Smolíček Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 zdravím, hledal jsem podobnou diskuzi, ale nanšel... mám 407 SW a po odemknutí dálkou nebo klíčem se automaticky odjistí víko na kufru (sklo) začalo to dělat včera. Do té doby vše v pořádku, poradíte co s tím? Předem díky [upravil dne 18/1/10 Smolíček] Citovat
alihen Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 urcite nemas hrube prsty? najprv to skus tak, ze si das pozor, aby si nezmackol aj otvaranie kufra Citovat
Smolíček Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 proto jsem psal, že jsem to zkoušel i klíčem takže prstama to nebude [upravil dne 18/1/10 Smolíček] Citovat
alihen Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 a mas druhy ovladac? ak to bude robit aj s nim tak asi len chyba na plosaku Citovat
Smolíček Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 druhý vladač nemám, ale myslel jsem, že když jsem to zkoušel klíčem , tak že jsem zasunul klíč do zámku a otočil a centrál ho stejně odjistil Citovat
alihen Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 aha, tak uz asi len navstivit autoelektrikara, asi ti zblbol niektory motorcek Citovat
AnotherOne Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 V sedane sa dá nastaviť trvalé uzamknutie kufra v menu PP - nie je také niečo aj u SW? Citovat
Smolíček Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 no tak to ještě jednou projedu počítač, ale zatím jsem na nic podobného nenarazil. Bylo by to sice řešení, ale z dlouhodobého hlediska nic moc... do kufru lezu docela často... Citovat
AnotherOne Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Ale to funguje tak, že sa kufor neodomkne centrálom, ale len priamo na kufri. Čiže keď si to mal predtým zapnuté a teraz vypnuté robí ti to. Citovat
Smolíček Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 no na SW je tak, že bud otevřeš celé páté dveře nebo jen sklo se stěračem a mě to dělá to, že se otevře sklo jako kdybych ho otevřel dálkáčem(prostředním tlačítkem), takže kdyby to bylo jen pokaženou dálkou, tak by to neudělal centrál když otevřu klíčkem, ale kouknu ještě po té blokaci v jednotce na pc, ví někdo kde to tam hledat? Vypínal jsem takle denní svícení, ale o kufr jsem nenarazil... Citovat
AnotherOne Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 V sedane to je Boot permanent locking ak to máš v angličtine. Citovat
hnusoba Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Budeš mať v prdeli mikrospínač pre otváranie zadného skla piatych dverí. Bude stále stlačený, teda nemusí byť ale vo vnútri mikrospínača budú spojené kontakty. Citovat
petertn1 Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 U SW takato polozka nie je. Kufor sa trvalo zamknut neda. Citovat
Mirys Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 mám podobný problém, du do kufru zmačnu otevření kufru a místo celeho kufru se otevre jen sklo tak to zabouchnu a zas zmáčknu oteření a zase sklo a tak aspon 10x nez otevřu celej kufr. bude to asi ten mikrospínač. řešil tudle zavadu někdo?? Citovat
Laďa Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 Však když zmáčkneš otevírání kufru (ten prostřední čudlík), tak se odemkne auto a pootevře jen sklo od kufru. [upravil dne 21/1/10 Laďa] Citovat
Smolíček Odesláno 21. leden 2010 Autor Odesláno 21. leden 2010 poradí mě někdo jak se dostanu k tomu mikrospínači? už to dělá pokaždé a občas i po rozjetí, když se auto má zamknout po rozjezdu. Takže musí vystoupit zabouchnout víko a znovu se rozjet Citovat
