jack 306 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 no ale taky by se auto němělo roztlačovat z toho důvodu že když roztlačujete a nejde jiskra tak palivo jde do výfuku a následně to může zničit katalyzátor Citovat
MatrixChose Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Takhle můžeš svíčky uchlastat i normálně. Citovat
hnusoba Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 No ale to je dosť nebezpečné roztláčať benzín s úplne vybitou batériou.... Mám tam trojku a nie a nie nabehnúť motor lebo riadiaca jednotka nemá dotatočné napätie, zrazu riadiaca jednotka otvorí vstrek a pustí benzín, hodí iskru a môže z toho byť riadne šklbnutie... Zažil som už také roztláčanie na autách s rozvodovou reťazou a niekedy to boli riadne šklbnutia, pri remeni by som niečo také neskúšal. Citovat
hnusoba Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Původně zaslal: jack 306 no ale taky by se auto němělo roztlačovat z toho důvodu že když roztlačujete a nejde jiskra tak palivo jde do výfuku a následně to může zničit katalyzátor To platilo pri karburátorových motoroch si myslím, veď keď nemá riadiaca jednotka napätie na to, aby dala impulz zapaľovaciej cievke tak nebude mať ani napätie na otvorenie vstrekovačov. Citovat
Fr3sh Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Paneboze prominte, ale co je za blbost aby ste benzina nemohli roztlacit?...Naftu ano, protoze tam jsou vyssi tlaky, tim padem opravdu hrozi k preskoceni remene, ale benzin se neresi. Automat to neni tak co to resit?...slysel jsem uz dost, ale toto?...:X Citovat
Kekros Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Nám ve škole říkali po 200 metrech nechat půl hodiny odpočinout [upravil dne 28/1/10 Kekros] Citovat
BV406 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 naseho firemniho Partnera s motorizaci 1.9D, rv2000 jsme museli park takhle dvakrat roztlacovat, tedy spise roztahovat, motor mel slabe tlaky a v zime rano, kdyz bylo hodne pod nulou proste nechyt ... konec kolega dorazil s druhym, hodili jsme ho na lano, vyjeli na misteckou v ov, rozjeli to na 80 a ja jsem tam pomalu hazel patou rychlost ... naskocil ale u sveho auta bych si to nelajz Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 No jedna se o to, ze to v planu nemam ... Ale kamarad ma volnou chatu na Orave, je to trocha od civilizacie, a neni tam ani elektrika... Tj kuri sa klasickym drevom, petrolejky a to je vsetko ... Mozna tam k nemu pojedeme, a dost to vyzera, ze iba jedno auto, a to moje ... Tam byvaju trocha jiny minusi, trocha vic snehu atd .... Neni vubec jiste, ci tam pojedu , tak proto se ptam. Baterka ma uz 4 roky, sem tam pri vetsi zime pocut ze sa trapi, ale inac slape OK ... Samozrejme ze by som ju pred tym nabil, atd ... Len proste sem chtel byt pripravenej na to, ze co kdyby ... Mozna tam ani nepojedeme... Otazka bola preto, lebo je to cca 12 km od civilizacie, nikoho ineho tam nepozname, a ani nevim, kto by tech 12 kilaku do tech zaveju s autem dobrovolne jel, takze kabely a kamaradi mi budou asi k hovnu Skorej som rozmyslal, ci nebude lepsie po prichode baterku vymontovat, a dat ju dovnutra do tepla, co vy na to ? To by pak nemusel byt problem ... Citovat
Benžík Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 405 1,9d jsem obcas musel roztlacit z kopce. Byl mraz a starter tocil strasne pomalu a nechytlo to, mel jsem vyzkouseny ze to pri -15 nechytne a vybije se baterka. Na kopci jsem nazhavil, nechal to trosku rozjet, zaradil 3 a zacal startovat starterem a pritom pomalu poustel spojku. Vzdy to chytlo po par metrech, nikdy se tomu nic nestalo, musel jsem to podstoupit tak 10krat za zimu. Nakonec stacilo vymenit olej, 10w40 misto 15w40 a bylo to ok. Tuhnul olej a kvuli tomu to starter neroztocil dost rychle. Citovat
