Xaverious Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Zdarek kluci Jedu za 14 dni do chorvatska a budu muset taky vymenit zadni napravu. Uz mi to lezi. Nasel jsem na netu stranky firmy http://www.autodomin.cz/index.php?id=repase〈=cz ....jaky mate s ni zkusenosti ? Nedelal jste nekdo u nich vymenu ? Dik za rady .. Citovat
Xaverious Odesláno 9. září 2004 Autor Odesláno 9. září 2004 to ja vim ..ale koukam i po jinejch variantach .. Citovat
Medvěd Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Nechci Ti kazit radost, ale repase za 7000,- kč je standartní cena a Humpolec je100 km od Prahy - tudíž proč se hnát z Bolky až do Humpolce, když mám cestou servis s prokazatelnými zkušenostmi s repasemi náprav ( x členů p-clubu tam už nápravu na repasi mělo a v podstatě vždy bez problémů) Citovat
Xaverious Odesláno 9. září 2004 Autor Odesláno 9. září 2004 Ok ..Ty jsi od Vasendy ? Potreboval bych to pristi tyden .. Citovat
Vvitty Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Napsán autorem Xaverious Ok ..Ty jsi od Vasendy ? Potreboval bych to pristi tyden .. zvedni telefon a objednej se cislo je v levem hornim rohu teto stranky... Citovat
Luger Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 Napsán autorem Xaverious Ok ..Ty jsi od Vasendy ? Potreboval bych to pristi tyden .. Ty jsi prej od Vašendy :D Tak už nejen Oddie Citovat
lexa Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 :D:D:o:P A jiní placení agenti s nápravami na Peugeot.:D:D:D:P:P:o:papa Nepatříš k nim taky?:D:D:papa Citovat
Xaverious Odesláno 10. září 2004 Autor Odesláno 10. září 2004 jdu na to. Snad ma Vasenda misto.;) Citovat
Garfield Odesláno 13. září 2004 Odesláno 13. září 2004 Napsán autorem Xaverious jdu na to. Snad ma Vasenda misto.;) Ne, k Vašendovi se teď neobjednávej, nemá čas, musí mi udělat ze dvou 205-tek jednu luxusní, 205 VGD, a chci to mít do nejdřív, a ta tvoje náprava by jim zabrala moc času, kdyby ses jim tam vecpal! :D:D Ne, to byl fór, samozřejmě jim zavolej, můžu jen doporučit, už mi dělali na 205 i 306 ledacos a tu zadní nápravu na 306-ce taky, a vždycky spokojenost, s cenou i přístupem. Taky už se sice vyskytla chybka, ale rychle a přátelsky se to vyřešilo, a když je nouze, nezabouchnou ti vrata s tím, že už je tolik a tolik hodin a jim padla, ale pomůžou ti. Tak, sakra, právě jsem se odhalil jako další člen klubu agentů placených Vašendou a utajených spoluvlastníků jeho servisu :D:D:D:D Citovat
Xaverious Odesláno 17. září 2004 Autor Odesláno 17. září 2004 Tak zadni napravu mam hotovou. Nakonec to odnesli kluci v servisu....dojeli do toho Humpolce ( pry uz tam parkrat byli). Doufam ze to bude v pohode Ted me zas zlobi predek ..porad tam neco boucha a ja nevim co mam s tim delat. ..poloosy jsou novy, silenbloky na motoru a prevodovce taky.. kosti taky .loziska novy, kotouce nevy ...uz nevim co by tam mohlo bejt. Citovat
Fx Odesláno 17. září 2004 Odesláno 17. září 2004 ...boucháš? (otazka renomovaneho prazskeho fetaka)... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.