Edison Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Původně zaslal: Šalda Edison, tak úplně nesouhlasím, když nepůjdu k volbám, můj hlas si vezmou zase nejsilnější strany, kdežto kdy dám hlas DS je aspoň malý procento šance že můj hlas bude platnej, tokže to není stejný jako když bych zůstal doma, já přeju DS ať má aspoň 1 nebo 2 křesla, sice nebudou mít šanci projít se svýma návrhama ale budou tam;) A když jsme u toho, koho bys volil Ty?? Už jsem to psal výše: Křesla, který nedostanou velký strany v důsledku budou znamenat to, že se nesestaví vláda. To vidím jako větší potíž. Proto je potřeba ROZHODNOUT. Ne se jen zůčastnit. A rozhodují velcí, nikoli malí... Citovat
Vvitty Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 male strany nejsou tim hlavnim duvodem, proc nemame silnou vladu. Mnohem dulezitejsi je treti nejsilnejsi strana, se kterou nikdo z ostatnich nechce (alespon oficialne) nic mit. Citovat
309GT Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Dělnickou stranu jsem volil (klidně mě sežerte,ale je to prostě tak) a jestli vydrží tak jí budu volit nadále!To že v médiích se napíše a řekne to a to,neznamená že je to pravda nad pravdu,jako že tam jsou jen neonacisté,přívrženci Národního Odporu a podobně,není to vůbec pravda,možná tam někteří jsou....Zajímavé je že v KSČM je plno lidí z STB a podobná verbeš a nikdo se o to nezajímá..Zaujal mě jejich program,alespoň snaha něco málo změnit (nemyslím tím demonstrace v Janově a podobně,to byli určitě kroky vedle)....Když se podívám na ty strany co jsou teď v čele,může mi někdo vysvětlit co se za posledních třeba 10let změnilo?Pořát dokola ty samé keci,sliby,falešné naděje na lepší život a zlepšení životní úrovně (leda tak těm idiotům co vládnou),menší daně,....a co z toho politici splnili?Co dokázali zlepšit kromě svích platů a výhod?Myslím že nic,daně jsou pořát větší,všechno je drahé,90% slušných lidí a rodin žije od výplaty k výplatě....,navíc tam jsou pořát ty samé ksichty už od revoluce,jen hrají škatulky hejbejte se:bojim Mědvěd : Názory se různí,ale třeba můj názor je takový,že bych nejradši nakopal p.dele a dal dělovku mezi oči lidem co volí KSČM,ODS,ČSSD,Stranu Zelených,protože podle toho to tu taky vypadá,akorát bordel a ostuda...Myslíš si že KSČM je menší zlo než třeba tebou opovrhovaná DS?? Citovat
Medvěd Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 KSČM je pro mně úplně stejnej póvl jako DS, jen na rozdíl od nácků se s komančema po revoluci jednalo moc mírně - obě dvě extremistická seskupení by se měla zrušit (KSČM samozřejmě hned v roce 90, kdy si většina lidí uvědomovala, co všechno jim na vládě komoušů vadilo - dnes už zrušení KSČM nepůjde tak hladce, bohužel je to parlamentní strana a díky dementním lidem bez paměti + důchodcům má i poměrně silnou podporu). Volit DS znamená volit extremismus a je mi úplně jedno, jakými kecy se vedení DS ohání na svých webovkách - když ptáčka lapají ....... (dál už tu písničku zná každej). Nikdy jsem netvrdil, že všechno v naší politice po roce 89 je O.K. (vadí mi třeba posilování oranžovo-rudého moru, který si myslí, že žít na dluh je norma a splácet dluhy netřeba), ale DS mi určitě žádnou cestu lepším směrem nenabízí. Jak psal Oddie - p. Vandasovi a několika dalším jde hlavně o to, aby se dostal k lizu a používá pro to záda těch, kteří jsou ochotní skákat na prvoplánové výkřiky typu: \"Zatočíme s cikánama\". Srovnání se Sládkovými republikány vůbec není mimo mísu, ostatně p. Vandas byl jejich aktivním členem - po republikánech dnes neštěkne ani pes (a kolik měly příznivců a ambicí, když byli v parlamentu), tak opět povstali \"noví bojovníci\", jejihž zásadním krédem je hlavně řvát a být vidět. [upravil dne 14/1/2010 Medvěd] Citovat
Qcko Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Medvěd: KDH u nas tiez nikto nezakaze a je to extremizmus, zas je to len dvoji metr a posudzovanie... inak pozrel som si stranku tych DS aby som vedel o com sa tu bavite a je to smiesne ... vazne smiesne, u nas mame takeho Kotlebu, podobny tipek, ale k extremistom by som ich neprirovnaval, je to v dnesnej dobe skor pre zabavu:) ... u nas sa takato strana vola Slovenska pospolitost myslim:myslim Citovat
