twoolf Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Ahoj lidi, asi už miz prodejců náhradních dílů jebne... jsou plechařina, skla a základní podvozkové díly, nárazníky a pod. shodné na SW a Combi??? Včera mě odzbrojily v prodejně dílů, prý je v tom rozdíl, ať se rozmyslím a poslali mě do řiti... Podle mě je to totéž auto s jinou podlahou v kufru, ale kastle je stejná - jde mi o 5té dveře a nárazník. Expert s Fobií se zkusil navěsit na tažné a trochu to přepísk... ( já odjel, on ne ) Citovat
ROpa Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 mozno ti toto pomoze http://magazin.auto.cz/predstavujeme/peugeot-307-sw-a-307-break-neni-kombi-jako-kombi.html Citovat
Midloch Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Stačí pátrat v serviceboxu, co jsem se díval tak na kombi nebo SW je nárazník nebo páté dveře pro starý i restyl pod stejným objednacím číslem. Tedy jsou stejné. Citovat
HonzaZ Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Když dáš VIN, tak se to dá zjistit přesně v service boxu. Citovat
omegaalfa Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 krom podlahy a střechy je to absolutně stejné Citovat
twoolf Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 jen jsem si potřeboval ověřit kvalitu a inteligenci prodejce, zjevně je mizivá. Prý na SW je všechno o 50% dražší.... ach jo, tohle je možný jen v Čechách... Citovat
Sobek Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: twoolf jen jsem si potřeboval ověřit kvalitu a inteligenci prodejce, zjevně je mizivá. Prý na SW je všechno o 50% dražší.... ach jo, tohle je možný jen v Čechách... To co Ti povedal ten predavac je blbost. 307 SW a 307 Break su okrem kufra, strechy a zakladnej vybavy uplne identicke auta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.