Guest forcee Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Zdravím, možná je to tu řešené ale nějak není čas to hledat, všiml jsem si že se mi ztrácí chladící kapalina, když jsem se podíval pozorněji tak od nádobky dolů po plechu byla vidět stopa po stíkající chladící kapalině, jako by kapalina vytíkala z prostoru pod nádržkou. Je prasklá nádržka, nebo nějaké těsnění, hadice má někdo zkušenost? Citovat
Ondrus23 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 To, jestli máš prasklou nádržku nebo špatny těsnění hadičky Ti takhle nikdo neporadí!!! To musíš vidět ty, od kud to teče. Mně například tekla servokapalina, protože mi špatně těsnila hadička u nádrže, kde to protíkalo. Stačilo přitáhnout škrtící kroužek a byl klid. A nechal sis změřit před zimou fridex?? Jestli Ti třeba nádržka nepraskla mrazem. [upravil dne 28/1/10 Ondrus23] Citovat
Karel99 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 presne jak pise Ondrus23, to musis videt sam. A pro priste by sis mohl dat trochu prace s nazvem tematu, ono \"Prosim o radu\" je dost hloupy nazev, to tu vetsinou vsichni prosi o radu Citovat
jofo Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 nastartum motor, nechaj zohriat nech to natlakuje a pozeraj kadial to slzi. Uvidis kadial to tecie. Moze byt len povolena hadica, ale aj prasknuta nadrzka. Citovat
Kawa Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 No vzhledem k tomu jaký tyhle auta umí mít problémy tak tohle mi příjde jako sranda. A jak píšou výše je to pohledová záležitost.Zkrátka pídit se a hlavně to hlídat aby to člověk někde neuvařil - to je pak zpravidla těsnění pod hlavou a s tím spojený práce a náklady a................................................. Citovat
pastorek Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: AnotherOne Alebo netesné viečko nádobky. To akurát nie. Tieklo iba pri plnej nádobke a nevytvoril by sa tlak. Súhlasím s jofom. Nechať zohriať aby sa natlakovala sústava o pozerať odkiaľ to slzí. Citovat
AnotherOne Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 A keď je prasknutá nádržka alebo tesnenie ko sa tlak vytvorí? A ako vieš že ho tam vôbec má? [upravil dne 29.1.2010 AnotherOne] Citovat
pastorek Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Keď je prasknutá nádržka tak sa prasklina tlakom otvorí. Obdobne to platí i o tesnenie. Voda pod tlakom skôr prenikne okolo tesnenia. Píše \"jako by kapalina vytíkala z prostoru pod nádržkou\" a to vylučuje viečko ktoré je hore a bolo by vidieť stopy už ud neho. Pýtajúceho nepovažujem za de..la aby sa pýtal prečo mu tečie voda keby mal plnú nádržku a bez víčka. Citovat
AnotherOne Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Pýtajúceho za debila nepovažujem ani ja. To že je nádržka plná a bez viečka si napísal ty. Keď je viečko netesné voda vrie pri nižšej teplote a automaticky sa zo systému stráca. To že sú nejaké stopy na spodku nádržky nie je smeradajné, kvapalina sa tam mohla dostať pri dolievaní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.