mr.SM Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Snad to odsouhlasi. Ja jsem pro... http://zpravy.idnes.cz/ridici-zrejme-povinne-obuji-zimni-pneumatiky-po-celem-cesku-plz-/domaci.asp?c=A100131_195949_domaci_iky Citovat
Medvěd Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Dlouhodobě si taky přeju, aby byly zimní gumy v zimě povinné - uvidíme, jaký paskvil se zase našim \"představitelům\" povede za pomoci různých pozměňovacích návrhů schválit. Citovat
tomike Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Za mna rozhodne ano. [upravil dne 1.2.2010 tomike] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Ved to je to iste, co u nas Dokonale to ale neni. Nakolko zakon urcuje, ze zimne pneu musite mat len pokial je na vozovke suvisla vrstva snehu alebo ladu ... Pokial vsak snezi, a niketo ide s letnakmi po hlavnej dobre nasolenej ceste, tak mu nemozu nic ... Pretoze to neni suvisla vrstva snehu. Alebo napr muze byt -15, a on muze jit na letnich, kdyz bude cesta sucha ... Proste tak vsemocny zakon to neni, a vela ludi vidim i u nas dale jezdit na letnich. Kamaradi policajti se stezujou, ze tezko se zase dohadat, co je suvisla, a co ne vrstva snehu ... Takze tak ... Citovat
vendelinek Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Taktéž jsem pro,hlavně aby to schválili:super Citovat
BV406 Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 za me taky pro, nevidim v prezuti problem a kdo na to nema, tak at nejezdi ... nekteri lide setri na nespravnych mistech ... Citovat
Ajdamek Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Pokud bude povinnost na sněhu a ledu, tak s tim plně souhlasím. Ale s tou předpovědí počasí mi to přijde dost úsměvný Hlavně aby to nedopadlo tak, že začne lehce chumelit a klucí to budou sbírat za první zatáčkou Citovat
John Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Rozhodně pro... už leta řikám.. že ten kdo jezdí v zimě na letních tak ohrožuje nejen sebe ale i ostatní... :bojim Citovat
oddie Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Ono je to stejně fuk. Bouraj především nesoudní magoři, co mají pocit, že když mají zimáky, že mohou jet jak za sucha. A v tom se nezmění nic. Pokud bude zákon, že povinnost je mít zimáky když je sníh, led a sračky, místo nesmyslnýho vymezení datem, kdy už je klidně 20° nad nulou, jen dobře, ale že by kvůli tomu ubylo bouraček a nebezpečných situací nečekejte. Citovat
mr.SM Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 No datumove omezeni mi prijde taky jako blbost. Spise bych uvedl teplotni rozmezi, Treba pokud je min jak 5°C sup na auto zimaky. Ja na nich jezdim od pulky rijna, a myslim ze je to tak spravne... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Původně zaslal: mr.SM No datumove omezeni mi prijde taky jako blbost. Spise bych uvedl teplotni rozmezi, Treba pokud je min jak 5°C sup na auto zimaky. Ja na nich jezdim od pulky rijna, a myslim ze je to tak spravne... To by uz len bola blbost jak mraky ... Podla teploty To co maju u vas schavlovat, je u nas uz schvalene, nezmenilo sa tym absolutne nic, ludia na letnych jazdia kludne dalej, pretoze naozaj vsetci dobre vieme, ze v meste na hlavnych tahoch sa hned soli, a uz to neni suvisla vrstva snehu. Navyse policajty to prd kontrolujou, ked snezi, ani nevylezou z auta ... Citovat
Mišak Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Blbost ale můj malý názor to stejně nezmění.Nechápu proč by lidi ve velkých městech měli jezdit povinně na zimních, když zimu znají akorát z fotek. Doma jsme všechny auta přezuli.Sám jsem jezdit do začátku ledna na gumách co zimní moc nepřipomínali.Když vím že s autem jezdím 25km do práce a 25km domů a nepřekonávám metry sněhu tak proč né?Radši pojedu na sjeté gumě opatrně a z rozmyslem než nějaký kretén na \'\'nových\'\' zimních jako nemyslící debil:super:P;) Citovat
Šalda Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Souhlasím s Johnem, řekl to naprosto přesně:potlesk, nejde o mě, sám ať si klidně rozbiju držku a auto, ale ohrožuju další účastníky provozu, proto by měly být povinný zimní kola, jen se divím šoférům co k nám každej den jezdí do hokny že jezdí stále na letních:bacha Citovat
mr.SM Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 Původně zaslal: Mišak Když vím že s autem jezdím 25km do práce a 25km domů a nepřekonávám metry sněhu tak proč né?Radši pojedu na sjeté gumě opatrně a z rozmyslem než nějaký kretén na \'\'nových\'\' zimních jako nemyslící debil:super:P;) Jo a z rozmyslem ktera se jmenuje nahoda ti to ujede sestrelis nekoho a co potom? Do me to nekdo napasovat a ja zjistit ze je na letnakach tak ho :bacha:bacha Btw: to rovnou muzes rict ze jedes do prace jenom 25km, tak proc si nedat pivko. Podle me je to jako prast a uhod, tedy naprosto to same tvrzeni... [upravil dne 1.2.10 mr.SM] Citovat
Chepp Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 taky dam za zimaky... mam sebe i sve blizke dost rad. Citovat
peugeot09 Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Určitě souhlas. Na letních si můžete blbnout třeba na zasněženém letišti, tam je to vcelku legrace, maximálně zapadnete, nebo skončíte v poli, ale takové auto nemá v běžném provozu co dělat. Vím, o čem mluvím. [upravil dne 1/2/10 peugeot09] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.