Šalda Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Kurte: tím odečítáním bys mu jen pomohl, tahle oslava je nevydařená tak by mohl slavit znovu:D:aut Citovat
oddie Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Jak hledáte ten první příspěvek? Docela by mě to zajímalo. Citovat
Kurt Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Šalda: máš pravdu, třicet mu jich přičtu, ať má vztek. Citovat
foxo Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 Kurt: to né né, to my len tak, ze jak sou ti admini dobri, laskavi, sikovni, clovek aby takeho pohledal... šalda: no koukam, ze ostopovice su hned u Brna, tak to mam len 70km k tebe VAZENI, tento topic je asi rekordmanem, lebo sem ho zalozil pred 3 hodinami, a ma vic nez 100 prispevku. To sem dobrej moderator, co? Citovat
Kurt Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 oddie: ty máš první tady. (pro ty, co tu dobu nepamatují doplním, že tehdy se ještě e-maily posílaly koňmo) Citovat
aka Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 oddie, v te dobe, kdy jsi tu ty zacinal jeste neexistovaly statistiky.... kdo vi, jestli byl vubec internet Citovat
Šalda Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Kurte, klidně i 50:D:super:super:super foxo, Ty bydlíš hned u hranic?? Citovat
oddie Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Píše mi to nenalezeno, něco je špatně. Edit: už vím, koukám do syntaxe, mám zřejmě jiné stránkování [upravil dne 1/12/10 oddie] Citovat
aka Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 kurte: to vis, hovor na vice frontach mimo to...mi to zobrazuje stejny cas(vteriny jsou dany chybou mereni!) takze jsi tam driv jen proto, ze jsi super admin coz me trosku prekvapuje, nebot klubova drbna by prece mela byt rychlejsi svetla.....cili admin ej jeste rychlejsi?:o:o:o:o a navic mi to tu u oddieho hodilo nenalezeno! Citovat
Kurt Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 oddie: jo, mám nastavené jiné stránkování - ten příspěvek je tady: (všimni si, že otázka je až na konci tématu) Citovat
foxo Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 salda: jo v Senici, necelych 30km od Hodonina... Mimoto, nenahovaraj kurta, ne ze zajtra budem inventar peugeot-clubu kurte, muzes mi prosimte dat link na muj prvni prispevek? (to musela byt hovadina...) Citovat
Šalda Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Z Hodonína k nám jezdí jeden kolega z práce:D A Hodoním docela znám:super Jinak Kurte smaž prosím tě foxovy všechny příspěvky ať je zase nováček:D:aut Citovat
aka Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 jj, to jsem tuhle koukala(o nakym zkouskovym sem si procitala prastary pokec), ze u tech je otazka az na konci jako takove rozuzleni Citovat
foxo Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 Kurte, diki moc. Mimoto, ja vedel, ze muj prvni prispevek musel byt hovadina: \"kluci, ja se tomu prt rozumim, ale jakej je rozdil medzi xenonem a bixenonem\"??? šalda: ty si nedas pokoj? sem v Brne coby dup [upravil dne 12.1.2010 foxo] [upravil dne 12.1.2010 foxo] Citovat
Qcko Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 foxo, to si najdes aj sam, ja som sa k tomu preklikal a cakal som hovadinu a ani moc nebola:D ... a ukecany niesom, ale mam to priemerne asi 4 prispevky na den???? To nie je moc si myslim...a rekordman si, toto vlakno je rychle a je tu plno ludi z vyssej spolocnosti:D oddie: wow, 8 rokov, to uz ano, podla tvojho prveho prispevku usudzujem ze za ten cas si sa o autach naucil strasne vela:mrk ... mozno:ticho Citovat
Šalda Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 foxo, já sem v senice taky cobydub:P Doufám že teď už víš jakej je rozdíl mexi xenonama a bixenonama:aut:aut:P Citovat
oddie Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Už jsem to našel taky. No jo, na to si pamatuju, to byl tehdy můj asi tak pátej Peugeot (ale první benzínovej), koupil jsem to od kamaráda dovozce nefunkční. On to v Německu koupil asi za 100 DM, motor nešel do otáček, myslel, že to bude nějaká prkotina, ale nepřišel na to. tak jsem si to vzal já, taky jsem na nic nepřišel (byla zřejmě v háji váha vzduchu), tak jsem to rozsekal na díly, jako ostatně většinu těhle aut. Naučil jsem se nejvíc na rozebírání, to je fakt, plus k tomu vedle příležitostnej servis. Citovat
Kurt Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Původně zaslal: Šalda Doufám že teď už víš jakej je rozdíl mexi xenonama a bixenonama Jestli dobře počítám, tak dvě písmenka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.