Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

FrantaCV: no doufam že to nechceš připojit jenom přes relátka, to by ti pak blikaly i mlhovky :-D . No každoádně to bude muset být obvod pro každou mlhovku zvlášť a taky se musí vyřešit ochrana před přepětím pokud budou zapnutý mlhovky natvrdo, ale to vyřeší jedno rozepínací relé.

K tomu odkazu..... ono je celkem jedno jestli si to koupíte nebo uděláte, každopádně podle mě ani s jedním neprojdete na STK takže u obojího to budete muset dávat pryč nebo vyhledat jinou cestu :-).

Odesláno
Proč 10.000,- ??????? toto http://www.cybertronic-labs.cz/product/detail?id=110 vyjde i ze snímačem uhlu natočení volantu tak na 2000,- a montáž zvládne zručný elektrikář..... když se podíváš na pdf. návod tak tam je přesný popis jak to funguje i v závislosti na rychlost...... no já si to kupuji...... a namontovat to už je brnkačka

Přema dej pak vědět jak to šlape :papa

Odesláno
Proč 10.000,- ??????? toto http://www.cybertronic-labs.cz/product/detail?id=110 vyjde i ze snímačem uhlu natočení volantu tak na 2000,- a montáž zvládne zručný elektrikář..... když se podíváš na pdf. návod tak tam je přesný popis jak to funguje i v závislosti na rychlost...... no já si to kupuji...... a namontovat to už je brnkačka

V tom návodu je \" Řídící jednotka CLM nemá žádný signál o rychlosti ani o natočení

volantu, neboť se jedná o univerzální modul. Zisk takových signálů by mohl být značně problematický.\" a dále \"Corner Light by neměl být aktivní při vyšších rychlostech než 40Km/h.\" Ten volant se řeší tím snímačem natočení ale jak vyřešit aby se to vyplo při vyšší rychlosti

Odesláno

rodito a prečítal si si aj toto v tom manuáli.

V neposlední řadě je i podmínka dostatečného natočení volantu na příslušnou

stranu. Pojmem dostatečné lze chápat to, že volant musí být natočen alespoň o 40°. Tím je zajištěna i

rychlostní podmínka, neboť uvedené natočení volantu nedovoluje pohodlné odbočení.

Odesláno

Judes: přesně tak:papa:papa

Rodito:nevím proč to tady píšu že v pdf. návodu když si ho tady lidi nestáhnou a nepřečtou a potom tu píší kydy. Ono se to nevypne jen při vyšších rychlostích neotočíš volant o 40°....to by si šel totiž asi přes budku:D:D

Odesláno

No s tím STK nevím, jakmile to nebude mít homologaci a zároveň to nebude od STK na autě schválené a myslím že i zapsané v techničáku tak by to mělo být hodnoceno jako nepovolená úprava vozidla. Takhle se to řeší myslím i například se zadním spoilerem, který homologovaný by měl být zapsaný v techničáku v kolonce jiná výbava. Ovšem málo kdo to ví a málokdo to řeší a to i u STK pokud to není nějaké monstrum na autě. Jestli se pletu tak mě opravte, ale vím, že jsem si jednou nechával zapsat dodělávanou klimatizaci.

Odesláno

A myslíš že technici ví že toto auto to od výroby neumí?Dneska už to má kdejaké novější auto......a přece se může výbava lišit i u stejného auta a tudíž i u systémech bezpečnosti.....

A kdo se bojí nesmí do lesa......:D:D:D

[upravil dne 21-1-11 17:41 Přema]

Odesláno

Rodito:nevím proč to tady píšu že v pdf. návodu když si ho tady lidi nestáhnou a nepřečtou a potom tu píší kydy. Ono se to nevypne jen při vyšších rychlostích neotočíš volant o 40°....to by si šel totiž asi přes budku:D:D

To s tým volantom je riadna blbosť. Přema otoč volant o 40 stupňov a pozri na kolesá ti ručím, že cez žiadnu budku nepôjdeš. Kolesá sa ledva pohnú.

Odesláno

Přema: Proto jsem psal že to dneska stejně nikdo neřeší a to ani na STK. To jenom kdyby si někomu ležel v žaludku a hledal by nějakou záminku, může to použít. Ale to se týká tak jednoho procenta z nás a já tam zaplaťpánbůh nepatřím :roker .

Jo a když už jsme u těch světel, koukal jsem že 508čka má samorozsvěcení dálkových světel a používá na to zas další čidlo, který při určité intenzitě světla ty dálkovky vypíná. Další věc, kterou může někdo vymyslet i když to bude už asi trochu větší oříšek :-) . No každopádně zatím si umím dálkovky pustit sám tak je to dobrý :-).

Odesláno

Přema: já ten manuál přečetl, jen jsem si nedal do souvislosti to natočení s rychlostí. Těch 40° je asi opravdu dost málo :myslim

Určitě dej vědět co ti odepsali :papa

Odesláno

Citace:

Já:

Dobrý večer.....budu sledovat Váš web a počkám na snímač natočení

volantu......

Jen si myslím a je to jen má myšlenka jestli není kvůli rychlostní

podmínce málo 40° potřeba natočení volantu aby se aktivovala

příslušná mlhovka.......u 40° natočení volantu se kola sotva

pohnou.......spíš si myslím něco kolem 90°

Odpověd:

Děkuji za postřeh, ano i tohle je v úpravách. Děkuji Letocha

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dnes sem jim zrovna psal meila.....psal mi hned že zjistí jak to s tím SAS snímačem je.......zatím ale v nabídce ten snímač není......bez toho snímače to nekupuji...bo chci at to funguje na 100%.....

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak to trochu oživím......coorner namontovaný zatím bez senzoru natočení volantu....(ten až zítra) vše funguje....ale.......při každém zapnutí blinkru auto hlásí prasklou žárovku mlhovky......nemilé....asi to budu muset eliminovat nějakým zátěžovým modulem ...... nebýt toho že auto hlásí prasklé žárovky tak zatím spokojenost.....

Odesláno

jj, to samé dělá i mě ... :P

ale ne při každém pouití blinkru, ale jen jednou když nastartuju, pak už je klid

[upravil dne 2/4/2011 20:29 kveton]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...