Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

chtěl jsem se zeptat :myslim Teď v zimě mi auto tak podivně brzdí...vždy když zabrzdím (zejména trochu prudčeji), tak se mi zdá jako kdyby něco (sníh, kamínek) vadilo a \"odrazí\" mi to brzdu nebo resp. ji pustím sám, jak je to nepříjemné...při velmi pozvolném brždění to nedělá...Teď mi mechanik při výměně oleje říkal, že už přední destičky budou potřebovat výměnu a že v nejbližší době by mi to mělo začít hlásit...může to být tím, když mi to ještě počítač nesignalizuje?

Děkuju za všechny názory a zkušenosti...

Odesláno

Máš asi první auto s ABS.Je to úplně normální,že když na ledě nebo sněhu šlápneš na brzdu,tak ti pod nohou zadrnčí pedál.Máš prostě ABS ...

Odesláno

Tak to je pravda,aj ja poznám ludí ktorých to brzdenie zaskočilo.Dal som sa paru ludom previesť a tiež sa pýtali či je niečo v brzdách.V pohode,je to ABS.

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Jak dlouho to auto máš...že se ti to stalo až ted v zimě.....mě klidně i v léte za uplného sucha......:D

Od jara, já jezdím slušně :-)

Odesláno

2 xplayer5 jenom drobná poznámka, když ti to pod pedálem začne drnčet, ta ne pedál povolit, ale ještě víc přišlápnout. Nebát se toho. Jinak by jsi někdy nemusel dobrzdit.

[upravil dne 16/1/10 HonzaZ]

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

2 xplayer5 jenom drobná poznámka, když ti to pod pedálem začne drnčet, ta ne pedál povolit, ale ještě víc přišlápnout. Nebát se toho. Jinak by jsi někdy nemusel dobrzdit.

[upravil dne 16/1/10 HonzaZ]

dobře děkuju :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...