Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak konecne jsem uz se taky dostal na vymenu tech pruzin . Nakonec jsem koupil Bellstain ( nebo tak nejak ) plus loziska  . Dohromady cena za dev pruziny a dve loziska 2400kc + tisic korun prace  . Doufam ze to zas nejaky cas vydrzi

Odesláno

Pánové, blbej dotaz. Když potřebuju vytahnout ven celej tlumič včetně pružiny je třeba taky stahovák? Nebo to tam drží nahoře jen na těch dvou šroubech plus v těhlici?

Odesláno

Na vyndání komplet tlumiče s pružinou nepotřebuješ stahovák.

• O 11 měsíců později...
Odesláno
před 13 minutami, OK406 napsal:

Měnil si pouze ložiska anebo celé horní uložení?

Myslíš to celé kovové lůžko?  Tomu nic není, tam problém nevidím. 

Odesláno
před 11 minutami, Semir103 napsal:

To by mne zajímalo co to způsobilo...vše nové jak píšeš, uložení, gumy, ložisko i pružina...:-( Jak na tom pružina je, co to bylo za výrobce?

Monroe

Teď dám kyb, musím napsat Rybkovi. Udělám už asi celý předek. 

Odesláno

Tak já teď na podzim měnil celý vršky s gumovou vložkou, ložiskem a tlumiče, pružiny zůstaly originál ještě je nikdo neměnil...Jen jsou nakonzervovaný že  nereznou. 

Odesláno

Auto od včera na špalkách a v pátek dorazí díly na celý předek,pera,tlumiče a vrchni uložení vše Kyb, ramena TRW. Když to stihnu ,tak na hydraulice stáhneme pera a smontujeme,večer asi na pivko:) a v sobotu montáž.

Odesláno

Tak je to už od včera nachystáno , jen se nechtělo ráno vstávat. Tak se do toho pouštím trošku opožděně. Rameno už je na místě, teď ještě tlumič. A pak druhá strana.

1488029813034.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...