Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 106 a 205= rozprašovací trysky ostřikovače čelního skla

Recommended Posts

Odesláno

oddie: díky za tip. Takže tam dám ostřikovače z Š120. Nevím, jak ostřikují, jelikož jsme Š120 neměli a ani jsem s ní moc nejel.

georgegg: ano, nebo jako jsou u 406 nový model (sám jsem si je přendaval).

Odesláno

Tie skodovacke mi odporucal aj chlapik v Peugeot servise:D:D ... niekedy je problem klovi sklonu kapoty, ale pri ich cene to stoji urcite za pokus:super

Odesláno

Jo, musí se tam dát i ta guma.

S těmi ostřikovači mám dobrou příhodu, když jsem je kupoval před víc jak 10 lety. Pán chtěl něco na dieselovou Felicii, to tehdy byla nějaká kára, a rozčiloval se, jak je to drahý. Prodavačka na něj, jó, pane, máte drahý auto, na to jsou drahý díly. Po něm jsem šel já, povídám ostřikovače na stodvacítku. prodavačka ještě na něj, podívejte tady pán má dobrý auto, na to jsou díly levný, tak jen poznamenávám, že dobrý, ale že to dávám na Peugeoty :)

Odesláno

Snad jediná věc, kterou můžou pochválit na Fabii byly trysky. Perfektně to rozprašovalo místo čůránek.

Na bávu je to žalostný, budu si muset z nějakýho auta vzít jiný.

Odesláno

Ja som rozmyslal, ze by som ich tam pacol zo Xsari ... Ta mala rozprasovacie ...

• O 3 roky později...
Odesláno

Jen se po delší době zeptám, zdlai by někdo nevěděl. U 205 se musí seřizova, jelikož to stříká jak chce. U 406 mám z nového model, a to rozprašovací a paráda:super. Tak to samé chci i na 205 a 106.

Myslíte, že by šli dát z Š-Fabia :

. Poslal mi to Honza406:super.

A nebo toto:

[upravil dne 28/1/13 22:19 od OK406]

Odesláno

Ja po tom čase možem povedať, že tie rozprašovače z Xsari boli perfektne ... Pasovali presne, bez prerabky na kapotu 306 tky :)

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Po delší době oživím toto téma. Opět se vracím k tomuto tématu. Bohužel se u 205 nedají seřídit trysky, jelikož se po chvíly opět roztělují. Proto chci rozprašovací. Na fóru P205 jsem našel příspěvek o tom, že lze použít z 306 nový model 6438 H4. V AK je nemají.

Taky bych chtěl dát rozprašovací trysky i 106. Nevím ale z jakého vozidla. :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...