Pe.Tr Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Původně zaslal: peugeot09 Všichni jsme si rovni, někteří rovnější. Tohle komentovat nejde, možná jen že obrázek o tvé osobnosti si tady udělalo už spoustu lidí takže komentovat tě nemá ani smysl. OT, abych ti odpověděl na to cos mi poslal do sz a pak i komentoval na foru : momentální bannery klubu jsou volně ke stažení , nové se budou tvořit během roku , za sebe jen dodám že na tvém webu bych velmi nerad viděl banner tohoto klubu, ale jak píšu a je to i pravdou , bannery jsou volně k šíření . Přeber si to jak chceš. Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Původně zaslal: Marcel505 Co tu možnost přihlášení posunout do konce února? A dát nahoru červeně o tom info... Já jsem to, že je konkurz do konce ledna skoro nezaregistroval... Marceli , chlape , info o konkurzu : a) visí v sekci klub na Hlavní straně i ve foru b) všem kteří mají na hlavni straně registraci a v profilu nastaveno že chteji přijimat info o novinkach na klubu dostali email o tom že je vyhlášen Konkurz - z hlavy tuším že jde o cca 7000 email adres kam to info šlo . c) minimálně měsíc na obsahu fora v hlavní liště Aktuality blikal červeně nadpis o konkurzu , přesně tak jak je tam ted info o sraze, hostingu a new věcí v eshopu. máme snad kvuli každé akci dělat banner ?nebo že bych Vás všechny objížděl a předával tištěné info do ruky. :D:D Citovat
Medvěd Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Původně zaslal: Pe.Tr .....nebo že bych Vás všechny objížděl a předával tištěné info do ruky. :D:D bacha, aby to někdo nevzal vážně (jako že by to byla automatická povinnost tajemníka klubu spojená s jeho funkčním obdobím). Citovat
elton Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Původně zaslal: peugeot09 Se Šaldou nás to nasralo, zklamalo...ale teď s tím stejně už nikdo nic neudělá, tak není důvod se vyjadřovat. Tak zkuste něco vymyslet. Citovat
peugeot09 Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Pe.Tr: Obávám se, že Ti nerozumím. Velice dlouhou dobu jsi nebyl schopný odpovědět na můj jednoduchý dotaz a teď mi navíc píšeš, že ani o reklamu klubu nestojíš, navíc mě svým příspěvkem i urážíš a soudíš moji osobu jen podle několika málo názorů. Nevím, zda Ti to dochází, ale reklama na jiném webu má za účel upozornit na web P-C, který z toho pak může případně profitovat novými členy, z kterých klidně mohou vzejít \"platící\" členové. elton: Není důvod, viz. Pe.Trův příspěvek výše. Citovat
Medvěd Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Původně zaslal: peugeot09 ..... Nevím, zda Ti to dochází, ale reklama na jiném webu má za účel upozornit na web P-C, který z toho pak může případně profitovat novými členy, z kterých klidně mohou vzejít \"platící\" členové. Myslím si, že hlavní důvod, proč bys chtěl mít klubový banner na svém webu spočívá v tom, že bys očekával stejnou reciprocitu od klubu (tzn. opět se vyvézt na vlně a zneužít toho, na čem tu spousta lidí pracuje mnoho let). Jinak beze zbytku souhlasím s Pe.Trem - jsi velice kontroverzní človíček a spousta Tvých příspěvků je cíleně psána tak, abys lidi kolem sebe nas*al - sklízenému ovoci se pak ale fakt nemůžeš divit. Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Peugeot09: no Pe.Tr ma tech mailu kazdopadne o kapku vic nez ty, ale to ty nevidis.... druha vec - ze upada zajem o deni v klubu - ja to nechci komentovat, ale stotoznuji se s nazory urcitych lidi a nevim, co si o tom vsem mam myslet - tuhle vetu nikomu vysvetlovat nebudu, je to jen a jen moje zalezitost. ciste teoreticky bych se mohl zkusit domluvit s clovekem, se kterym se domlouval Pe.Tr a zajistit ubytovani a stravu. Nebo pres jirkup zajistit kontakt na krivoklat, ale s orientakem by musel nekdo pomoci. Nic takovyho jsem neporadal, ale zase bych nechtel o jarni sraz prijit. Dalsi veci je, ze se tady hazi metou 500 radnych clenu a nikdo z jiz radnych neprojevil zadnou aktivitu (vc. me) o neradech to nyni neni. Pe.Tr: muzeme se pres U2U domluvit na zakladnich vecech. Kolik casu, km apod. ti sraz v melniku sezral, apod. Adelka me zabije.... Shanim tedy timto partaky pro usporadani srazu na jare. Lokalita Krivoklat nebo Melnik - radsi Krivoklat. Potrebuju nekoho z okoli, kdo navrhne orientak a zajisti mistni organizaci vc. stanovist a ukolu - to udelame spolecne. Ja z Praglu budu ridit ubytko, jidlo, finance, itinerare, a s vedenim se domluvime na nejakem programu - ale nechci do toho tahat mereni vykonu apod. Nebude tolik casu toho tolik organizovat. Napada me propagace grillu Ja tenhle clanek nemel cist [upravil dne 4/2/2010 Scratch] Citovat
