Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

http://www.novinky.cz/domaci/189023-tramvajak-vyhozeny-kvuli-delnicke-strane-se-chce-propusteni-branit.html

Zajímal by mě vás názor na celou tuhle věc. Svůj názor mám, ale zatím si ho nechám pro sebe a dovolím si ještě zkopírovat jeden názor ze sousedního článku, kde policie lustrovala údajné pravicové extrémisty:

Stále vice se mezi lidmi proslýchá, že ve skutečnosti nejde o krajní pravici, ale o přirozený odpor občanů proti současné protiobčanské politice. Mocní se obávají, že se tyto síly zorganizují a vytvoří silnou opozici proti řešení všech finančních těžkostí státu na úkor většiny poctivě pracujících občanů. Klausovo utahování opasků a nelegální obohacování zlodějů, podvodníků a tunelářů má své meze. Jednou pohár trpělivosti přeteče, tomu nelze zabránit.

Už jen tento názor stojí za to se na chvilku zastavit a zamyslet se.

[upravil dne 13/1/10 peugeot09]

Odesláno

No, osobně bych tramvajáka nevyhazoval, ale sebral mu veškeré prémie a ještě dal \"dopis\". Šálu s nápisem tam nemá co dávat. Je to stejné, jakoby tam dal jakoukoliv jinou reklamu nějaké firmy nebo spolku.

My tohle máme třeba uvedeno přímo ve smlouvě, že nesmíme dělat bez svolení jakokoliv reklamu nebo vyjadřovat příslušnost k jakémukoliv hnutí.

Ad ten názor. Souhlasím s tím napůl. Ta souhlasná půlka je v tom, že v tomto státě všichni hrabou k sobě a kašlou na stát a když něco praskne, tak strašně křičí a házejí špínu kolem sebe. Na druhou stranu, DS je banda fašounů, resp.sympatizantů s fašismem. Všichni to vědí, ale každý se bojí s tím něco udělat. Bohužel většina z nich jsou mladí kluci, kteří vědí prd o tom, co bylo před 60 lety a neumějí nic jiného, než vykřikovat Saubere rase, Arbeit macht frei, židi do plynu a nebo rozbít cigánovi hubu.

Já přiznávám, že flákače a vyžírky nenávidím, bílý nebo černý (černý víc), a přesto nejsem sympatizantem DS. Dějiny nezměníš, snahu o ovládnutí světa a popravu několika milionů nevinných lidí fašistům prostě neodpářeš. A kdo si to neuvědomuje, tak ať jde do prdele.

Odesláno

popravdě bych tou tramvají nejel.. nevim, jestli mají právo takovýho člověka vyhodit, řekl bych, že asi ne, ale porušení pracovní smlouvy to nejspíš bude. osobně mi to je naprosto jedno, ať si tu šálu dá na krk a sežene si práci jinou, třeba u nějaký ochranky, tam se podobní docela často rekrutujou

Odesláno

Souhlasím s Ticcinem - velmi dobře napsáno.

Ad tramvaják - tatík mě v dětství učil, že každý prohřešek by měl být po zásluze potrestán a že musím umět nést důsledky svých prů*erů do důsledku. Pokud si pan tramvaják myslel, že vyjádření jasné podpory DS v den soudu někdo přejde jen tak (nebo že ho za vyvěšení šály budou spolukolegové celý měsíc klepat po ramenou), asi se přepočítal. Tramvaj není jeho majetkem a proto její využití jako reklamního poutače je samozřejmě protizákonné.

V době, kdy jsou úřady práce plné lidí se vůbec nedivím, že DP přistoupil k exemplárnímu potrestání (ať si ho zaměstná DS, když za ní dotyčný kope).

To Undermala - kdybys promrzlý jako já dnes čekal na tramvaj 45 minut, myslím, že bys žádnou šálu neřešil a pokorně do vozu nastoupil, představa, že bych na zastávce stál další půl hoďku by se mi líbila mnohem míň než jízda DS tramvají.