peugeot09 Odesláno 14. leden 2010 Autor Odesláno 14. leden 2010 KSČM je pro mně úplně stejnej póvl jako ODS, jen na rozdíl od nácků se s komančema po revoluci jednalo moc mírně - obě dvě extremistická seskupení by se měla zrušit (KSČM samozřejmě hned v roce 90, kdy si většina lidí uvědomovala, co všechno jim na vládě komoušů vadilo - dnes už zrušení KSČM nepůjde tak hladce, bohužel je to parlamentní strana a díky dementním lidem bez paměti + důchodcům má i poměrně silnou podporu). Volit KSČM, ČSSD, ODS, nebo SZ znamená volit extremismus a je mi úplně jedno, jakými kecy se vedení těchto stran ohání na svých webovkách - když ptáčka lapají ....... (dál už tu písničku zná každej). Nikdy jsem netvrdil, že všechno v naší politice po roce 89 je O.K. (vadí mi třeba posilování oranžovo-rudého moru, modrých zlodějů či zelených rádobyekologů který si myslí, že žít na dluh je norma a splácet dluhy netřeba), ale ani jedna ze stávajících parlamentních stran mi určitě žádnou cestu lepším směrem nenabízí. Sice jsem upravil pouze několik slov, ale všimněte si, jak ten text najednou dostal reálný význam. Citovat
Qcko Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 A mne sa zdalo ze som to uz niekde cital:D ... plagiat:D Citovat
Medvěd Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Peugeot09 - překrucovat myšlenky někoho jiného, to by nám šlo - co ale třeba použít ten kryt proti padání vody do krku (někteří ho mají i vybaven mozkem) a vymyslet něco sám? Počátek tohoto vlákna (Tebou založeného) byl ve stylu - co si myslíte o tom, na co já mám nějaký názor, ale pro jistotu ho nebudu ventilovat? Až když Šalda vyjádřil DS podporu, tak ses zcela srabácky přidal - kdyby ON (ani nikdo další) svůj souhlasný názor s DS nevyjádřil, jsem přesvědčenej o tom, že bychom se tu teď neměli o čem bavit, protože z tebe bychom žádný názor nedostali (typický skin - v davu, to dělám bordel, ale sám za sebe jsem radši neviditelnej, co kdyby na mně někdo béknul). Co si myslím já je o mně všeobecně známo (nejsem korouhvička a myslím si, že moje názory jsou vcelku konzistentní) a své názory jsem se nikdy nebál prezentovat a v krajních případech se za ně i hádat. Se srabem, který zpoza buku pokřikuje a není schopen vyprodukovat nic jiného, než zcela převrátit příspěvek někoho jiného se ani hádat nemá smysl, připadal bych si směšně. Citovat
BV406 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 me spise u Peugeot09 prekvapilo, ze v predeslych politickych debatach vyjadril podporu levicove orientovanym stranam CSSD a skoro KSCM, ale ted nahle tihne k DS ... toz fakt nevim, co si o tom mam myslet ... kdo s dalsich populistu si ziska tve sympatie ? [upravil dne 14/1/10 BV406] Citovat
peugeot09 Odesláno 14. leden 2010 Autor Odesláno 14. leden 2010 Máš pravdu v jedné věci. Kdyby se nikdo nepřiznal k podpoře DS, nesdělil bych nikomu svůj názor, neboť bych zbytečně rozdmíchaval vlnu nenávisti vůči svojí osobě a téma by skončilo stejně jako jiné, zaměřené podobným směrem (lock či smazání). Takhle jsme získali konstruktivní názory několika lidí, kteří se vyjádřili právě z důvodu, že zakladatel tématu nesdělil nikomu svůj názor. Tohle není žádné srabáctví, ale rozumný přístup k tématu. Medvěde, až doteď jsem s Tebou prakticky ve všem souhlasil, opět zopakuju, že jsem Tě považoval za člověka inteligentního, ale názory, které jsi prezentoval v tomhle tématu mě přinejmenším přesvědčili o Tvém omezeném rozhledu v téhle věci. Místo aby sis z několika nezávislých zdrojů zjistil, co se to vlastně v té naší zemi děje, radši tady papouškuješ vidění světa, které Ti vsugerují v televizi, nebo si ho přečteš ve svých oblíbených novinách. Pojem \"stádovitost\" je v tomhle případě na místě. Stejně, jako si Pepa z vidlákova koupí Felicii, eby nevyčníval z řady, tak lidé jako Ty pouze přeberou názor většiny. Ovečky si něco takového samozřejmě nepřipustí, vždyť by přece přiznali svoji chybu.... Srab říkáš? Pak není důvod, abychom tady cokoliv dalšího řešili. Až se příště potkáme osobně, alespoň budeme mít téma ke konverzaci. HOWG BV406: Nikdy jsem podporu levici nevyjadřoval, pouze jsem souhlasil s některými myšlenkami. Víc v tom nehledej. [upravil dne 14/1/10 peugeot09] Citovat
