Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dlouhodobě si taky přeju, aby byly zimní gumy v zimě povinné - uvidíme, jaký paskvil se zase našim \"představitelům\" povede za pomoci různých pozměňovacích návrhů schválit.

Odesláno

Ved to je to iste, co u nas :)

Dokonale to ale neni. Nakolko zakon urcuje, ze zimne pneu musite mat len pokial je na vozovke suvisla vrstva snehu alebo ladu ...

Pokial vsak snezi, a niketo ide s letnakmi po hlavnej dobre nasolenej ceste, tak mu nemozu nic ... Pretoze to neni suvisla vrstva snehu. Alebo napr muze byt -15, a on muze jit na letnich, kdyz bude cesta sucha ... Proste tak vsemocny zakon to neni, a vela ludi vidim i u nas dale jezdit na letnich.

Kamaradi policajti se stezujou, ze tezko se zase dohadat, co je suvisla, a co ne vrstva snehu ... Takze tak ...

Odesláno

Pokud bude povinnost na sněhu a ledu, tak s tim plně souhlasím. Ale s tou předpovědí počasí mi to přijde dost úsměvný :D Hlavně aby to nedopadlo tak, že začne lehce chumelit a klucí to budou sbírat za první zatáčkou :bacha

Odesláno

Ono je to stejně fuk. Bouraj především nesoudní magoři, co mají pocit, že když mají zimáky, že mohou jet jak za sucha. A v tom se nezmění nic. Pokud bude zákon, že povinnost je mít zimáky když je sníh, led a sračky, místo nesmyslnýho vymezení datem, kdy už je klidně 20° nad nulou, jen dobře, ale že by kvůli tomu ubylo bouraček a nebezpečných situací nečekejte.

Odesláno

No datumove omezeni mi prijde taky jako blbost. Spise bych uvedl teplotni rozmezi, Treba pokud je min jak 5°C sup na auto zimaky. Ja na nich jezdim od pulky rijna, a myslim ze je to tak spravne...:myslim

Odesláno
Původně zaslal: mr.SM

No datumove omezeni mi prijde taky jako blbost. Spise bych uvedl teplotni rozmezi, Treba pokud je min jak 5°C sup na auto zimaky. Ja na nich jezdim od pulky rijna, a myslim ze je to tak spravne...:myslim

To by uz len bola blbost jak mraky ... Podla teploty :(

To co maju u vas schavlovat, je u nas uz schvalene, nezmenilo sa tym absolutne nic, ludia na letnych jazdia kludne dalej, pretoze naozaj vsetci dobre vieme, ze v meste na hlavnych tahoch sa hned soli, a uz to neni suvisla vrstva snehu.

Navyse policajty to prd kontrolujou, ked snezi, ani nevylezou z auta ...

Odesláno

Blbost ale můj malý názor to stejně nezmění.Nechápu proč by lidi ve velkých městech měli jezdit povinně na zimních, když zimu znají akorát z fotek. Doma jsme všechny auta přezuli.Sám jsem jezdit do začátku ledna na gumách co zimní moc nepřipomínali.Když vím že s autem jezdím 25km do práce a 25km domů a nepřekonávám metry sněhu tak proč né?Radši pojedu na sjeté gumě opatrně a z rozmyslem než nějaký kretén na \'\'nových\'\' zimních jako nemyslící debil:super:P;)

Odesláno

Souhlasím s Johnem, řekl to naprosto přesně:super:potlesk, nejde o mě, sám ať si klidně rozbiju držku a auto, ale ohrožuju další účastníky provozu, proto by měly být povinný zimní kola, jen se divím šoférům co k nám každej den jezdí do hokny že jezdí stále na letních:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Mišak

Když vím že s autem jezdím 25km do práce a 25km domů a nepřekonávám metry sněhu tak proč né?Radši pojedu na sjeté gumě opatrně a z rozmyslem než nějaký kretén na \'\'nových\'\' zimních jako nemyslící debil:super:P;)

Jo a z rozmyslem ktera se jmenuje nahoda ti to ujede sestrelis nekoho a co potom?

Do me to nekdo napasovat a ja zjistit ze je na letnakach tak ho :bacha:bacha:bacha

Btw: to rovnou muzes rict ze jedes do prace jenom 25km, tak proc si nedat pivko. Podle me je to jako prast a uhod, tedy naprosto to same tvrzeni...

[upravil dne 1.2.10 mr.SM]

Odesláno

Určitě souhlas. Na letních si můžete blbnout třeba na zasněženém letišti, tam je to vcelku legrace, maximálně zapadnete, nebo skončíte v poli, ale takové auto nemá v běžném provozu co dělat. Vím, o čem mluvím. ;):mad:

[upravil dne 1/2/10 peugeot09]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...