Šalda Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 CNA: A můžeš mě prosím tě říct proč sis to nechal dělat v autorizáku??? Myslíš že to tam udělají líp?? [upravil dne 19/2/10 Šalda] Citovat
CNA Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Nekdo mi auto kopletne postrikal nejakou ziravinou, nezustal jedinej dil netknutej (zkoumali to i lide z Boleslavi ze Skodovky). Nemel jsem jinou moznost, pojistovna to zaplatila. Platil jsem jen 13 tisic spolucast. Auto bylo krome palubky kompletne odstrojene protoze to zateklo i mezi dvere do ramu. Nastesti vse slozili zpet kvalitne, takze nic nevrze. Dostat toho mizeru do ruky tak ho asi uskrtim. Aspon mam novej lak. Citovat
Šalda Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Tak to potom jo:super To bych to asi taky dal do autorizáku, když by mě to stálo jen 13t:aut Tak mě napadá, to je docela dobrej nápad, polít si sám auto nějakým bordelem a nechat si to na pojistku nalakovat:aut Tím ale nechcu říct že si to CNA udělal sám naschvál, jen si to budu pamatovat až budu chtít novej lak:aut Citovat
Fusion Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Šalda: prve si ho ale pojisti proti vandalizmu aby to nebylo těch 113 Citovat
Šalda Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Neboj, tohle všechno mám, mám kamaráda pojišťováka a likvidátora pojistných událostí v jedné osobě Citovat
CNA Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Původně zaslal: Šalda Tak to potom jo:super To bych to asi taky dal do autorizáku, když by mě to stálo jen 13t:aut Tak mě napadá, to je docela dobrej nápad, polít si sám auto nějakým bordelem a nechat si to na pojistku nalakovat:aut Tím ale nechcu říct že si to CNA udělal sám naschvál, jen si to budu pamatovat až budu chtít novej lak:aut Nebyla to takova legrace, protoze to auto jsem tam musel dat a jestli to zaplati pojistovna se chvilku cekalo, nebylo to jiste. Jinak bych si to dal cele sam. Auto bylo na leasing a lak perfektni, takze to spise pekne nastve. Jo a uz jsem potkal v Praze uplne stejne znicene jine auto i stejna barva tekutiny. Citovat
Šalda Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 To je mě jasný že to nebyla žádná prdel, byl bych taky pěkně nasranej:grr Citovat
Fusion Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Oranžovej gelovitej hnus? To by vypadalo na odstraňovač laku. Citovat
CNA Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Byla to nejaka cira tekutina, takze zpocatku nebylo nic videt. Postupne se objevily sede fleky a behem mesice to nejak zreagovalo do tmave modre. Jako kdyz to podelaji ptaci co zobali boruvky. Byla uplne pryc vrchni vrstva laku. Citovat
P607Olda Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Záleží, jestli je nutné lakovat všechno. V Dolním Třešňovci u Lanškrouna lakují asi 3000 za díl, kdybys měl jen 3 díly, tak by to šlo. A poznat to není, dělají dobře. Pro Tebe trochu z ruky. [upravil dne 19.2.2010 P607Olda] Citovat
Michael coupé Odesláno 19. únor 2010 Autor Odesláno 19. únor 2010 To mi za ty peníze asi udělaj i rady,ale prostě jsem si ríkal proč to nerozcáknout všechno,když už se to dělá,ale jak vidím,tak se na to vyprdnu asi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.