto se mirasovy omlouvam za prikori.. A po tehle skusenosti vim ze moderatori za vsechno nemuzou ti jen urcuji max a min..zbytek nejspis bude je na nas..tot muj nazor po tom co se mi to rozlezelo v hlave.. a mozna by to chtelo upicnout nahoru aby to to casem nezmizelo a neresilo se porad dokola. A tet kdyz sem to precetl cely bych mel jen jednu pripominku ..miras kdyz si vezmes ze sekce nase kary je asi nejnavstevovanejsi sekce kde chodijou vetsinou jen aktivni clenove je poznamka ze si brecime v koutku trochu nemystna a opravdu to trochu pusobylo argoantne a hlavne nechtel sem (puvodne) odejit jen tak..a kdyz si vezmes ze to malinko zapricinilo i vznik tohodle topiku tak tentokrat asi smysl melo.. [upravil dne 6/2/10 tommas11] Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 no to je prave ten duvod k zamysleni, a hazi se tady 500 clenu a ja si myslim, ze spis stari ubudou, mozna pribyde nova krev [upravil dne 8/2/2010 Scratch] Citovat
Návštěvník Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Boha to sa tu neako rozohnilo.Ale pekne ste si to vydiskutovali mám z vás radosť :super:super Citovat
wooody Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 a co treba zkusit jako to je na jinejch forech??? na kazdou sekci jini moderatori??k plus nad nima vy jako hlavni?? jinak ja si myslim ze prace moderatoru je dobra a primerena, chodim na hodne for, a toto patri mezi hodne mirne, treba wheel whores udelas chyba ( spatnej nazev topicu) tak hned varovani, druha chyba ban..... Citovat
urdemala Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 jak nad tim tak přemejšlim, tak si myslím, že tohle fórum funguje velice dobře - žádný zbytečný \"vychytávky\" a podobný nesmysly, naprostá většina uživatelů je víc než slušná, pohotovost moderátorů taky celkem velká. Nic bych tedy zásadně neměnil, zvlášť když to tu funguje. Citovat
wooody Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 no já bych to taky neměnil, ale těm co pořád remcaj bych dal na chvilku ať si to taky zkusej..... Citovat
Vvitty Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 wooody: nikdo z tech, co remcaj se nenamahal prihlasit, a ze tu moznost mel Citovat
Medvěd Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 To je přece zcela typický rys \"české povahy\" - viz. poslední volby do vedení klubu, u kterých hrozilo, že se pro nezájem kandidátů nebudou moci konat (o počtech hlasujících ani nemluvě). Citovat
wooody Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 njn, ale tak potom nemůžou kecat.......jak řikám práce moderátorů na tomto foru je ještě hodně mírná..... jak sem psal jinde, naštěvuji mnoho for a na některejch se ani neodvažuji nic napsat, abych nedostal bana....... Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 tak potom je to ale forum na hovenko.... kdyz se nekdo boji napsat. Kdyz mi nekdo vysvetli co mam jako moderator delat, tak to vezmu, prace nemam nazbyt a cas si najdu a mikrofon mam nekde tusim taky ne vazne, klidne si vezmu na starost nejakou sekci (e) :-) Citovat
Dakie Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 to jako když smázneš někomu příspěvek, tak se mu to odečte z celkovýho počtu? no nic, já teda na diskuzní fórum nechodím kvůli počtu příspěvků, ale abych se něco dozvěděl, případně se zeptal.. co se týká toho, že někdo někomu zamyká a maže témata, tak opravdu v pokecu je milión témat o ničem a nikdo to nemaže.. tak proč mazat aktuální témata? dělám moderátora na jiném fóru a nedovedu si představit, že bych bezhlavě mazal témata - vždy se dá s konkrétním člověkem domluvit po SZ, případně téma přesunout do jiné sekce.. jenže to je taky o tom, že to chce dostatek místa ono taky si tady pak můžete udělat čistě technický fórum a lidi sem budou chodit jen pro info o autech, jinak budou čas trávit jinde.. Citovat
wooody Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 scratch: tak si vemem spolu tuning :-D....... jinak přidávám odkaz na to forum...... tady je Citovat
Medvěd Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Scratch + Woody: obávám se, že si nevezmete žádnou sekci. Není to déle než rok, kdy tu byl vyhlášen konkurz na moderátory. Tam se někteří přihlásili (Vy jste to nebyli) a následně, po schválení vedení, nastoupili a pustili se a do plnění svého úkolu. Myslím si, že funkce moderátora není doživotní, takže můžete kandidovat v dalším období - uvidíme, co budete dělat líp. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 No, člověk je chvíli nehlídá a už by si to tu rozdělovali:D. No jsem zvědavej kolik se jich přihlásí do dalšího konkurzu, teda pokud bude, myslim že to bude zase asi tak spočitatelný na prstech jednoho truhláře:D Ale v každym připadě kdyby nás bylo víc tak jen dobře, pak by opravdu šlo aby si moderátoři mezi sebou sekce rozdělili [upravil dne 12/2/10 Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.