foxo Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 Původně zaslal: Šalda foxo. A zkoušels ses jen přihlásit a nebo jsi dával hned novou registraci?? [upravil dne 12/1/10 Šalda] ja sem se skusal normalne registrovat, ale neslo to lebo tam uz taky nick je. Ale jak si spominam, tak sem se myslim registroval primo na PC.. Ja nevim, bylo to hooodne davno.. Ale asi sem odsouzen na NEregistrovane clenstvi... Citovat
Šalda Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 A přihlašovat se jsi zkoušel??měl bys tam mít stejný heslo jako na forum:myslim Citovat
punkac Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 prosimtě nebuď ješita, domluv to s Kurtem, v nejhorším budeš mít 0 počtu u příspěvků, ale ty zůstanou zachovaný a o to přeci jde, ne? Jako kdyby na počtu nějak záleželo, jde o kvalitu příspěvku přece Citovat
Béďa Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Nevím jestli to nečteš nebo spiš to nechceš ani pochopit ale dobrá. Porušujes neustále body pravidel č. 5 a 6. bod 5. = odpovídat na předchozí dotazy jedním příspevkem, podívej se na první stránku tohoto vlákna. Připadá ti vše v pořadku? Odpovídáš na každy dotaz zvlášť a to takovým stylem že máš klidně tři odpovědi za sebou, to by se ti vážne nevešlo do jednoho?! bod 6. = při odpovídání se vyhněte používání citací, opět první strana? Zase podle tebe vše v pořádku že? Stačí napsat třeba \"Šalda: blablabla.. nebo 2 Šalda: blablabla\" ale proč ty příspěvky za sebou jdoucí citovat?! Pokud ani toto nepochopíš tak se připrav na to, že se tvé příspevky začnou velice často červenat. Máme tu jen pár základních pravidel a většina uživatelů tohoto fóra je bez problémů dodržuje. Nevidím dlůvod proč ty bys nemohl. Citovat
Qcko Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 pkr: ak ti to Kurt napisal, tak ti prispevky naskocia, ja som mal tiez 0 a po nejakom case bolo vsetcko pri starom;) Citovat
pkr Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Jako jsem to udělal já.Chci být řádný člen,tak jsem se zaregistroval.Zítra platím příspěvek. Citovat
Béďa Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Šalda: ano, bod 5. je složen ze dvou částí, jedna je aby se používalo tlačítko EDIT a s ním spojené odpovídání na víc předchozích dotazů a druhá která se týká dodržování daného tématu, v pokecu se to toleruje. V servisu a podobný odborných tématech je to poněkud hloupé, že. Citovat
foxo Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 TO BEDA: no ten bod 5. sem uz pochopil, a mas v tom potom pravdu. Ale bod 6., jak mam reagovat na nejaky prispevek, ktery je desaty od konca diskuze? Musim ho predsa ocitovat, aby dotycny aj iny clenove vedeli, na co odpoviedam, ne? [upravil dne 12.1.2010 foxo] [upravil dne 12.1.2010 foxo] Citovat
Kurt Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 pkr: příspěvky ti opravdu zůstaly. Jen teď nesedí jejich počet. To je tak s každým, kdo projde touhle procedurou. Dá se to opravit, ale protože to hodně vytíží databázi, musím to udělat v době, kdy je online co nejméně uživatelů (a proto to nejde udělat právě teď). Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Ja by som bol kludne za to, aby sa pocet prispevku schoval, a mozna i statusi ... Dal bych statusi iba jako CLEN, RADNY CLEN, ADMINISTRATOR atd ... Foxo sorry, ale to ty brani v registraci jen to, kolik mas prispevku ? My to pripada trochu ujete ... Ale budiz ... Citovat
Béďa Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 foxo: pokud je příspěvek třeba na druhé straně tak je to v pořádku, od toho ta citace je ale používat to jako reakce na těsně za sebou jdoucí přispěvky to fakt nee. Když se podiváš na první stranu, tak cituješ příspěvky které jsou těsně nad tvýma. Když vynecháme tvé tři odpovědi a dal by si to do jednoho příspěvku tak je to přehledný a správně. Toť k bodu 6. Citovat
punkac Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 lubkův nápad je docela dobrej, nechal bych hvezdičky bez čísel a třeba řádnej člen či admin, moderátor by mohl mít jinou barvu než neřádnej, bral bych to jako takovou milou pozornost klubu za podporu Citovat
pkr Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Kurt: v klidu,až to bude,tak to bude.Když ne,nezblázním se.Psal jsem to jen jako protipól prvního příspěvku.Ve srandě.Nečekal jsem,že se tady strhne taková mela. Citovat
foxo Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 no vzdit sem z teho taky trochu nesvuj... A to mala byt moja \"oslava\" TO pkr: jo nekdo jako Lubko povi, ze co resime ci mame tolko alebo tolko prispevku, ale ked je tu nekdo vyse dvoch roku, a ma vyse 1000 prispevku, tek je fakt smisne az tragikomicke, ze sa mu jako status ukaze NOVACEK [upravil dne 12.1.2010 foxo] Citovat
pkr Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 foxo: tak promoň,že jsem Ti tu oslavu pokazil. A jinak gratuluju. Citovat
Šalda Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 foxo: saldo je přesčas, já su Šalda:aut, to jen tak na okraj:aut A nic si z toho nedělej, když Ti admini smáznou pár příspěvku s citacema tak budeš moct zase slavit 1000 příspěvků třeba za měsíc:aut:aut Jedině že bys mě pozval na kofolu:D:aut [upravil dne 12/1/10 Šalda] Citovat
dobrmik Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 punkac,lubko:plně souhlasím....mělo by o tom vedení přemýšlet... Citovat
foxo Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 Nebojte kluci, na prvnim zraze, na krerem se potkame, to dodatecne oslavime. A bedovi nedame ani loka! TO Salda: jo, tak diki za podporu prescasi TO pkr: tys predsa nic nepokazil, takze plati ten zraz... vzdit musime privitat novacka [upravil dne 12.1.2010 foxo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.