Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lidi máte někdo zkušenosti s výrobou brdových trubiček na 205-pátou.Bylo mi řečeno,že druhovýroba na ně neexistuje a originál je šíleně drahej..Měděný trubičky bych měl,matky použiju staré.Jde mi jen o to jak vyrobit ty dosedací plošky na koncích trubiček...Předem díky za každou radu.

Odesláno

ELÁN A ČAS TI ZÁVIDÍM JÁ TO VYŘEŠIL TÍM,ŽE JSEM SI PĚKNĚ NAŠETŘIL,ZAJEL K VAŠENDOVI,NECHAL SI VYMĚNIT KOTOUČE,DESTIČKY A KOMPLET BRZDOVÝ POTRUBÍ Z OCELI V BUŽÍRCE VČETNĚ HADIC KE TŘMENŮM A lanka od ručky a upozorňuju tě,že jsem se s tim autem musel znovu učit jezdit jak to má vostrý brzdy!Tím chci nadneseně říct,že je to sakra znát.Děláš dobře,že na brzdy neprdíš!:D

Odesláno

No jo koupil jsem ho s karoserií v dost dezolátním stavu.A kdyz jsem zacal brousit spodek a ty trubicky zacaly praskat při lehkém ohnutí pohybu,takže to asi bylo taky za 5minut dvanáct.:o...Ono udělat kasli dát novej lak a potom to rozštípat to bych si to asi hodil:D.

Odesláno
Napsán autorem Majkl

ELÁN A ČAS TI ZÁVIDÍM JÁ TO VYŘEŠIL TÍM,ŽE JSEM SI PĚKNĚ NAŠETŘIL,ZAJEL K VAŠENDOVI,NECHAL SI VYMĚNIT KOTOUČE,DESTIČKY A KOMPLET BRZDOVÝ POTRUBÍ Z OCELI V BUŽÍRCE VČETNĚ HADIC KE TŘMENŮM A lanka od ručky a upozorňuju tě,že jsem se s tim autem musel znovu učit jezdit jak to má vostrý brzdy!Tím chci nadneseně říct,že je to sakra znát.Děláš dobře,že na brzdy neprdíš!:D

Jo, originál je fakt drahej, a navíc na starej typ těžko k sehnání - před 4 rokama jsem se málem zbláznil, než jsem to sehnal. To ještě Vašenda nebyl. U něj je fór v tom, že to potrubí z \"metráže\" vyrábí sám, takže odpadá shánění typů a předraženost - dobrej fígl. ;)

Odesláno

Dostaneš koupit celý trubkový vedení. Je to v krámu, co mají na webu seznam dílů. Najdeš to v hystorii a odkazech. Tam jsou ty trubky na celý auto za 1600.

Odesláno

No já jsem si je dělal sám a jsem spokojen. Koupil jsem od známého příslušnou délku měděné trubky k tomu účelu určené a vypůjčil přípravek na výrobu konců - takový lis. Jeho cena je údajně okolo tisíce korun. Takhle jsem udělal kompletně zadek na 205 a brzdí to jak má a nikde neteče.

Odesláno

Jardaned:Rezavé brzdové trubky nani jen bolest Pežotů.Chlape.

Jo je to výhoda,že má Vašenda přípravek na výrobu potrubí z metráže.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...