Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nechci Ti kazit radost, ale repase za 7000,- kč je standartní cena a Humpolec je100 km od Prahy - tudíž proč se hnát z Bolky až do Humpolce, když mám cestou servis s prokazatelnými zkušenostmi s repasemi náprav ( x členů p-clubu tam už nápravu na repasi mělo a v podstatě vždy bez problémů)

Odesláno
Napsán autorem Xaverious

Ok ..Ty jsi od Vasendy ? Potreboval bych to pristi tyden ..

zvedni telefon a objednej se ;)

cislo je v levem hornim rohu teto stranky... ;)

Odesláno
Napsán autorem Xaverious

:) jdu na to. Snad ma Vasenda misto.:D;):P

Ne, k Vašendovi se teď neobjednávej, nemá čas, musí mi udělat ze dvou 205-tek jednu luxusní, 205 VGD, a chci to mít do nejdřív, a ta tvoje náprava by jim zabrala moc času, kdyby ses jim tam vecpal!

:D:D:D Ne, to byl fór, samozřejmě jim zavolej, můžu jen doporučit, už mi dělali na 205 i 306 ledacos a tu zadní nápravu na 306-ce taky, a vždycky spokojenost, s cenou i přístupem. Taky už se sice vyskytla chybka, ale rychle a přátelsky se to vyřešilo, a když je nouze, nezabouchnou ti vrata s tím, že už je tolik a tolik hodin a jim padla, ale pomůžou ti.

Tak, sakra, právě jsem se odhalil jako další člen klubu agentů placených Vašendou a utajených spoluvlastníků jeho servisu :D:D:D:D:D :papa

Odesláno

Tak zadni napravu mam hotovou. Nakonec to odnesli kluci v servisu....dojeli do toho Humpolce ( pry uz tam parkrat byli). Doufam ze to bude v pohode :) Ted me zas zlobi predek :(..porad tam neco boucha a ja nevim co mam s tim delat. ..poloosy jsou novy, silenbloky na motoru a prevodovce taky.. kosti taky .loziska novy, kotouce nevy ...uz nevim co by tam mohlo bejt.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...