montel Odesláno 7. září 2004 Odesláno 7. září 2004 Lidi máte někdo zkušenosti s výrobou brdových trubiček na 205-pátou.Bylo mi řečeno,že druhovýroba na ně neexistuje a originál je šíleně drahej..Měděný trubičky bych měl,matky použiju staré.Jde mi jen o to jak vyrobit ty dosedací plošky na koncích trubiček...Předem díky za každou radu. Citovat
Majkl Odesláno 7. září 2004 Odesláno 7. září 2004 ELÁN A ČAS TI ZÁVIDÍM JÁ TO VYŘEŠIL TÍM,ŽE JSEM SI PĚKNĚ NAŠETŘIL,ZAJEL K VAŠENDOVI,NECHAL SI VYMĚNIT KOTOUČE,DESTIČKY A KOMPLET BRZDOVÝ POTRUBÍ Z OCELI V BUŽÍRCE VČETNĚ HADIC KE TŘMENŮM A lanka od ručky a upozorňuju tě,že jsem se s tim autem musel znovu učit jezdit jak to má vostrý brzdy!Tím chci nadneseně říct,že je to sakra znát.Děláš dobře,že na brzdy neprdíš! Citovat
montel Odesláno 7. září 2004 Autor Odesláno 7. září 2004 No jo koupil jsem ho s karoserií v dost dezolátním stavu.A kdyz jsem zacal brousit spodek a ty trubicky zacaly praskat při lehkém ohnutí pohybu,takže to asi bylo taky za 5minut dvanáct....Ono udělat kasli dát novej lak a potom to rozštípat to bych si to asi hodil:D. Citovat
Jardaned Odesláno 7. září 2004 Odesláno 7. září 2004 Brzd.trubičky v háji to je častá bolest u Pežotů.Já to řešil stejně jako Majkl a jsem s výsledkem plně spokojen.Jó šlajfy,to je důležitá věc. Citovat
Garfield Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 Napsán autorem Majkl ELÁN A ČAS TI ZÁVIDÍM JÁ TO VYŘEŠIL TÍM,ŽE JSEM SI PĚKNĚ NAŠETŘIL,ZAJEL K VAŠENDOVI,NECHAL SI VYMĚNIT KOTOUČE,DESTIČKY A KOMPLET BRZDOVÝ POTRUBÍ Z OCELI V BUŽÍRCE VČETNĚ HADIC KE TŘMENŮM A lanka od ručky a upozorňuju tě,že jsem se s tim autem musel znovu učit jezdit jak to má vostrý brzdy!Tím chci nadneseně říct,že je to sakra znát.Děláš dobře,že na brzdy neprdíš! Jo, originál je fakt drahej, a navíc na starej typ těžko k sehnání - před 4 rokama jsem se málem zbláznil, než jsem to sehnal. To ještě Vašenda nebyl. U něj je fór v tom, že to potrubí z \"metráže\" vyrábí sám, takže odpadá shánění typů a předraženost - dobrej fígl. Citovat
Ladis Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 Dostaneš koupit celý trubkový vedení. Je to v krámu, co mají na webu seznam dílů. Najdeš to v hystorii a odkazech. Tam jsou ty trubky na celý auto za 1600. Citovat
Petr605 Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 No já jsem si je dělal sám a jsem spokojen. Koupil jsem od známého příslušnou délku měděné trubky k tomu účelu určené a vypůjčil přípravek na výrobu konců - takový lis. Jeho cena je údajně okolo tisíce korun. Takhle jsem udělal kompletně zadek na 205 a brzdí to jak má a nikde neteče. Citovat
Majkl Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 Jardaned:Rezavé brzdové trubky nani jen bolest Pežotů.Chlape. Jo je to výhoda,že má Vašenda přípravek na výrobu potrubí z metráže. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.