Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nekdo mi auto kopletne postrikal nejakou ziravinou, nezustal jedinej dil netknutej (zkoumali to i lide z Boleslavi ze Skodovky). Nemel jsem jinou moznost, pojistovna to zaplatila. Platil jsem jen 13 tisic spolucast. Auto bylo krome palubky kompletne odstrojene protoze to zateklo i mezi dvere do ramu. Nastesti vse slozili zpet kvalitne, takze nic nevrze. Dostat toho mizeru do ruky tak ho asi uskrtim. Aspon mam novej lak.

Odesláno

Tak to potom jo:super To bych to asi taky dal do autorizáku, když by mě to stálo jen 13t:aut

Tak mě napadá, to je docela dobrej nápad, polít si sám auto nějakým bordelem a nechat si to na pojistku nalakovat:aut

Tím ale nechcu říct že si to CNA udělal sám naschvál, jen si to budu pamatovat až budu chtít novej lak:aut

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Tak to potom jo:super To bych to asi taky dal do autorizáku, když by mě to stálo jen 13t:aut

Tak mě napadá, to je docela dobrej nápad, polít si sám auto nějakým bordelem a nechat si to na pojistku nalakovat:aut

Tím ale nechcu říct že si to CNA udělal sám naschvál, jen si to budu pamatovat až budu chtít novej lak:aut

Nebyla to takova legrace, protoze to auto jsem tam musel dat a jestli to zaplati pojistovna se chvilku cekalo, nebylo to jiste. Jinak bych si to dal cele sam. Auto bylo na leasing a lak perfektni, takze to spise pekne nastve. Jo a uz jsem potkal v Praze uplne stejne znicene jine auto i stejna barva tekutiny.

Odesláno

Byla to nejaka cira tekutina, takze zpocatku nebylo nic videt. Postupne se objevily sede fleky a behem mesice to nejak zreagovalo do tmave modre. Jako kdyz to podelaji ptaci co zobali boruvky. Byla uplne pryc vrchni vrstva laku.

Odesláno

Záleží, jestli je nutné lakovat všechno. V Dolním Třešňovci u Lanškrouna lakují asi 3000 za díl, kdybys měl jen 3 díly, tak by to šlo. A poznat to není, dělají dobře. Pro Tebe trochu z ruky.

[upravil dne 19.2.2010 P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...