BV406 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Původně zaslal: peugeot09 BV406: Nikdy jsem podporu levici nevyjadřoval, pouze jsem souhlasil s některými myšlenkami. Víc v tom nehledej. [upravil dne 14/1/10 peugeot09] ok Citovat
Šalda Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Takže nakonec za všechno můžu já Tak to abych radši příště držel hubu:D Medvěde: Vážně nejsem žádnej skin ( i když podle fotky to možná vypadá že ano:) ), a fašisty nesnáším, nechci volit DS kvůli tomu že by mě něčím nadchli, jen prostě nikdo v naší skvělé vládě není kdo by si zasloužil můj hlas, proto ho raději dám DS. Vím že kdyby se dostali k moci ( což všichni víme že se nikdy nestane ) , chovali by se buď stejně a nebo i hůř něž současná vláda. Jen souhlasím s jejich názory ohledně romské menšiny, prostě je nesnáším, ale kvůli tomu snad ještě nejsem rasista;) Citovat
peugeot09 Odesláno 14. leden 2010 Autor Odesláno 14. leden 2010 Nesnaž se, tohle už nezakecáš. :aut Citovat
BV406 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Původně zaslal: Šalda Jen souhlasím s jejich názory ohledně romské menšiny, prostě je nesnáším, ale kvůli tomu snad ještě nejsem rasista;) podle toho jsi obycejny rasista ... fakt nevim, jestli si to po sobe ctes, nebo asi nepremyslis, kdyz sve prispevky pises, tim to asi bude viz encyklopedie : Rasismus je nenávist k jedinci opodstatněná pouze jeho příslušností k jiné rase. Citovat
Šalda Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 BV406: Jenže mě nevadí barva kůže, mě vadí jejich mentalita u 90% jejich populace;) A jestli jsem kvůli tomuhle rasista podle encyklopedie tak budiž Citovat
Medvěd Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Šaldo - nevím zda jsi skin nebo ne, každopádně ale dle Tvých výroků jednoznačně JSI rasista. Co se týče \"držení huby\" - na rozdíl od Peugeot09 jsi aspoň měl odvahu svůj názor vyslovit (byť s ním nesouhlasím, tak aspoň vím, na čem jsem), zatímco Peugeot09 se jenom veze na vlně (což vlastně i potvrzuje ve svém příspěvku: \"nesdělil bych nikomu svůj názor, neboť bych zbytečně rozdmýchaval vlnu nenávisti vůči svojí osobě a téma by skončilo stejně jako jiné, zaměřené podobným směrem \". Myslím si, že jsem už řekl vše, co jsem k DS říct chtěl a další diskuze nemá vejšku - jen snad malá douška: Jsem rád, že byl rok 1989 a jsem spokojen s většinou toho, co se po roce 1989 odehrálo. Citovat
peugeot09 Odesláno 14. leden 2010 Autor Odesláno 14. leden 2010 To jsi jeden z mála v téhle zemi. Citovat
BV406 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Původně zaslal: Šalda BV406: Jenže mě nevadí barva kůže, mě vadí jejich mentalita u 90% jejich populace;) A jestli jsem kvůli tomuhle rasista podle encyklopedie tak budiž hmm, tak to musis mit hrosi kuzi a trochu povrchnejsi pohled na svet, holt, treba ja bych s timto zit nemohl ... Citovat
Šalda Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Medvěde: To není o odvaze, já se nebojím říkat svůj názor, ať se to někomu líbí a nebo ne, to je mě jedno;) Mám prostě z romama špatný zkušenosti, u nás v Brně je jich poměrně hodně, musel sem s nima řešit spoustu problémů, ať už osobních nebo když sem někomu pomáhal( např. při přepadení, okradení a podobně) Vím že tohle dělá i spoustu jiných lidí( na barvě pleti nezáleží), ale u romů je tento počet vysoce nad průměrem. BV406: Hroší kůži nemám, podle drahé polovičky mám udajně pleť jak nemluvně jinak dosud jsem neznal nikoho kdo by s cikánama sympatizoval ( a že znám hodně lidí), až teprve teď, a docela mě to překvapilo:o Citovat
BV406 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 jestli myslis me, tak ja generalne nesympatizuji ... (at uz se jedna o cokoliv) jen jsem inteligentni, pouzivam rozum a nemam na svet cernobily pohled ... a zasadne nepausalizuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.