MatrixChose Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Lubk0: ta baterku dovnitř je určitě dobrej nápad Benžík: není náhodou 15w hustější? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 JJ 15W je v zime hustejsi ako 10 W Tak to asi spravim tak, to mne napadlo az nakonec... Baterku asi vymontuju ( nemam v aute nic co by se bez elektriky nezaobeslo, krom centralu) , hodim do nadrze nejake aditivum, a baterku do dam do chaty do tepla ... Zas kdyby mne skocili rozvody, tak muj motor se na inzeratech hyba okolo 3-5 tisic Oddie mi ho dokonce ponukal za 2 jku Tak az tak nakladne by to nebylo Citovat
Qcko Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Akumulator v teple je to najrozumnejsie co mozes spravit + koberec cez celne sklo a ak je chata niekde od ludi, tak by som ani nezamykal dvere Citovat
BOSSCZ Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 1.4ku klidne roztlač kdyby to preskocilo tak za par eur koupis novou Citovat
Fusion Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Původně zaslal: BV406 naseho firemniho Partnera s motorizaci 1.9D, rv2000 jsme museli park takhle dvakrat roztlacovat, tedy spise roztahovat, motor mel slabe tlaky a v zime rano, kdyz bylo hodne pod nulou proste nechyt ... konec kolega dorazil s druhym, hodili jsme ho na lano, vyjeli na misteckou v ov, rozjeli to na 80 a ja jsem tam pomalu hazel patou rychlost ... naskocil ale u sveho auta bych si to nelajz A přitom stačilo seštelovat ventily Citovat
tbarth Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Benžík byl asi špatně pochopen, ale napsal to správně - nahradil starý olej 15W40 (hustější) olejem 10W40 (řidší), a tím předešel zmíněnému problému. Citovat
pastorek Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Původně zaslal: ozzy56 alternátor při roztahování vyrábí proud--může trvat taky několik desítek metrů,než tu úplně vybitou baterku \'\'oživí\'\' Dovolím si nesúhlasiť. Alternátor vyrába prúd iba ak má pod napätím budiace vinutie a to je pri úplne vybitej baterke nemožné. Jedine ak to bolo myslené že pre štartovanie je už vybitá ale ešte má trochu energie na budenie alternátora a zapaľovanie. Původně zaslal: Fr3sh Paneboze prominte, ale co je za blbost aby ste benzina nemohli roztlacit?...Naftu ano, protoze tam jsou vyssi tlaky, tim padem opravdu hrozi k preskoceni remene, ale benzin se neresi. Automat to neni tak co to resit?...slysel jsem uz dost, ale toto?...:X Obávam sa že je jedno či benzín alebo nafta. Štartovaním i roztláčaním otáčaš kľukovým hriadeľom, tam sa prejavia vyžšie tlaky, ale remeň ženie vačku a tej je úplne fuk aké su tlaky vo valcoch. [upravil dne 28/1/10 pastorek] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Tak nevim jak tam bude lidi. Tam je vic chatek, ale cez zimu tam nikdo vecsinou neni. Skor cez leto ... Jak sem psal, neni tam elektrika Ale uplne rad by som sa do takeho vyhnalova dostal Ale mozno ani nepojdem... A auto si urco zamknem Ved tam mam muziku Citovat
Y2K Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 BTW roztlacat auto na snehu tiez neni bohvieco Z vlastnej skusenosti pochopitelne... Citovat
Benžík Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: MatrixChose Lubk0: ta baterku dovnitř je určitě dobrej nápad Benžík: není náhodou 15w hustější? Bylo to mysleny 15w40 vylejt, 10w40 nalejt. [upravil dne 29/1/10 Benžík] Citovat
BV406 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: BV406 naseho firemniho Partnera s motorizaci 1.9D, rv2000 jsme museli park takhle dvakrat roztlacovat, tedy spise roztahovat, motor mel slabe tlaky a v zime rano, kdyz bylo hodne pod nulou proste nechyt ... konec kolega dorazil s druhym, hodili jsme ho na lano, vyjeli na misteckou v ov, rozjeli to na 80 a ja jsem tam pomalu hazel patou rychlost ... naskocil ale u sveho auta bych si to nelajz A přitom stačilo seštelovat ventily ano, mas pravdu !!! byly to ventily s vuli ... ale vis jak, firemni musi jezdit za kazdou cenu , dali jsme to na opravu az po zime .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.