Odesláno

Přes sto shlédnutí tématu a pouze čtyři názory, to se všichni stydíte, nebo vás to nezajímá? I názor, který nejde s většinou, ba dokonce je diametrálně odlišný JE názor. :roll

Za názory v tomto tématu zatím děkuji a doufám, že přibudou další. ;)

Odesláno

medvěd: tak to je potom jasnej rozdíl mezi náma dvěma :-) já to dělám tak, že když musim čekat na zastávce, tak radši jdu pěšky - aspoň se zahřeju. Takže i kdybych měl čekat 5 minut, tak radši dojdu na další zastávku

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Přes sto shlédnutí tématu a pouze čtyři názory, to se všichni stydíte, nebo vás to nezajímá?

Napsal ten, kdo téma založil, ale svůj názor ještě nenapsal. :D Na co čekáš, smím-li se ptát?

Za mě - bez názoru. Článek jsem nečetl, mám lepší věci na práci.

Odesláno

no proste tento pan je ukazkovy Dummkopf, stejne jako vetsina sympatizantu s tou sebrankou, ktera si rika Delnicka strana ...

hezky si nas..ral do sveho hnizda a dobře mu tak, ja byt generalnim DPP, tak mu jeste vytisknu \"doporuceni\" pro mozne budouci zamestnavatele ...

Odesláno

Článek jsem taky nečetl,ale zvýrazněný zkopírovaný názor je naprostá pravda.On základní prů..r v tomto státě byla už \"slavná \" sametová revoluce,druhý prů..r prezident tzv. disident,kterého,když byl malé robátko houpal Heydrich na kolenou.

Pohár už pomalu přetéká,protože co se děje v tomto státě nemá obdoby.Zákony jsou jen bič na obyčejné lidi,kteří si stejně nemají šanci nijak vyskakovat.Počínaje ředitelem kdejaké trafiky už zákony neexistují.Tady by to chtělo opět revoluci,ale žádný samet.Pěkně pány z parlamentu a přidružených institucí rozvěsit na kandelábry od Aše až po nejvýchodnější místo České republiky.HOWGH :D:D

Odesláno

Buď:

1) Na jejich místo nastoupí jiní

nebo

2) Zde zavládne anarchie

Myslím, že ať už první či druhá situace bude mnohem lepším řešením, než se neustále nechat dobrovolně ožebračovat \"elitou\" a ještě si \"přitápět pod kotel\". :)

Víte, ten článek, který jsem uvedl v prvním příspěvku tohoto tématu mě (po dlouhé době) opět donutil hluboce se zamyslet. Jakožto nestranný člověk jsem hledal informace z všech možných zdrojů, nejen z těch předkládaných massmedii. Skončil jsem na stránce DS, přičemž i přes odpor k této skupině jsem po přečtení Dělnických listů (nebo jak to nazývají) musel souhlasně přikyvovat. :bojim

Upřímně, po přečtení snad veškerých písemných materiálů a videí, které se na internetu o této skupince (údajných fašistů) nacházejí a s přihlédnutím k současné situaci v téhle zemi, velice vážně začínám uvažovat, že se k nim přidám. Myslete si o mně co chcete. ;)

Odesláno

Tohle je slovo chlapa, konečně to tu někdo bez vytáček napsal \"na plnou hubu\". ;):potlesk

Dal bych vám sem i pár odkazů, ale myslím, že vzhledem ke stádovitému myšlení odvozeném z informací předkládanými massmedii by to zde mohlo být vnímáno jako propagace \"něčeho zakázaného\". :bojim

Odesláno

BV406: Plyn je moc mírumilovnej, chce to granáty;)

jedná se mě jen o to, že teď se oni hlásí že je u nás diskriminace ale za 50 let to bude přesně naopak, v počtu rození dětí 1 bílej na 5 černých;) nás čeká brzo vyhubení:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...