peugeot09 Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Medvěde, myslím, že pak by bylo fajn, aby sem Pe.Tr zkopíroval, co jsem mu přes SZ napsal. Myslím, že jsem tam JASNĚ uvedl něco ve smyslu: \"za reklamu na svém webu nic nepožaduji, jedná se o zcela bezplatnou záležitost\" Tedy žádný výměnný obchod typu \"banner za banner\", ale pouze iniciativa z mojí strany, kterou jsem chtěl být klubu nápomocný při jeho propagaci. [upravil dne 4/2/10 peugeot09] Citovat
Béďa Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 peugeot09: stačí se podívat na tvůj podpis a človek má hned jasno jak to ty dobrodinče myslíš \"upřímně\"! S tím že Pe.Tr nechce spojovat náš klub s tím tvým, za sebe jedině schvaluju! Citovat
Vvitty Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Oficialni vyjadreni k tematu naleznete v sekci pripravovane srazy, pripadnou diskuzi prosim k tematu, dekuji. Ve zkratce, jarni sraz bude, nicmene by bylo dobre se zamyslet nad tim jak vlastne klub funguje, protoze nektere aktivity upadaji diky nezajmu clenu a pokud tento nezajem bude pokracovat, bude upadat i klub. Zatim se to nastesti prilis neprojevilo na chodu klubu, ale bohuzel je to patrne vic a vic, a nezajem poradat sraz je jednim z viditelnych vysledku. Ale treba jsem pesimista a budu brzy prijemne prekvapen Citovat
Vvitty Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 diskuse o audio technice a nazorech nekterych clenu sem nepatri, prosim presunte ji do jineho tematu, dekuji. Citovat
Šalda Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Myslím že tohle téma vzniklo na podporu jarního srazu, nebo se mýlím??? Tak už peugeota09 nechte na pokoji, každej jsme jinej a hádat se tady nemá smysl;) Medvěde: Rád pomůžu při nějakým organizování, ať už je to sraz nebo něco podobnýho ( pokud to bude v blízkosti mého bydliště ) ale napřed bych taky rád na nějakej sraz jel abych vůbec viděl jak takovej sraz vypadá, co všechno se tam děje a podobně, není to o tom že se každej chce jen \"vézt na vlně\" ale myslím že tady hromada lidí prostě nemají odvahu a nebo čas organizovat, a nebo vlastně ani neví co všechno takovej sraz potřebuje. A nebo třeba jsou jen nesmělý na to aby něco takovýho pořádali. Já jsem zatím myslel že srazy jsou každoročně dány, kde a kdy budou, nevěděl jsem že třeba i já bych mohl nějakej sraz pořádat, zatím jsem to bral tak že to má na starost vedení P-C , ne že je to jejich povinost, ale zvyk, že se jezdí stále na stejný místa, aspoň podle historie fotek co jsem tady na P-C našel. Citovat
Béďa Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Šaldo, ver ze kdyby si chtel nejake informace v tomhle smeru ziskat tak by to nebyl zadny problem. Lidi kteri uz velke srazy poradali se o sve zkusenosti urcite radi podeli. Takze kde ze je ten hlavni problem? Chce to \"jen chtit\". Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Ja sem delal tez 3 dnovi zraz, a tez sem nikdy zadny jiny nedelal ani sem na zadnem nebyl A hned se nasli i ochotny lidi, ktory pomohli , jednak k samotnemu srazu, a jednak co se tyka skusenosti Kdyz se chce Citovat
Šalda Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Že já sem vůbec něco psal, nejsem prostě organizační typ, kvůli koktání prostě nemůžu všechno obvolávat a zařizovat, není to o tom že se mě nechce;) Ale jak jsem psal, rád pomůžu když se něco bude dít , nemyslím teď nějaký obvolávání a podobně, ale rád něco odvezu, přivezu, postavím rozložím atd. Citovat
