Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,jelikož po nacouvání mi udělal pán tuzing na autě musím měnit oboje dveře a trošku poladit zadní bok,tak mě zajímá jestli je tu někdo,kdo má možnost udělat celolak bez vnitřků,jen zvenku a cenu,díky za odpovědi.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Myslim ze sem na klubu nepozoroval zadneho lakyrnika.

Co som tak zbezne pozeral na SK, ceny idu priblizne od 70 Eur do 100 Eur za diel ... Takze myslim ze v CR by ceny boli asi podobne (samozrejme nehovorim o autorizakoch, o beznych servisoch kde aj lakuju)

Odesláno

Záleží to na ceně plniče, barvy, atd... pak taky na tom jestli si něco připravíš, nebo jestli to tam jen předáš a pak si pro to přijedeš. Já lakoval cca 50% auta a jelikož sme si to před tim připravili jen na nástřik, tak to komplet vyšlo na asi 6kkč.

Odesláno

Tak co som teraz niekedy pozeral na nete, tak jeden chalan daval striekat oktaviu sedan , zhanal dlho nejaky servis kvalita za rozumnu cenu, a nasel, daval to robit za 90 Euro diel ...

1x kapota, 1x kufor, 2x zadne blatniky, 2x predne blatniky, 4x dvere, 1x strecha, 2x spojler (v cene spojleru mu dali i prahy auta + zrcatka)

13 dielov - platil 90 Eur za diel, mas to cenu 1170 Eur (co je nejakych 35 tis SK) a pri kurze 26 kc za euro to je cca 30 420 KC ...

Cena 50 tis. je asi prehnana.

Ono take zalezi, ze 607 bude vetsia ako oktavka (cena za diel vecsinou nebyva rovnaka u rozdielnych kategorii ako treba 106 - 607 :D ) , a tiez co tam musia este vsetko robit. On mal buranu oktavku na predok ... Takze daval z vrakace prednou kapotu, oba blatniky, spojler a masku ... Pri tej prilezitosti vymenil aj spolujazdcove dvere, ktore mal prevalene ... Ale myslim ze uz nic sa nemuselo nejak gitovat, iba nejake drobnosti ...

Odesláno

Když sem asi před 5 lety pracoval v lakovně tak vnější celolak vyšel průměrně na 20 000.- až 30 000.-

Pokud si to nachystáš sám, což doporučuju ( ušetříš cca 50% ceny )ale musíš mít nějaký znalosti aby to vypadalo jak má.

Jinak si myslím že ceny šli mezitím nahoru, dražší elektrika, barvy a vůbec všechno, ale počítej že 40 000.- i s nachystáním dáš:nevim

pokud to teda nechceš od nějakýho \"stodolníka\" kterej Ti to udělá za 25 000.- a pokud nejseš znalec tak to stejně nepoznáš:D:aut

[upravil dne 18/2/10 Šalda]

Odesláno

Stodolnikov nejakych poznam, ty by to s prehladom spravili za 20 tis. SK , mozno aj menej :)

Odesláno

K nám jezdili \"stodolníci\" na opravy svých \"perfektních\" autolaků:D:P

Ale je fakt že jsem taky znal pár \"stodolníků\" kteří práci odvedli dokonale;)

Odesláno

Kdysi mi jeden člen klubu z Ostravy nabízel celolak na 309ku za 5 - 10 000,- Kč (ale neměl jsem dostatek odvahy kvalitu jeho lakýrníka zkoušet).

cenu 50 tKč jsem nestřelil od boku - vycházel jsem z toho, že nastříkání mé 406ky mi bylo před časem nabízeno kolem 40 - 50 tKč (nešel jsem do toho).

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

K nám jezdili \"stodolníci\" na opravy svých \"perfektních\" autolaků:D:P

Ale je fakt že jsem taky znal pár \"stodolníků\" kteří práci odvedli dokonale;)

No jeden byvali spoluziak je prave taky stodolnik :D Striekal mi na punte zadny blatnik a strechu ... Strechu spravil paradne, nemal som s tym rok problem (pritom hovoril ze tu nevie ako sa vydari) a tam co mi robil ten blatnik tak to po cca pol roku zacalo v mieste kitovania praskat ....

Takze tak, ale dal som mu za to je 500 Sk + par dcl barvi som kupoval :D Bola to grafitova metaliza ...

Odesláno

Já jsem auto včera, nebo kdy, už to mám pomíchané.... vezl na celolak. mám to spočítané na cca 20 - 25 000

Ale s tím, že jsem ho komplet odstrojil doma.

Odesláno

no a to je to na autě je potřrřeba zadělat tupky od kamínků a udělat celolak,střecha není potřeba a jak píšu,chtěl by jsem jen z venku,tak by se nějaké velké odstrojování nekonalo,dirky atd si zakytuju a zabrousím sám,lakovat by jsem si to mohl klidně sám,ale není kde.Ono je to různá jel jsem do lakovny,kde mi řekli 15 není zádná změna barvy,pak byl taky servis,kde miřekli 35 a ještě dělali jak je to málo,že mám auto za milion (takové lidi miluju blbci) ,tak co jsem čekal.No každej je různej,ale když už do toho auta investuju (těsnění,hadičky,kotouče atd. ) tak ať vypadá i zvenku jak nová,nárazník z new modelu,ještě předělat ty led ve světlech a dnes dodělám snad budíky,klimu atd bílá barva ala audi A6.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...