Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute,

pezotaci, ani neviem ako spravne nazvat to na co sa chcem spytat, mam starsi model, medzi prednymi a zadnymi /stredovy stlpik/ oknami zvonku dveri je taka cierna paska/lista (nove modely to uz maju vo farbe karoserie), zacalo sa mi to odlupovat, poradte ako na opravu? vycistit, nalepit nejaku vodeodolnu ciernu pasku? pripadne ako? :myslim

dik

Odesláno

ano pod tím polepem jsou dveře stříkli do barvy karoserie

nebo se daji sehnat jak origo tak neorigo.

ja kupoval origa

[upravil dne 20.1.2010 čakom]

Odesláno

nejlepsi reseni, je fakt sundat to, ackoliv nova originalni sada se da koupit v peugeotu za cca 1000Kc na vsechny dvere ( 300 neoriginalni ) tak stejne se to zase po roce nebo dvou zacne krabatit

Sundal jsem to, umyl a je klid. Ja to umyval denaturovanym lihem, mozna by fungoval i technicky benzin, u silnejsich redidel uz bych se bal poskozeni laku

[upravil dne 20/1/10 Ferry]

Guest bostich
Odesláno

Blbej dotaz:je to tam vůbec k něčemu?aneb nebude to mít na funkci vliv?:D

Odesláno

ja nemám ešte žiadne náznaky odlepovania :myslim

Ten pásik je skôr pre optický klam pre celistvosť línie bočných okien. Nič iné ma nenapadá na čo by to mohlo byť.

Odesláno

pani, dalsia otazka,

zacal som to odlupovat, v pohode som dal dolu tak cca polovicu a zvysok drzi ako svina... :o

cim mam dat dolu zvysok? skusal som opatrne plochym srobovakom, ale samozrejme som skrabol lak :bojim

a cim odstranujete jemne skrabance?

dik za rady :papa

Odesláno

Taky je mám a jsou OK, na behvalím autě se taky trochu už krabatily a roh byl i utrhlej, asi bych to tam stejně nechal.

keram1979: a ty zkus nějaký to ředidlo a místo šroubováku nějakou plastovou škrabku

Odesláno
Původně zaslal: keram1979

pani, dalsia otazka,

zacal som to odlupovat, v pohode som dal dolu tak cca polovicu a zvysok drzi ako svina... :o

cim mam dat dolu zvysok? skusal som opatrne plochym srobovakom, ale samozrejme som skrabol lak :bojim

a cim odstranujete jemne skrabance?

dik za rady :papa

ja som to tiez robil plochym sroubovakom a pohoda. ono ked spravis prvy skrabancek, na dalsie si uz davas k:u:r:e:w:s:k:y pozor.

Odesláno

to vdacny:

tos pravda, po prvom skrabanci si davas pozor :bojim

ja som si ale tie skrabance moc nevsimol sakra, teraz ich tam

mam takych 5-6... da sa toho nejak zbavit?

kua iank ja tu teda mam problemy,co? :P

a take inteligentne otazky sa pytam :D

ale dik za trpezlive rady mantakovi :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...