Y2K Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Mozno niekto z vas bude vediet... Kde by som zohnal hroty na sipky k domacemu tercu? Nasiel som cosi na nete ale neviem ci su to dobry predajcovia a ci budu pasovat lebo sa mi zda ze su dva tipy zavitov. Tak keby ste poradili bolo by fajn. Citovat
Fusion Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Co si pamatuju tak jsou stoprocentně větší a venší průměr závitů a vím, že se dají koupit třeba ve sportissimu nebo jiný větší obchody se sportem. Citovat
Y2K Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 Ja som ich nikde na okolo neobjavil preto som pozeral po nete. Tam som nasiel ale ozaj netusim ake mam Citovat
Qcko Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Napr. v Trencine v Laugariciu (aj v Maxe mozno) je shop, kde predavaju len taketo veci, sipky, taga atd, v takom schope by si urcite pochodil:super Citovat
Y2K Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 No jo...v TN som zatial este nehladal Citovat
Šalda Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Hroty jsou větší a menší průměr závitu, liší se taky podle tvrdosti, čím tvrdší ( míň se ohýbají ale rádi praskají) a nebo měkčí ( ohýbají se více ale lámou méně ) . Kupuju je normálně v Tescu, mají celkem velkej výběr, a sem s nima spokojenej, kupuju tvrdost medium, je to ideální střed:papa Citovat
Y2K Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 To Tesco uz mam na plane dost dlho ale vzdy ked som tam na to zabudnem Citovat
georgegg Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 já dostal asi 300hrotů když sem si kupoval šipku na internetu, a stou tvrdostí záleží jak to umíte hrát, pokud se trechujete tak určitě tvrdý hroty Citovat
Péťa Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Kupuji je normalne ve sportovnich potrebach. Citovat
Šalda Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 georgegg: Troufám si říct že se docela umím trefovat ale ty tvrdý hroty se lámou i o terč, respektive o tu mřížku. Trefit se přímo do dírky mě jde málokdy:D Citovat
Edison Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 V každym lepšim sportu je výběr dostatečně velký... Jak typu (soft/hard), závitu, tvrdosti softů... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.