Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím,

hledal jsem podobnou diskuzi, ale nanšel...

mám 407 SW a po odemknutí dálkou nebo klíčem se automaticky odjistí víko na kufru (sklo) začalo to dělat včera. Do té doby vše v pořádku, poradíte co s tím?

Předem díky

[upravil dne 18/1/10 Smolíček]

Odesláno

no tak to ještě jednou projedu počítač, ale zatím jsem na nic podobného nenarazil. Bylo by to sice řešení, ale z dlouhodobého hlediska nic moc... do kufru lezu docela často...

Odesláno

no na SW je tak, že bud otevřeš celé páté dveře nebo jen sklo se stěračem a mě to dělá to, že se otevře sklo jako kdybych ho otevřel dálkáčem(prostředním tlačítkem), takže kdyby to bylo jen pokaženou dálkou, tak by to neudělal centrál když otevřu klíčkem, ale kouknu ještě po té blokaci v jednotce na pc, ví někdo kde to tam hledat? Vypínal jsem takle denní svícení, ale o kufr jsem nenarazil...

Odesláno

mám podobný problém, du do kufru zmačnu otevření kufru a místo celeho kufru se otevre jen sklo

tak to zabouchnu a zas zmáčknu oteření a zase sklo a tak aspon 10x nez otevřu celej kufr.

bude to asi ten mikrospínač.

řešil tudle zavadu někdo??

Odesláno

Však když zmáčkneš otevírání kufru (ten prostřední čudlík), tak se odemkne auto a pootevře jen sklo od kufru.

[upravil dne 21/1/10 Laďa]

Odesláno

poradí mě někdo jak se dostanu k tomu mikrospínači? už to dělá pokaždé a občas i po rozjetí, když se auto má zamknout po rozjezdu. Takže musí vystoupit zabouchnout víko a znovu se rozjet :(

Odesláno
Původně zaslal: Mirys

mám podobný problém, du do kufru zmačnu otevření kufru a místo celeho kufru se otevre jen sklo

tak to zabouchnu a zas zmáčknu oteření a zase sklo a tak aspon 10x nez otevřu celej kufr.

bude to asi ten mikrospínač.

řešil tudle zavadu někdo??

Jakou závadu???? To je normální stav.....prostřední tlačítko je na okno a ne na víko........ale některé typy BSI uměli přes dia toto prohodit aby se otvíralo víko......u mě to bohužel nešlo, po přenastavení přes dia nefungovalo ani okno ani víko , ani ovladačem a ani dálkou......tak to muselo jít vše zpět.....:fnuk:fnuk

Odesláno
Původně zaslal: Smolíček

poradí mě někdo jak se dostanu k tomu mikrospínači? už to dělá pokaždé a občas i po rozjetí, když se auto má zamknout po rozjezdu. Takže musí vystoupit zabouchnout víko a znovu se rozjet :(

Odesláno

Zasláno 29/10/09 v 12:48

407 SW - samovolné otevírání zadního skla na dveřích kufru(ne dveří kufru)

Ahoj všem, mám dotaz - při odemknutí auta dálkovým ovladačem na klíči se mi samovolně otevře i zadní okno na dveřích kufru. Občas je problém ho pak zabouchnout - stále dokola se odevírá/odemyká, musím ho zavírat třeba 10x než se zaklapne. Když se mi to nedaří, nejde samozřejmě ani zamknout auta...

Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost?

Nemůže být problém v klíči nebo v zámku?

Děkuji moc předem.

PM

[upravil dne 29/10/09 PetrMach]

Peugeot 407 SW

kajvet

Kecka

--------------------------------------------------------------------------------

Zasláno 29/10/09 v 13:51

a mačkáš správné tlačítko? :-) ono když máš auto zamčené a zmáčkneš to prostřední tlačítko tak se zadním oknem se otevře i celé auto... Nicméně když ti to jde blbě zabouchnout,tak bych to viděl na zámek,ten se dá štelovat,tak bych to zkusil tam

Peugeot 407 SW 2,0 HDi 100kW černá perla Nera - \"Platinum\" plná palba (černá kůže,navi,xenony..) - foto zde: http://kajvet.rajce.idnes.cz/Peugeot_407_SW

historie:

Peugeot 406 Break 2,0 HDi 80kW - foto zde: http://kajvet.rajce.idnes.cz/fotky_Peugeot/

Peugeot 406 1,8i 16V

Peugeot 405 1,9 SRi

Peugeot 309 GTi

Vendis69

Mám víc než 10 odpovědí :-)

--------------------------------------------------------------------------------

Nálada:

Zasláno 29/10/09 v 19:27

Taky bych to viděl na ten zámek, podobně mi to dělalo totéž a někdy mi odskočilo okno i při jízdě. Zámek jsem dotáhl a od té doby mam pokoj.

[upravil dne 29/10/09 Vendis69]

Peugeot 407 SW 1.6 HDI 16V Fap

PetrMach

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Nálada: Not Set

Zasláno 10/11/09 v 19:04

VYŘEŠENO

byl chybný zámek, museli měnit celou tu část kde je zadní stěrač.

Bohužel mi přitom rozlámali plasty, které jsem musel taky koupit. Takže už to snad bude fungovat.

Cena opravy - nejprve cca 1400 za práci a výměnu části zámku a pak cca 600 za výměnu plastů na sterači.

Díky a mějte se

Peugeot 407 SW

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak jsem to zatím vyřešil kompromisem...

když se otevře kryt ta brzdovém světlem na zadním skle, tak se jen odpojí faston( zaizoluje ) a v tu chvilku nejde mikrospínač, pak jde otevřít jen dálkou. Od tohoto zákroku se mě sklo zatím neotevřelo. Jakmile bude slušné počasí provedu vyčištění mikrospínače.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...