Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Máte nejaký typ niečo na zalátanie výfuku.Mal som teraz niečo tuším na krby a podobne na vysoké teploty ale rozsypalo a rozmrvilo sa to díky.Keby som to zavaril len tak nasadené nemalo by to vadiť palivovým hadiciam nie keď to ide stredom?

[upravil dne 27/1/10 salomen27]

Odesláno

Zavařit to jde i na autě, jen měj po ruce mokrej hadr a kýbl s vodou. Pokud to budeš vařit COčkem, tak bez problémů;) Jinak ty tmely na výfuk dtojí za prd, taky jsem jeden zkoušel a vydržel tam do druhýho nastartování (poprvé jsem jen nastartoval a nechal to cca pět minut běžet).

Odesláno

Zavareny to stejne moc dlouho nevydrzi, takze at budes delat cokoliv, nakonec stejne pujdes koupit novej vyfuk. Kdyz to zavaris, chce to ocistit, treba dratenym kartacem a to zavareny nastrikat nakym sprejem kterej vydrzi teplotu vyfuku. Tmel na vyfuku jsem videl, byl na aute z nemecka. Tlumic vyfuku byl obtocenej dratama a zalepenej tmelem.

Odesláno

Jasne že najlepia je výmena ale na chvílu núdzovo to hádam vydrží.Neviem kedy bude prístup k CO-čku tak to budem musieť zavariť obyčajnou oblúkovou zváračkou a dať trochu farby na vysoké teploty.

Odesláno

To víš,že ti to může vydržet zavařené i 3 roky,ale má to své ALE.Záleží kde a jak je prasklý a fakt je nej,CO a to pro to,že když svařuješ čímkoliv tak vyhřeješ okolí sváru,tím poškodíš ůpravu i strukturu materiálu a praskne ti to zase vedle a CO je k okolí sváru šetrnější.Elektrodou většinou propálíš plech a ten uhořívá jak papír.Můžeš to taky celé obalit do nerezu pokud ho máš zadarmo akorát nevím jestli by se ti chtělo dělat s rezonančními přepážkami pokud jsou už vypálené:D.A ti co ti radí vyměnit ho si tímto martýriem už prošli takže ví proč ti to říkají.Je to na tobě .Opravě zdar :).

Jo a barva ůplně každá co jsem vyskoušel do půl roku odešla,pokud to neotryskáš a nenecháš to nanést hliníkem,

[upravil dne 29.1.2010 bara]

Odesláno

musím potvrdit,co píše-bara-, když vyzkoušíš všechny tmely a omotávky na opr. výfuků,zjistíš,že NEJLEVNEJSI a nejrozumnější je výfuk vyměnit...

to samé je s barvama...,buď nerez,nebo šopovat hliníkem:super,nebo koupit nový jako většina motoristů:myslim

Odesláno

Na 405 jsem koupil obycejny vyfuk za 1250, po 4 letech se na nem zacal obevovat rez, pak jsem auto prodal. Pokud za tuhle cenu vydrzi vic nez 4 roky, neni co resit. Trubka od motoru byla taky v haji, tu jsem si svaril z nerezu (TIGem). Samotna nerezova roura stala 800kc.

Odesláno

Pred zimou som dal zavariť dierku pri drziaku,heh v stredu som menil olej a dívam sa,dívam ešte vačšia diera o 5 cm dalej,tak po zime idem vymenit cely vyfuk,už to ma za sebou,je to ešte origo,bude mať 10 rokou v marci. Cena noveho stred+koniec 50€ komplet,zivotnosť od 3 do 5 rokov,ale za tie peniaze nečakam aj tak viac.Na tatkovej oktávii sa menil po piatom roku,a dali tam origo novy nahradny diel,ale nevydrži určite toľko čo ten pôvodný,po tretom roku je už pekne chyteny.

Odesláno

Budem ho brat tu z KNM od Martina Svanu,ma obchodik v byvalej budove SPP,heh a som kukol na tu ponuku co mi dal, tak mi ho dava za 46€,stred+koniec,tiez sa mi to zda malo,vyrobca Polmostrow,povedal ze vydrzi isto 3 roky.Reklamaciu este nemal a preda ich mraky.

Odesláno

Hoši na ty polské výfuky pozor!Já jsem tak jeden koupil na opla a byl jsem z něho na nervy.byl špatně ohnutý a vibroval mě o podlahu,různě jsem to natahoval pružinkama až sem se nasral,řízl to flexou a převařil.Ale je fakt,že 3 roky vydrží.

Odesláno

Hlavně se nedivte, když různě polepujete výfuky a kupujete nejlevnější šunty, že vám to auto pak víc žere a ve výsledku to stojí víc než kdybyste koupili rovnou pořádný, jenom to není hned vidět.

Odesláno

Jo jo co je to dnes ,,pořádný\"?Plech je z číny,drát je z číny a i nakonec to CO bude z číny.Košické železárny vytunelovali Rezéšovci a u nás to s tím válcováním není o nic lepší.Největší výrobci náhrad v automobilismu jsou Italové,ale Poláci jim šlapou těžce na paty.Problém je v neoriginálních matricích a v ojebaném tech.postupu a povrchové ůpravě.Jenže v Německu to má ůspěch jen u Turků a různých emigrantů,protože tolik nevydělávají jako Němci.No a pak je tu ráj ,,východ\"kam to padá jak do žumpy protože s těma platama jsme na tom ještě hůř než ti Turci v německu a vzhledem k tomu,že ač dnes už nezbytnost,pořád je u nás auto přepych,vzhledem k mrzým platům a dokud NEBUDEME brát těch 2000 euro tak to ještě dlouho zůstane.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...