Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi,

asi už miz prodejců náhradních dílů jebne...

jsou plechařina, skla a základní podvozkové díly, nárazníky a pod. shodné na SW a Combi???

Včera mě odzbrojily v prodejně dílů, prý je v tom rozdíl, ať se rozmyslím a poslali mě do řiti...

Podle mě je to totéž auto s jinou podlahou v kufru, ale kastle je stejná - jde mi o 5té dveře a nárazník. Expert s Fobií se zkusil navěsit na tažné a trochu to přepísk...

( já odjel, on ne :aut )

Odesláno

Stačí pátrat v serviceboxu, co jsem se díval tak na kombi nebo SW je nárazník nebo páté dveře pro starý i restyl pod stejným objednacím číslem. Tedy jsou stejné.

Odesláno

jen jsem si potřeboval ověřit kvalitu a inteligenci prodejce, zjevně je mizivá. Prý na SW je všechno o 50% dražší.... ach jo, tohle je možný jen v Čechách...

Odesláno
Původně zaslal: twoolf

jen jsem si potřeboval ověřit kvalitu a inteligenci prodejce, zjevně je mizivá. Prý na SW je všechno o 50% dražší.... ach jo, tohle je možný jen v Čechách...

To co Ti povedal ten predavac je blbost. 307 SW a 307 Break su okrem kufra, strechy a zakladnej vybavy uplne identicke auta.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...