Přema Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 Původně zaslal: Mirys mám podobný problém, du do kufru zmačnu otevření kufru a místo celeho kufru se otevre jen sklo tak to zabouchnu a zas zmáčknu oteření a zase sklo a tak aspon 10x nez otevřu celej kufr. bude to asi ten mikrospínač. řešil tudle zavadu někdo?? Jakou závadu???? To je normální stav.....prostřední tlačítko je na okno a ne na víko........ale některé typy BSI uměli přes dia toto prohodit aby se otvíralo víko......u mě to bohužel nešlo, po přenastavení přes dia nefungovalo ani okno ani víko , ani ovladačem a ani dálkou......tak to muselo jít vše zpět.....:fnuk Citovat
Přema Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 Původně zaslal: Smolíček poradí mě někdo jak se dostanu k tomu mikrospínači? už to dělá pokaždé a občas i po rozjetí, když se auto má zamknout po rozjezdu. Takže musí vystoupit zabouchnout víko a znovu se rozjet Citovat
PetrMach Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Zasláno 29/10/09 v 12:48 407 SW - samovolné otevírání zadního skla na dveřích kufru(ne dveří kufru) Ahoj všem, mám dotaz - při odemknutí auta dálkovým ovladačem na klíči se mi samovolně otevře i zadní okno na dveřích kufru. Občas je problém ho pak zabouchnout - stále dokola se odevírá/odemyká, musím ho zavírat třeba 10x než se zaklapne. Když se mi to nedaří, nejde samozřejmě ani zamknout auta... Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Nemůže být problém v klíči nebo v zámku? Děkuji moc předem. PM [upravil dne 29/10/09 PetrMach] Peugeot 407 SW kajvet Kecka -------------------------------------------------------------------------------- Příspěvků: 869 Bydliště: Chotětov, okr. Ml. Boleslav Offline Zasláno 29/10/09 v 13:51 a mačkáš správné tlačítko? :-) ono když máš auto zamčené a zmáčkneš to prostřední tlačítko tak se zadním oknem se otevře i celé auto... Nicméně když ti to jde blbě zabouchnout,tak bych to viděl na zámek,ten se dá štelovat,tak bych to zkusil tam Peugeot 407 SW 2,0 HDi 100kW černá perla Nera - \"Platinum\" plná palba (černá kůže,navi,xenony..) - foto zde: http://kajvet.rajce.idnes.cz/Peugeot_407_SW historie: Peugeot 406 Break 2,0 HDi 80kW - foto zde: http://kajvet.rajce.idnes.cz/fotky_Peugeot/ Peugeot 406 1,8i 16V Peugeot 405 1,9 SRi Peugeot 309 GTi Vendis69 Mám víc než 10 odpovědí :-) -------------------------------------------------------------------------------- Příspěvků: 20 Bydliště: Chomutov Offline Nálada: Zasláno 29/10/09 v 19:27 Taky bych to viděl na ten zámek, podobně mi to dělalo totéž a někdy mi odskočilo okno i při jízdě. Zámek jsem dotáhl a od té doby mam pokoj. [upravil dne 29/10/09 Vendis69] Peugeot 407 SW 1.6 HDI 16V Fap PetrMach Mám víc než 10 odpovědí :-) -------------------------------------------------------------------------------- Příspěvků: 33 Bydliště: Příbram Online Nálada: Not Set Zasláno 10/11/09 v 19:04 VYŘEŠENO byl chybný zámek, museli měnit celou tu část kde je zadní stěrač. Bohužel mi přitom rozlámali plasty, které jsem musel taky koupit. Takže už to snad bude fungovat. Cena opravy - nejprve cca 1400 za práci a výměnu části zámku a pak cca 600 za výměnu plastů na sterači. Díky a mějte se Peugeot 407 SW Citovat
Smolíček Odesláno 12. únor 2010 Autor Odesláno 12. únor 2010 tak jsem to zatím vyřešil kompromisem... když se otevře kryt ta brzdovém světlem na zadním skle, tak se jen odpojí faston( zaizoluje ) a v tu chvilku nejde mikrospínač, pak jde otevřít jen dálkou. Od tohoto zákroku se mě sklo zatím neotevřelo. Jakmile bude slušné počasí provedu vyčištění mikrospínače. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.