Medvěd Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Šaldo - když jsi nikdy na žádném srazu nebyl, opravdu je těžké chtít po Tobě, abyses rovnou vrhl do pořádání velkého srazu (ale zase napsat jako Peugeot09 \"Že je nas*aný, že žádnej sraz nebude\" - to je přece docela silný kafe, nemyslíš?). Co se týče pomoci, třeba se najde v budoucnu někdo z Brna či okolí, kdo bude mít chuť sraz pořádat a komu budeš moci svou pomoc nabídnout - zatím to ale se srazy vypadá opravdu všelijak. Citovat
Šalda Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Ten Šebetov je docela kousek tak si počkám až to bude zase tam;) Jinak pokud jarní sraz bude tak na 100% pojedu:papa Citovat
Béďa Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Už to sice několikrát zaznělo ale jak vidím to tvé \"pukud\" tak raději ještě jednou. Jarní sraz BUDE! Takže počítáme s tvou 100% účastí, jak píšeš. Citovat
Šalda Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Béďo, psal jsem pokud a ne pukud:D:D:aut Ale teda jak chceš: Na jarní sraz kterej je na 100% tak na 100% přijedu:D:super Citovat
Medvěd Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Jako autor myšlenky konkurzů na pořádání srazu bych se asi měl k tomu, co se stalo, vyjádřit a pokusit se pro některé tak problematickou myšlenku obhájit. Konkurz na pořádání srazu by měl vyřešit několik velice podstatných věcí: a) neustále pozvedat úroveň srazů a přinášet na srazy nové nápady (jedině konkurence umí donutit lidi k vymýšlení inovací) b) umožnit konání srazů na různých místech po celé republice (přece pražák nebo brňák nebude vymýšlet sraz na Rusavě - i když i o tom jsem kdysi uvažoval). Jedině tím, že vznikne mezi pořadateli srazů konkurence, se můžeme takových výsledků dočkat - jinak opravdu hrozí to, že pořadatel srazu se uzavře v jednom modelu, který jemu vyhovuje, a nebude mít potřebu nic nového vymýšlet (proč by něco vymýšlel, když pořádání srazu a termín bude mít předem jistý) - což ve finále může skončit až tím, že na srazy nikdo jezdit nebude (viz. Chomutov 2009). Stesky kluků z Plzně, kteří loni touhle dobou kandidovali proti Pe.Trovi a neuspěli, jsou sice pochopitelné, ale - HLASOVÁNÍ DOPADLO TAK, JAK DOPADLO A ZE DVOU TEAMŮ VŽDYCKY JEDEN BUDE TEN DRUHEJ. Já bych si dokonce přál, aby byl výběr třeba z pěti teamů - členskou základnu máme přece silnou dost (jen je potřeba chtít jít do toho rizika s vědomím, že mohu být i poražen). Chápu i to, že před podáním kandidátky pořadatel musí zahájit nějaká jednání s provozovatelem campu a zamyslet se nad programem - to stojí nějaký čas, ale není to přece nic neřešitelného. Po té, kdy je pořadatel jasný (tedy zvítězí v hlasování), tj. cca 2 měsíce před srazem, je podle mě dostatek času na to připravit orienťák a doladit program - ceny v campu jsou předjednané ještě před podáním kandidátky, tak už jde jen o to, včas provozovateli upřesnit počet lidí - což stejně jde až podle plateb na účet. Opravdu mi přijde velice zvláštní, že by zásadním důvodem proč se nenašel žádný organizátor srazu, byly právě kandidátky a tedy soutěž - to máte fakt takový strach z možné prohry? Já jsem na podzimní Chomutov kandidoval s Plazem jako jediný team - následně byl opravdu problém s podstatně nižším počtem účastníků, než jsme očekávali a i slibovali - že jsme cca měsíc před srazem byli rozhodnuti sraz zrušit je veřejným tajemstvím. Neúčast členů jsem si sám za sebe zdůvodnil tak, že srazů pořádaných Medvědem (s de facto stále velice podobným programem) máte už dost a je tedy potřeba vyklidit pole - daleko raději bych ale takové rozhodnutí udělal po té, kdy by někdo kandidoval proti mě a dokázal na sraz přinést něco nového, čím by si hlasy získal (pak bych třeba i já dostal chuť zariskovat a něčím sraz ozvláštnit). Dle informací Pe.Tra se ani na zimní klouzání (tentokrát specielně pro některé \"brblaly\" umístěné na sever Moravy) nehlásí tolik lidí, kolik kluci očekávali (bohužel pro mně to asi bude první klouzání, kde z vážných důvodů nebudu moc být) - pokud to se srazy bude pokračovat v podobném duchu i nadále, docela reálně hrozí, že se nad srazy \"zavře voda\" a budeme spolu jenom tlachat na fóru - je otázka, jestli je o takový začátek konce opravdu většinový zájem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.